2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

Gunaydin canim,masallah bebisine

Gunaydin ve gecmis olsun.Iyi yapiyorsun artik vucud yoruluyor.Agrilar cogalmadan iyi yapiyorsun.
kendinize ve bebisinize dikkat edin

Benim oglum aksamlari cosuyor
Dün karnima bakip bakip güldüm. Uzandim kendi özel koltuguma Allahim nasil bir duygudur bu. Bide deli gibi kipir kipir.Icimde ki organlarim ile futbol oynuyor sanki. Icimde uzayli var gibi karnim sekilden sekile giriyor. Esimde de kendi kendine ne guluyorsun diyip durdu
Ama masallah bu sabahdan baya sert vuruyor.Canim oglum okulda rahatsiz etmiyor annesini

canım aldıkların hayırlı olsun , bebişineden maşallah topiğimizin ilk doğum yapanı sen olucaksın sanırım :)

darısı başıma bu haftayıda saymazsam benimde 2 haftam kalıyor izine ayrılmama ama ben zaten izine çıkmak pek istemiyorum canım sıkılır evde..

Benim oglum aksamlari cosuyor
Dün karnima bakip bakip güldüm. Uzandim kendi özel koltuguma Allahim nasil bir duygudur bu. Bide deli gibi kipir kipir.Icimde ki organlarim ile futbol oynuyor sanki. Icimde uzayli var gibi karnim sekilden sekile giriyor. Esimde de kendi kendine ne guluyorsun diyip durdu
Ama masallah bu sabahdan baya sert vuruyor.Canim oglum okulda rahatsiz etmiyor annesini[/QUOTE]

walla benim kızımda bugün sabah ezanlarında başladı fıkırdamaya :) sabaha kadar uyutmadı dur dedim durmadı. at enerjini hadi dedim bari, gündüz uyursun nasıl olsa. ama hala kıpırdanıo :) fıkırdak bişe olcak galiba:)

Bence cok güzel bir duygu
Ay ama kaburgalarima artik ayaklarinimi sokuyor ne yapiyor bilmiyorum ama, böyle dolandiriyor ayagini sanki.Ozaman oglum yeter diyorum Zaten oturamiyorum kaburgalarim ile oynayinca

Son düzenleme:

canım bebişine maaşallah kocaman oldu sıpalar valla.

canım aldıkların hayırlı olsun , bebişineden maşallah topiğimizin ilk doğum yapanı sen olucaksın sanırım :)

teşekkürler tatım, banada öyle geliyo ama bakalım doktor artık doğursanda bişey olmaz dedi şuanda bir kasılma daha yaşadım mesela gelmek istiyo benimki birde benim doktor normal doğumda da uyutuyormuş 10 mayıstada çatı kontrolüm var bu arada.

Bence cok güzel bir duygu
Ay ama kaburgalarima artik ayaklarinimi sokuyor ne yapiyor bilmiyorum ama, böyle dolandiriyor ayagini sanki.Ozaman oglum yeter diyorum Zaten oturamiyorum kaburgalarim ile oynayinca

benim bu hafta zor geçio. önce bu kadar kıpırdamazdı. ama sanırım artık bugün geceden itibaren uykuyu unutsam ii olucak. artık gece uykuları bitti sanıyorum.bu gece bunun sinyalini verdi kızım. canı saolsun. doğsun sağlıklı bi şekilde, o pamuklarda yatsın da ben uyumıyım hiç:)

günaydın kızlarrrrrrr....

ay bugün içimden bi çok şey yapmak geliyo ama bi yandan da hiç bişey yapmak istemiyo.
çok çelişik bi durumdayım yani.

kalksam şimdi mutfaktaki bulaşıkları toparlasam, bi de kociş banyoyu dağıtmış gitmiş.
orayı da toparlasam.
sonra kendimi dışarı atsam az yürüyüş yapsam...

bi yandan da diyorum ki esra yat aşağı bütün gün, napçan dışarlarda

bu arada adaer resim mükemmel çıkmış cnmm, maşaallah sana
bebeğini görenlere de maşaalllah

adaer, ilk görmüştü, başka gören arkadaş var mıydı hatırlamıyorum..

off ne biçim bi ruh halindeyim bugün anlamadım, doğru düzgün cümle bile kuramadım.
neyse kusuruma bakmayın artıkk

Aramizda pek fark yokmus.Haftaya bendemi uykusuz kalcam:18:
Benim bi ara hic uykum yoktu.Gece uyuyamiyordum.Cok sükür bir kac gündür iyi. Simdi bir kac günlük düzen bozulcakmi yine
öyle valla canlari sagolsun.Onlar iyi olsunda.Az uyumaya raziyim ben

teşekkürler canım, otur oturduğun yerde yat dinlen evde bugünlerimizi arıycaz çünkü bu arada Allah eniştene şifa versin dün doktora gitmişsiniz eniştenle son durum nasıl ne diyor doktorlar?

