2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

amannn ya sinir oldum vallahi ((
orda öyle duruyor foto kabak gibi...belli bir süresi var sanırım mesaj düzenlemenin de eee ne olacak şimdi :44:

duman... alıntı etmeyin dediğim halde neden ettin arkadaşım,sizlerden yana değil sıkıntım zaten...bak kaç tane ziyaretçi oluyor her gün burada...

kızlar sağ olun yorumlarınız için...teşekkürler bu arada...

ne kadar ki mesaj düzeltme süresi. özelden msj at duman a istersen. eğer çok kısa değilse gelince siler.

beşiğe bebeğiyle birlikte sığabiliyor muymuş. onu denemiş kocacım.

ya ben çok heyecanlanmaya başladım. zaman dolsa da doğursak. şöyle kucaklayıp uyusakbiz de bebişlerimizi.

inşALLAH gösterir RABBİM kucağımıza aldığımız günleri canım ama burda uyusak mı yazdın, yoksa uyutsakmı yazacaktın yanlışlıkmı oldu zira bebişler doğunca uykuyu biraz erteleyeceğiz yavaş yavaş bunada hazırlayalım kendimizi

canım ne yaptın
umarım güzel haberlerle gelirsin..
daha çok erken öyle konuşma inş bişey çıkmaz

günaydın anneler hayır olsunnn bır rüya gördum mınnagımı doğuruyodum 15 mı 21 mayısmı neydı öğlen 2 di sezeryan oluyom acı sancı hersyı hıssetım ama
en son mınnagımı goruom kndıme gelınce beyaz tenlı mas mavi gök gözlüydü emziriyodum ılk ememıyo bızaman sonra eme bılıodu sonra 40 gezmesıne gıdıoduk baya gusel ve uzun bır ruyaydı yalnz korktugm bişi var bnm gördugum ruyalar cıkıyyyo hep eger ruyamdakı gıbı olursa yandım doğum tarıhım 21 hazıran ama bn bır ay önceyı gördum nese hyrlısı nese o olsun kızlar bu arada benı her gören buyuk tanıdık tanımadık göbeğimin çok düştüğünü söylüyolar bnde farkettım eşim bile göbegın asağı sarkmış dıo okadar ınsanında dıkkatını çektı korkmaya basladımm:18::18:

hayır olsun inş. canım
hayra yoralım ki güzel şeyler olsun
aklına öyle erken doğum falan hele de 1 ay öncesi erken doğum falan getirmee sakıınnn

ikizler bebeği

En sevdiği cümle: "sıkıldım!"

İyi yönleri: becerikli, zeki, entellektüel, içten ve doğal

Olumsuz yönleri: sabırsız, yerinde duramaz, dengesiz, değişken, maymun iştahlı

İkizler burcu sabırsızdır ve herşeyi sorgular. Sürekli herşeyi sorması ve herşeyin nedenini öğrenmek istemesi yüzünden bir süre sonra ansiklopedi karıştırmak durumunda kalabilirsiniz. "Neden?" soruları bir başladı mı gerisi gelecektir. Bebeğiniz daha ufacıkken bile hayalgücü ve size uydurduğu masallarla sizi sürekli şaşırtacak ve eğlendirecektir.
İkizler burcu çocuğu rutin olaylardan çok sıkılır ve sürekli olarak ilgisini çekecek başka şeyler peşinde koşturur. Kitaplar ve puzzle'lar (yapboz oyunları) onu çok eğlendirir.
İkizler burcu çocuğu entellektüel açıdan yaşıtlarının hep önünde yeralır. Bazen onun temposuna yetişmek sizin için bile zor olabilir. Espri anlayışları ve olaylara heyecanla yaklaşmaları nedeniyle ikizler burcu çocuğu sürekli konuşan, gülen ve "başınıza ufak belalar" açacak olan bir çocuktur.

günaydın canım. hayırdır inşallah. ne güzel bir rüya görmüşsün. Allah hayırlara çıkarsın.

günaydıınnn annişler ve bebişleri
nasılsınızzz?

günaydın güzel annelermügecim rüyan hayırlara çıksın,çevrendekilerden etkilendiğin için maayısta olduğunu görmüşsündür içini ferah tut,hayırlısıyla zamanında gelcek bebişler..biz de iyiyiz,birazdan sağlık ocağına gidip kan verip gelceğim hemogram için:)sizler nasılsınız?

Fiyat sordunuz mu tuanacim?
Yarimlar ceyrekler falan bozdurulur da, insan kunyeyi, cengelli igneyi bozdurmaz. Bir tane dogum hatirasi birseyi kalsin istiyorum.
Battaniyesini 30 sene saklamam ama onu saklarim. Ne biliyim ya iste, alsin dedesi medesi birisi

Gunaydin kizlar.
Ben bugun de disarda kosturucam.
Herkes kendine iyi baksin, erken dogum falan gibi seyleri kurmayin kafanizda.
Ben de ruyamda dogurmusum ama kacirmislar kizimi, emziremedim diye uzuluyordum.
Benim ruya maceraliydi ama james bond filmi gibi pesine dustum kaciranlarin.

Aksama kocam mesaide, rahat rahat muhabbete takiliriz.
Kactim ben.

Günaydin anneler
Esimle güzel bir kahvalti yaptik,kursa ugurladim esimi.Benimde okula gitmeme 3 saat var daha. 2 dersim var sonrada kiz arkadaslarla titanic i 3 d de izlicez Hamile kadinlar bascak sinemayi

herkese günaydın

canım hayır olsun diyelim kendini şartlandırma rüyalarına miniklerimizde haftasını tamamlayıp sağlıkla gelirler inş.

canım ne yaptın
umarım güzel haberlerle gelirsin..
daha çok erken öyle konuşma inş bişey çıkmaz

günaydınlar herkese dün gittim canım şahinlerden 1 tane loğusa pijama takımı sabahlıklı, 1 tane loğusa geceliği aldım. normal gecelik ve pijamaları eşimin mağazasından aldım. bebişimin 1 tane havlusu vardı 1 tane daha aldım aziz bebeden.
doktor kontrolünde hafif kasılmalar çıktı nstde ama doktor olur bu haftalarda dedi sıklaşırsa sancılı olursa ve yarım saatte bir olursa ara dedi çamaşırında herhangi bir kan leke olursa yine ara dedi. nst çok komikti benimki o kadar hareketliydiki muayenehanedekiler bile şok oldu doktorum ilk defa böyle bir nst görüyorum dedi maaşallah bebek çok neşeli dedi benim pıtırcık doktorumun sesini duydukça daha da çok hareketlendi çok seviyo ayşe ablasınıidrar tahlili yaptırıp gitmiştim idrarımda kum döktüğüm çıktı bel ağrısını buda yapar dedi, bebeğin suyu plesantası falan iyiydi kilosu 2.650 gram boyu 48 cm olmuş minişimin

Son düzenleme:
günaydın herkese...
benim bugün işte son günüm. aslında yarın ayrılacaktım ama bugün kasık ağrım çok, kalça kemiğim de ağrıyor biraz. eşim de kızdı, madem ağrın var neden işe gidiyorsun diye. doktorum da habire işe gitme artık diyor kasılmalar sebebiyle.
sonunda ben de karar verdim. biraz erken oldu ama napiyim. bebeğim sağlıkla zamanında doğsun da.

benim annem bebişime künye almış üzerinde dediğin gibi sevimli karakterlerde varmış 300 tlye almış. bana 560 tl çok fazla geldi başka kuyumcularada sor derim ve pazarlık yap kuyumcularda pazarlıklı satıyorlar çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…