- 20 Haziran 2011
- 1.940
- 321
- 173
- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #23.341
günaydınlar herkese dün gittim canım şahinlerden 1 tane loğusa pijama takımı sabahlıklı, 1 tane loğusa geceliği aldım. normal gecelik ve pijamaları eşimin mağazasından aldım. bebişimin 1 tane havlusu vardı 1 tane daha aldım aziz bebeden.
doktor kontrolünde hafif kasılmalar çıktı nstde ama doktor olur bu haftalarda dedi sıklaşırsa sancılı olursa ve yarım saatte bir olursa ara dedi herhangi bir kan leke olursa kilodunda yine ara dedi. nst çok komikti benimki o kadar hareketliydiki muayenehanedekiler bile şok oldu doktorum ilk defa böyle bir nst görüyorum dedi maaşallah bebek çok neşeli dedi benim pıtırcık doktorumun sesini duydukça daha da çok hareketlendi çok seviyo ayşe ablasınıidrar tahlili yaptırıp gitmiştim idrarımda kum döktüğüm çıktı bel ağrısını buda yapar dedi, bebeğin suyu plesantası falan iyiydi kilosu 2.650 gram boyu 48 cm olmuş minişimin
Gunaydin ve gecmis olsun.Iyi yapiyorsun artik vucud yoruluyor.Agrilar cogalmadan iyi yapiyorsun.günaydın herkese...
benim bugün işte son günüm. aslında yarın ayrılacaktım ama bugün kasık ağrım çok, kalça kemiğim de ağrıyor biraz. eşim de kızdı, madem ağrın var neden işe gidiyorsun diye. doktorum da habire işe gitme artık diyor kasılmalar sebebiyle.
sonunda ben de karar verdim. biraz erken oldu ama napiyim. bebeğim sağlıkla zamanında doğsun da.
canım aldıkların hayırlı olsun , bebişineden maşallah topiğimizin ilk doğum yapanı sen olucaksın sanırım :)günaydınlar herkese dün gittim canım şahinlerden 1 tane loğusa pijama takımı sabahlıklı, 1 tane loğusa geceliği aldım. normal gecelik ve pijamaları eşimin mağazasından aldım. bebişimin 1 tane havlusu vardı 1 tane daha aldım aziz bebeden.
doktor kontrolünde hafif kasılmalar çıktı nstde ama doktor olur bu haftalarda dedi sıklaşırsa sancılı olursa ve yarım saatte bir olursa ara dedi çamaşırında herhangi bir kan leke olursa yine ara dedi. nst çok komikti benimki o kadar hareketliydiki muayenehanedekiler bile şok oldu doktorum ilk defa böyle bir nst görüyorum dedi maaşallah bebek çok neşeli dedi benim pıtırcık doktorumun sesini duydukça daha da çok hareketlendi çok seviyo ayşe ablasınıidrar tahlili yaptırıp gitmiştim idrarımda kum döktüğüm çıktı bel ağrısını buda yapar dedi, bebeğin suyu plesantası falan iyiydi kilosu 2.650 gram boyu 48 cm olmuş minişimin
günaydın herkese...
benim bugün işte son günüm. aslında yarın ayrılacaktım ama bugün kasık ağrım çok, kalça kemiğim de ağrıyor biraz. eşim de kızdı, madem ağrın var neden işe gidiyorsun diye. doktorum da habire işe gitme artık diyor kasılmalar sebebiyle.
sonunda ben de karar verdim. biraz erken oldu ama napiyim. bebeğim sağlıkla zamanında doğsun da.
walla benim kızımda bugün sabah ezanlarında başladı fıkırdamaya :) sabaha kadar uyutmadı dur dedim durmadı. at enerjini hadi dedim bari, gündüz uyursun nasıl olsa. ama hala kıpırdanıo :) fıkırdak bişe olcak galiba:)
iyi akşamlar annecikler...nasılsınız??? umarım ters giden bir şeyler yoktur hiçbirinizde...
biz bugün dr. kontrolümüze gittik,oğluşum maşallah gayet iyiydi... nst ye bağlattırdı dr.um,sancı falan çıkmadı şükür şimdilik...
boyu 42 cm kilosu da 2100 gr. olmuşnormal değerler arasında mı bilemiyorum...ama sağlıklı ya gerisi önemli değil...
sizlerin nasıl gidiyor kızlar,bebişlerini gören oldumu yakın zamanda aramızda???mayıs ayına giriyoruz,artık tetikte olmalıyız...hayırlısıyla gelsin yavrularımız...
bu arada taş düşürdüğüm için geçmiş olsun dileyen...
evlilik yıl dönümüm içinde tebrik eden arkadaşlarım,hepinize.... çokkk teşekkür ederim,inceliğiniz için...
canım aldıkların hayırlı olsun , bebişineden maşallah topiğimizin ilk doğum yapanı sen olucaksın sanırım :)
Bence cok güzel bir duygu
Ay ama kaburgalarima artik ayaklarinimi sokuyor ne yapiyor bilmiyorum ama, böyle dolandiriyor ayagini sanki.Ozaman oglum yeter diyorumZaten oturamiyorum kaburgalarim ile oynayinca
benim bu hafta zor geçio. önce bu kadar kıpırdamazdı. ama sanırım artık bugün geceden itibaren uykuyu unutsam ii olucak. artık gece uykuları bitti sanıyorum.bu gece bunun sinyalini verdi kızım. canı saolsun. doğsun sağlıklı bi şekilde, o pamuklarda yatsın da ben uyumıyım hiç:)
günaydın kızlarrrrrrr....
ay bugün içimden bi çok şey yapmak geliyo ama bi yandan da hiç bişey yapmak istemiyo.
