- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #23.281
adaerbebişine..
minesualp wala beşikteki koca resmine cok güldüm Allah ta sizi güldürsün inş
canım sanırım ütopya almıştı..
slm kızlar!
en sonunda bugun kuzumun kıyafetlerini yıkadım astım:)
dalin granüllü kullandım beyazlar ve renklilerde bi sıkıntım olmadı..
hurmayı bende yiyorum gunde 1-2 tane inş kolay dogum yaparız..
adaerbebişine..
minesualp wala beşikteki koca resmine cok güldüm Allah ta sizi güldürsün inş
Selam kizlar.
Esracim sabah atlamisim, enistene cok uzuldum. Allah acil sifalar versin.
Minesualp, senin annen ne becerikliymis, cok seker patikleriniz bereniz. Gule gule giysin minik.
Ben bu karnin sivri, oglun olacak muhabbetinden acayip sıkıldım. Bir de cirkinlesmemissin lafindan.
Karnin kocaman, nasil boyle rahat tasiyorsun demeye basladilar bir de. Hizli yuruyorum, saga sola yalpalamiyorum diye.
Bu cocuga birsey olursa sirf kem gozlerden olacak, onu biliyorum. Kimse abuk sabuk konusmasin, karnimi ellemesin istiyorum.
Cok mu sey istiyorum acaba?
Bu arada kizima altin kunye baktim, ustunde minik sari bir ordek vardi
Fiyati 565 liraymis, cok pahali geldi. Buyuk kancali ignelerden bakicam bir de, ustunde sevimli figurler olanlardan.
Kime aldirabilir bilemiyorum amaBiz ekonomik olarak coktugumuz icin almamiz mumkun degil, o kadar comert bir es dost akrabamiz var mi ondan da emin degilim olsun istemek basarmanin yarisiymis, bir ne istedigimize karar verelim
evet cnm...gördüm şimdi geçmişte teşekkür ederim...
ne güzel işleri hafifletmişsin tatlım,hurmayı da hep unutuyorum...kocişe diyeyim de alsın bari ben de yiyeyim...
sağ ol cnm...
minecim ( diğeri uzun geldi dedim herhalde minedir) gerçekten ben de çok güldüm alem ayol eşlerimiz...çouk doğmadan çocukla uğraşıyoruz...tatlı telaşlar bunlar ne güzel...
Ya bana da herkes senin ki erkek diyor kız değil diyorlar ya neden diyorum kız olsaydı çirkinleşirdin sen güzelleşmişsin karnında kız karnı değil ya öyle demeyin kız vallahi erkek değil diyorum ama inandıramıyorum kimseyi :)) Alıştım artık...
beşiğe bebeğiyle birlikte sığabiliyor muymuş.onu denemiş kocacım.
ya ben çok heyecanlanmaya başladım. zaman dolsa da doğursak. şöyle kucaklayıp uyusakbiz de bebişlerimizi.
siz bebişleri denize sokmayı düşünüomusun 40ı cıktıktan snra?
olur dimi ben düşünüorum ya akşam saatleri yada sabah erken saatlerde..
siz bebişleri denize sokmayı düşünüomusun 40ı cıktıktan snra?
olur dimi ben düşünüorum ya akşam saatleri yada sabah erken saatlerde..
ya bende çok sabırsızlanıyorum merak ediyorum bebeğimi öpmek istiyorummm, Allahım o günler gelsin yaaaaa
hımmmm düşünmedim bunu henüz cnm...dur bakalım bir doğsunlar hayırlısıyla duruma göre denize de sokarız havuza da
amannnn herkes bir alem yahu
sanki kız analarının hepsi çirkin,mendebur bir hale geliyor tövbe tövbe...
ne alakası varsa...
boşverin tatlım siz onları,ağzı olan konuşuyor işte...