teşekkürler canım, otur oturduğun yerde yat dinlen evde bugünlerimizi arıycaz çünkü bu arada Allah eniştene şifa versin dün doktora gitmişsiniz eniştenle son durum nasıl ne diyor doktorlar?

haklısın ama bebek olunca dışarı çıkıp gezeceğimiz günleri de aricaz. bakalım artık işte şimdilik daha tembellik modundayım.
dün gittim işte, hbrler iyi değil cnm ya.
gidilmedik prof kalmadı ist. da. zaten cerrahpaşa da yatıyo ama başka drlara da gösterildi mrları falan. ameliyat olsa da olmasa da en fazla 1 sene yaşar diyorlar. tabi Allah bilir orasını da, istatistikler onu gösteriyormuş.
bi de çok büyükmüş, yani ameliyat olunca da hepsini alamicaklarmış.
aman ne biliim işte.
hepimizin vereceği bi can borcu var ama ben babamdan da biliyorum, böyle gözünün önünde sapasağlam insanın eriyip gitmesini görmek çok acı bişey.
yani bu adam daha 1 hafta önce taksicilik yapıyodu, şimdi gözlerim bulanık görmeye başladı diyor

off canım yaa Allah dermansız dert vermesin bir mucize olsun inşallah? enişten genç miydi?

Günaydınlar.....
kızlar cuma günü kontrolümüz vardı paşamla...doktor teyzemiz doğumun büyük ihtimalle mayısın 10undan sonra olacağını söyledi. bende mayıs annesi oluca sanırım. İnş herşey güzel olur.

kontrole giden arkadaşlara bir şey sormak istiyorum.. bebeği hala dönmeyen var mı? ben 1 hafta önce gittiğimde hala dönmemişti. doktorum dönme ihtimali var dese de devamındaki cümlelerinden sanki bu haftadan sonra dönmeme ihtimali daha yüksekmiş gibi bir hisse kapıldım ve o günden beri sürekli ellerimle kafası nerde ayağı nerde kontrol etmeye çalışıyorum ve sanırım hala dönmedi çünkü kafasının sertliğini sağ göğsümün altında hissediyorum. 38e kadar dönebilir diye biliyorum ama resmen poposu rahimde ööle keyifli keyifli oturuyodu cimcimem.. 2.5 kiloyu geçti, bu satten sonra nasıl dönecek o daracık yerde, dönerken kordona mordona dolanmasa :18:

Son düzenleme:
günaydın güzel anneler nasılsınız? biz biraz önce uyandık kahvaltımızı yaparken size bakayım dedim, herşey yolundadır umarım henüz geçmişe bakamadım, bu arada benim kasıklarımda resmen sanki oğluşum yürümem baya zorlaştı bi de sağ bacağım çok ağrıyo çekiliyo sanki kalça kemiğimden böyle bi durum yaşayan var mı umarım normaldir.

Benim bebişimde yeni dönmüştü.2 hafta önce gittiğimizde dediğin gibi popo üstüydü:) bende korkup sormuştum dönmezmiki diye..37. haftaya kadar rahat döner demişti doktorum. Cuma günü gittiğimizde dönmüştü. Bende zaten perşembe günü falan hissetmiştim.o kadar hareket etmiştiki.birde uzun zamandır mide bulantım yoktu.o gun olmuştu. bir kaç arkadaşıma sordum bundan olabileceğini söylemişlerdi. Ertesi gün doktora gidince anlaşıldı.paşam gerçekten dönmüş.çok şükür. Bence sen de kendini korkutma döner inş. yerleri dar gibi görünsede suyu yeterliyese rahat rahat döner.

Benim bebişimde yeni dönmüştü.2 hafta önce gittiğimizde dediğin gibi popo üstüydü:) bende korkup sormuştum dönmezmiki diye..37. haftaya kadar rahat döner demişti doktorum. Cuma günü gittiğimizde dönmüştü. Bende zaten perşembe günü falan hissetmiştim.o kadar hareket etmiştiki.birde uzun zamandır mide bulantım yoktu.o gun olmuştu. bir kaç arkadaşıma sordum bundan olabileceğini söylemişlerdi. Ertesi gün doktora gidince anlaşıldı.paşam gerçekten dönmüş.çok şükür. Bence sen de kendini korkutma döner inş. yerleri dar gibi görünsede suyu yeterliyese rahat rahat döner.

bu kasılma olayını ben hiç yaşamadım sanırım yani öle bişi hissetmedim hiç , sadece kasıklarıma baskı yapıyor bazen.
ay normal doğumda uyutmakte neyin nesiymiş anlamadım ? dikiş atarken uyutuyolar onu biliyorum..

dün akşam bende ilk defa çok huzursuzdum yatakta sağ sol sırt üstü her şekilde denedim ama bi huzur bulamadım oflayıp pufladım sonrada uyumuşum.valla beni rahatsız eden bebiş değil sanırım kafamdaki düşünceler :)
canım bence elinden geldiğince uyumaya çalış bebiş dünyaya gelince sana uykuyu haram edince pamuklar falan yalan oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…