- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #23.321
amannn ya sinir oldum vallahi((
orda öyle duruyor foto kabak gibi...belli bir süresi var sanırım mesaj düzenlemenin de eee ne olacak şimdi :44:
duman... alıntı etmeyin dediğim halde neden ettin arkadaşım,sizlerden yana değil sıkıntım zaten...bak kaç tane ziyaretçi oluyor her gün burada...
kızlar sağ olun yorumlarınız için...teşekkürler bu arada...
ne kadar ki mesaj düzeltme süresi. özelden msj at duman a istersen. eğer çok kısa değilse gelince siler.
beşiğe bebeğiyle birlikte sığabiliyor muymuş.onu denemiş kocacım.
ya ben çok heyecanlanmaya başladım. zaman dolsa da doğursak. şöyle kucaklayıp uyusakbiz de bebişlerimizi.
evet canım ben birazdan eminönüne gidicem kendime pijama takımları falan alıcam yarın eklerim fotoları akşamada doktor kontrolüm var bakalım sancılarım ne olacak? birde gidiyomuşum açılman var diyomuş doktor düşünsenize şok olurum
günaydın anneler hayır olsunnn bır rüya gördum mınnagımı doğuruyodum 15 mı 21 mayısmı neydı öğlen 2 di sezeryan oluyom acı sancı hersyı hıssetım ama
en son mınnagımı goruom kndıme gelınce beyaz tenlı mas mavi gök gözlüydü emziriyodum ılk ememıyo bızaman sonra eme bılıodu sonra 40 gezmesıne gıdıoduk baya gusel ve uzun bır ruyaydı yalnz korktugm bişi var bnm gördugum ruyalar cıkıyyyo hep eger ruyamdakı gıbı olursa yandım doğum tarıhım 21 hazıran ama bn bır ay önceyı gördum nese hyrlısı nese o olsun kızlar bu arada benı her gören buyuk tanıdık tanımadık göbeğimin çok düştüğünü söylüyolar bnde farkettım eşim bile göbegın asağı sarkmış dıo okadar ınsanında dıkkatını çektı korkmaya basladımm:18::18:
günaydın anneler hayır olsunnn bır rüya gördum mınnagımı doğuruyodum 15 mı 21 mayısmı neydı öğlen 2 di sezeryan oluyom acı sancı hersyı hıssetım ama
en son mınnagımı goruom kndıme gelınce beyaz tenlı mas mavi gök gözlüydü emziriyodum ılk ememıyo bızaman sonra eme bılıodu sonra 40 gezmesıne gıdıoduk baya gusel ve uzun bır ruyaydı yalnz korktugm bişi var bnm gördugum ruyalar cıkıyyyo hep eger ruyamdakı gıbı olursa yandım doğum tarıhım 21 hazıran ama bn bır ay önceyı gördum nese hyrlısı nese o olsun kızlar bu arada benı her gören buyuk tanıdık tanımadık göbeğimin çok düştüğünü söylüyolar bnde farkettım eşim bile göbegın asağı sarkmış dıo okadar ınsanında dıkkatını çektı korkmaya basladımm:18::18:
günaydıınnn annişler ve bebişleri
nasılsınızzz?
canım o çengelli iğnelerden bizde gördük çok beğendik babamız oğluşuna hediye alcakmış
künyeside dayısından geldi ama erkek olunca sıradan bi model kızların kine bayıldım her konuda olduğu gb künyeleride çok kokoş
buarada ilk gelmemiş doktora gidicekti merak ettim ne oldu acaba sancısıda vardı :44:
canım ne yaptın
umarım güzel haberlerle gelirsin..
daha çok erken öyle konuşma inş bişey çıkmaz
Fiyat sordunuz mu tuanacim?
Yarimlar ceyrekler falan bozdurulur da, insan kunyeyi, cengelli igneyi bozdurmaz. Bir tane dogum hatirasi birseyi kalsin istiyorum.
Battaniyesini 30 sene saklamam ama onu saklarim. Ne biliyim ya iste, alsin dedesi medesi birisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?