- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #23.181
günaydın anneler,
gece kociş bütün battaniyeyi alıp sarılınca biz açıkta kalmışız, sabahtan beri hem ishal hem de mide bulantısı var, üşütmüşüm çok fena, başımı bile taşıyamıyorum...4 gün tatilden sonra bugün işbaşı yaptım toparlanmam gerekli ama nerde???
günaydın anneler,
gece kociş bütün battaniyeyi alıp sarılınca biz açıkta kalmışız, sabahtan beri hem ishal hem de mide bulantısı var, üşütmüşüm çok fena, başımı bile taşıyamıyorum...4 gün tatilden sonra bugün işbaşı yaptım toparlanmam gerekli ama nerde???
kızlar beşiğimizi yerleştirdik. yatak odamıza.
Eki Görüntüle 398632 Eki Görüntüle 398633 Eki Görüntüle 398634
son resimdekide benim koca bebek kocam. beşiği test etmek istmiş de.
canım geçmiş olsun ishal varsa bol bol su iç..
günaydın arkadaşlar, güzel bir gün olur inşallah...
biz cuma günü doktora gittik. bebişimizin maşallah herşeyi yolunda. Ancak doktor suyu biraz az göründü dedi. eğer suyu azalırsa 38. haftada falan alabiliriz dedi. bir de kafası ve vücudu haftasından ileri olduğu için sezaryana doğru gidiyormuşuz. Yani ben galiba Mayıs annesi olacağım. heyecan bastı iyice beni...
geçmiş olsun canım. izin alamaz mısın? yatsan evde. halsiz olunca çalışmak zor oluyor.
beşiği test etmek de süpermişçok güldüm ya.
bizimki de geldi cuma günü, biz de mi test etsek bilemedim
günaydın kızlaar
bende temmuz annesıyım arada sizi takıp edıyorumki diğer ayda basımıza ne gelecek :)
eniştesi hasta olan arkadasa çoook acil şifa diliyorum rabbim tez zamanda sağlığına kavuştursun inşşşş.
benım kızımında hazırlıkları tamam sayılır kıyafetleri yıkadıkmı bekleme modundayız inş.
hurma yıyormusunuz kızlar sizde ben hergün 2 tane yıyorum bebeğim beslensın dıye
su içmeye korkuyorum kusucam diye, en son 3 aylıkken çıkarmıştım şimdi bebek te büyük...
Kizlar bunlar dun gelen hediyelerimizin bir kismi.
El orgusu hirka ve yelegimizi buyukanneannemiz yaptirmis.
Yesil elbise, 1 yas icin. Seneye giyecek artik.
Kirmizi etekli tulumu ben aldim.
Geri kalanlari babaannemiz almis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?