prensesin dünyaya geldiğinde fıstık gibi dolanırsınız ortalıkta ana kız
ilk
tuana
odalarınızı kurmuşsunuz...pek beğendim,kuzucuklarınız sağlıcakla yatsınlar içlerinde inşallah...
ilkcim dr. kontrolün vardı bugün,ne yaptın acaba merak ettim???
esracım Rabbim hayırlısını nasip etsin eniştene,benim de amcamın beyninde ur olmuştu...
ameliyat olmazsa 6 ay olursa 1 yıl yaşar demişlerdi...çok şükür 5 yıl oldu...Rabbim ne verirse hayırlısını verir unutma canım,kendini de strese sokma...
nilobellacım maşallah ne güzel elbiseler bunlar böyle...kız bebeklerin bu yönünü en çok seviyorum işte...elbise şenliği ne güzel ya
betülgültekin...maşallah kızına cnm,boyuna da posuna da :)))
biz bebek arabamızı travel sistem olarak oradan aldık cnm,çok uyguna geliyor fiyat haberin olsun...
nursenaaa arkadaşım geçmiş olsun...senin de böbrekte genişleme olmuş(( ben hem taş düşürdüm hem de büyüme vardı o yüzden biliyorum ağrısını.Rabbim bir daha o sancıyı göstermesin...
bnmge cnm...3 ay faydalanabiliyorsun bildiğim kadarıyla...
88prenses22 tatlım,dr.una söylersen ara ara sancı saplandığını seni nst ye bağlayacaktır...ilk kontrolünde unutma söyle cnm...
bu arada kızlar ben de ikizlerim...
tamam meraklıyız ve çok konuşkanız ( bu yönümü mesleğimle törpülüyorum çok şükür)
ama zeki ve alımlıyızdır...bir ortamda bulunduğumuz da gözdesi oluruz genelde oranın :)))
slm kızlar!
en sonunda bugun kuzumun kıyafetlerini yıkadım astım:)
dalin granüllü kullandım beyazlar ve renklilerde bi sıkıntım olmadı..
dilex gecmiş olsun cnm umarım cabuk atlatırsın..
kızlar kuzularınıza aldıklarınızı güle güle kullansınlar inş..
hurmayı bende yiyorum gunde 1-2 tane inş kolay dogum yaparız..
ilk
tuana
odalarınızı kurmuşsunuz...pek beğendim,kuzucuklarınız sağlıcakla yatsınlar içlerinde inşallah...
ilkcim dr. kontrolün vardı bugün,ne yaptın acaba merak ettim???
esracım Rabbim hayırlısını nasip etsin eniştene,benim de amcamın beyninde ur olmuştu...
ameliyat olmazsa 6 ay olursa 1 yıl yaşar demişlerdi...çok şükür 5 yıl oldu...Rabbim ne verirse hayırlısını verir unutma canım,kendini de strese sokma...
nilobellacım maşallah ne güzel elbiseler bunlar böyle...kız bebeklerin bu yönünü en çok seviyorum işte...elbise şenliği ne güzel ya
betülgültekin...maşallah kızına cnm,boyuna da posuna da :)))
biz bebek arabamızı travel sistem olarak oradan aldık cnm,çok uyguna geliyor fiyat haberin olsun...
nursenaaa arkadaşım geçmiş olsun...senin de böbrekte genişleme olmuş(( ben hem taş düşürdüm hem de büyüme vardı o yüzden biliyorum ağrısını.Rabbim bir daha o sancıyı göstermesin...
bnmge cnm...3 ay faydalanabiliyorsun bildiğim kadarıyla...
88prenses22 tatlım,dr.una söylersen ara ara sancı saplandığını seni nst ye bağlayacaktır...ilk kontrolünde unutma söyle cnm...
bu arada kızlar ben de ikizlerim...
tamam meraklıyız ve çok konuşkanız ( bu yönümü mesleğimle törpülüyorum çok şükür)
ama zeki ve alımlıyızdır...bir ortamda bulunduğumuz da gözdesi oluruz genelde oranın :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?