çok çelişik bi durumdayım yani.
kalksam şimdi mutfaktaki bulaşıkları toparlasam, bi de kociş banyoyu dağıtmış gitmiş.
orayı da toparlasam.
sonra kendimi dışarı atsam az yürüyüş yapsam...
bi yandan da diyorum ki esra yat aşağı bütün gün, napçan dışarlarda
bu arada adaer resim mükemmel çıkmış cnmm, maşaallah sana
bebeğini görenlere de maşaalllah
adaer, ilk görmüştü, başka gören arkadaş var mıydı hatırlamıyorum..
off ne biçim bi ruh halindeyim bugün anlamadım, doğru düzgün cümle bile kuramadım.
neyse kusuruma bakmayın artıkk
teşekkürler canım, otur oturduğun yerde yat dinlen evde bugünlerimizi arıycaz çünkübu arada Allah eniştene şifa versin dün doktora gitmişsiniz eniştenle son durum nasıl ne diyor doktorlar?
haklısın ama bebek olunca dışarı çıkıp gezeceğimiz günleri de aricaz. bakalım artık işte şimdilik daha tembellik modundayım.
dün gittim işte, hbrler iyi değil cnm ya.
gidilmedik prof kalmadı ist. da. zaten cerrahpaşa da yatıyo ama başka drlara da gösterildi mrları falan. ameliyat olsa da olmasa da en fazla 1 sene yaşar diyorlar. tabi Allah bilir orasını da, istatistikler onu gösteriyormuş.
bi de çok büyükmüş, yani ameliyat olunca da hepsini alamicaklarmış.
aman ne biliim işte.
hepimizin vereceği bi can borcu var ama ben babamdan da biliyorum, böyle gözünün önünde sapasağlam insanın eriyip gitmesini görmek çok acı bişey.
yani bu adam daha 1 hafta önce taksicilik yapıyodu, şimdi gözlerim bulanık görmeye başladı diyor
off canım yaa Allah dermansız dert vermesin bir mucize olsun inşallah? enişten genç miydi?
gemç sayılır cnm ya, 55 yaşında
kontrole giden arkadaşlara bir şey sormak istiyorum.. bebeği hala dönmeyen var mı? ben 1 hafta önce gittiğimde hala dönmemişti. doktorum dönme ihtimali var dese de devamındaki cümlelerinden sanki bu haftadan sonra dönmeme ihtimali daha yüksekmiş gibi bir hisse kapıldım ve o günden beri sürekli ellerimle kafası nerde ayağı nerde kontrol etmeye çalışıyorum ve sanırım hala dönmedi çünkü kafasının sertliğini sağ göğsümün altında hissediyorum. 38e kadar dönebilir diye biliyorum ama resmen poposu rahimde ööle keyifli keyifli oturuyodu cimcimem.. 2.5 kiloyu geçti, bu satten sonra nasıl dönecek o daracık yerde, dönerken kordona mordona dolanmasa :18:
kontrole giden arkadaşlara bir şey sormak istiyorum.. bebeği hala dönmeyen var mı? ben 1 hafta önce gittiğimde hala dönmemişti. doktorum dönme ihtimali var dese de devamındaki cümlelerinden sanki bu haftadan sonra dönmeme ihtimali daha yüksekmiş gibi bir hisse kapıldım ve o günden beri sürekli ellerimle kafası nerde ayağı nerde kontrol etmeye çalışıyorum ve sanırım hala dönmedi çünkü kafasının sertliğini sağ göğsümün altında hissediyorum. 38e kadar dönebilir diye biliyorum ama resmen poposu rahimde ööle keyifli keyifli oturuyodu cimcimem.. 2.5 kiloyu geçti, bu satten sonra nasıl dönecek o daracık yerde, dönerken kordona mordona dolanmasa :18:
bu kasılma olayını ben hiç yaşamadım sanırım yani öle bişi hissetmedim hiç , sadece kasıklarıma baskı yapıyor bazen.canım bebişine maaşallah kocaman oldu sıpalar valla.
teşekkürler tatım, banada öyle geliyo ama bakalım doktor artık doğursanda bişey olmaz dedi şuanda bir kasılma daha yaşadım mesela gelmek istiyo benimkibirde benim doktor normal doğumda da uyutuyormuş 10 mayıstada çatı kontrolüm var bu arada.
benim bu hafta zor geçio. önce bu kadar kıpırdamazdı. ama sanırım artık bugün geceden itibaren uykuyu unutsam ii olucak. artık gece uykuları bitti sanıyorum.bu gece bunun sinyalini verdi kızım. canı saolsun. doğsun sağlıklı bi şekilde, o pamuklarda yatsın da ben uyumıyım hiç:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?