2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

günaydın 3 gün tatilden sonra işe gelmek iyi geldi evdeyken çok yoruluorum be ya izine çıkınca ne yapıcam bilmem..
ben bi geçmişe göz atayım..

kızlar hepinize günaydın.
3 günün ardından tekrar işteyiz. valla evde vakit geçmiyor. bi de hiç durmadan iş yaptığım halde. doğum izninde 3 hafta nasıl geçecek bilmiyorum. işte işlerle uğraşırken akşam nasıl oldu anlamıyorum.

günaydın anneler,

gece kociş bütün battaniyeyi alıp sarılınca biz açıkta kalmışız, sabahtan beri hem ishal hem de mide bulantısı var, üşütmüşüm çok fena, başımı bile taşıyamıyorum...4 gün tatilden sonra bugün işbaşı yaptım toparlanmam gerekli ama nerde???

canım geçmiş olsun ishal varsa bol bol su iç..

geçmiş olsun canım. izin alamaz mısın? yatsan evde. halsiz olunca çalışmak zor oluyor.

ben de mayıs annesi olmak istiyorum mümkünse 19 mayıs olsun ve boğa olsun!!!

dilex, oznur-u teşekküğr ederrim kızlar. valla doğru önce kocalarımızın büyümesi lazım. belki baba olunca kendilerine gelirler. yoksa 2 bebekle uğraşmak zor .

günaydın canım hoşgeldin bu hurmayı bende yeni duydum hem açılmada yapıyormuş ve doğumda kolaylık oluyormuş acaba bende yemeye başlasammı bir ara çok canım istedi 2 paket almıştım bir paketi kurtlu çıktıattım

Kizlar bunlar dun gelen hediyelerimizin bir kismi.
El orgusu hirka ve yelegimizi buyukanneannemiz yaptirmis.
Yesil elbise, 1 yas icin. Seneye giyecek artik.
Kirmizi etekli tulumu ben aldim.
Geri kalanlari babaannemiz almis

Eklentiler

• $2012-04-24_10.33.18.webp
    40 KB · Görüntüleme: 23
  • $2012-04-24_10.34.53.webp
    54,3 KB · Görüntüleme: 24
  • $2012-04-24_10.34.07.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 21
  • $2012-04-24_10.33.42.webp
    38,9 KB · Görüntüleme: 29
  • $2012-04-24_10.39.20.webp
    33,7 KB · Görüntüleme: 26
  • $2012-04-24_10.35.45.webp
    29,2 KB · Görüntüleme: 22
  • $2012-04-24_10.39.55.webp
    39,8 KB · Görüntüleme: 28
su içmeye korkuyorum kusucam diye, en son 3 aylıkken çıkarmıştım şimdi bebek te büyük...

canım mide bulantısında su içmek zordur bilirim sıvı kaybı olduğu için su iç dedim bu aralar bende oldu istifra dr'a gittim bişi olcak olsa derdi heralde korkma.

Kizlar bunlar dun gelen hediyelerimizin bir kismi.
El orgusu hirka ve yelegimizi buyukanneannemiz yaptirmis.
Yesil elbise, 1 yas icin. Seneye giyecek artik.
Kirmizi etekli tulumu ben aldim.
Geri kalanlari babaannemiz almis

ayyy hepsi de çok güzelmişşş güle güle giysin kızımızzz

Günaydın anneler,

Bugün kızımla doktora gittik 42. cm 1.700 gr olmuş büyümüş kızım benim :) Doktorum sakın ağır işler temizlik falan yapma dedi bu hafta 2 kişi erken doğum yaptı sakın temizlik işlerini abartma dedi bende a yok yormam kendimi öyle dedim. Sizde dikkat edin kızlar hareketlide olalım ama kendimizi yormadan yapalım...

Bu arada haftaya kızımın bebek arabasını almayı düşünüyoruz aranızda Saraçhane'den bebek arabası alan var mı ya da Havuzluhan'dan ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…