2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

ohh işlerimi hallettim rahatladım valla
şimdi de kendime koca bi kase cacık yaptım ve hem size bakıyorum, hem bana herşey yakışırı izliyorum, hem de onu yiyorum.
i yandan da akşama ne yemek yapsam diye düşünüyorum:26:

ya o bacak çekmesi bende de varrr, sağ bacağım özellikle
bu arada sana da günaydın

hayırlı hbrlerle gel inşş dr dan cnmm..
akıllıbıdıka da slm söle, bebişlerin iyi olmasına çok sevindimmm

uyurken normal doğum nasıl olcak kiii ben de ondan istiyorum o zmnn
demek onlar kasılma, ben de bnm hiç kasılmam olmuyo diyodumm. meğerse oluyomuş

ya var ya bu erkekler hiç anlamıyo bizleri
konuşma bnce de

hmonglu canım yazıcam hep unutuyorum Allah eniştene şifa versin çokta çektirmesin zor bir hastalık insanı eritiyor.

saol cnm duaların için..

ben önümüzdeki hafta hazırlıycam dursun bir köşede 36. hafta olmuş oluyor, o da normal artık.
ben de haftaya hazırlicam, bn 33 haftalık olcam o zamana. ama dursun bi kenarda nolur nolmaz

cnm ben haftaya hazırlamayı düşünüyorum..
hazır da beklesin nolur nolmaz..

cnm bende de oluyor o ruh hali bazen..
krampların için muz ya da magnezyum takviyesi yapmıyormsn??

hergün muz yiyorum bide son kontrolde doktoruma kramplardan bahsedince ilaç yazdı onu kullanıyorum ama hala faydasını göremedim kime gece uyuyamıyorum desem,şimdi bol bol uyu sonra hiç uyuyamıyacaksın diyolar ya gıcık oluyorum sanki ben zevkimden uyumuyorum

nasıl yapacak bilmiyorum ama süper olur diye düşünüyorum kendi doktorumu herkese öneririm süper deneyimli mükemmel bir doktor biraz tuzlu ama olsun her zaman hamile olmuyoruz ya.

merhaba haziranın en güzel anneleriii
herkesler iyidir inşaLLAH
hmonglu çok geçmiş olsun canm Allah şifa versinn..

adaerçok teşekkür ederim bir daha yaşatmasn Allahh rabbim korusun hepimizii..
yarın kızımı meleğimi görmeye gidicem geçen hafta salı ve cumartesi günü gitmiştim salı günü ağlar gibiydi cumartesi günü gülücükler saçıyorduu
şu son haftalarıda sağlıcakla geçirmek nasip olsun inşAllahh ne güzel bir dönemdeyiz aslındaa

Merhaba arkadaşlar doktordan geldim oğluşum 2 kilo 300 gram olmuş. hala ters duruyor gitgide dömesi zorlaşacakmış. bu gidişle sezeryana doğru gidiyoruz. Dünden beri dir hepiniz iyisinizdir inşallah. bi geçmişe bakayımda geleyim

nerdeydi ki senin dr, kaça gidiyosun, kaça yapçak doğumu falan.
konuştun mu?

benim doktor aksaray vatan caddesinde özel muayenehanesi var 150 tl muayene parası veriyorum birde artık her gidişimde nstye sokuyo 50 tl de ona veriyorum 200 tl muayene, doğum için 1.500 tl alacak normalde olsa sezeryanda olsa aynı ücret artı hastaneyede para vericez yani normal doğum toplamda 2500 tl sezeryan 3500 tl imiş bu artık net fiyat doğumum incirli ethica hastanesinde olacak. bu arada canım sen medikal park göztepeye gidiyopdun zannedersem çok araştırdım o hastaneyle ilgili soyguncu diyolar ekstra bayağ masraf çıkartıyolarmış.

ilk_ dr unun ismi rabiye hanımmı???

canım arada bana da oluyor şu baş belası kramplar. çözümü bacağını kaldırıp ayak baş parmağını elinle kendine doğru bükmen. kesin çözüm anında geçiyo. bilmeyenlere tavsiyem..

valla cnm ben de muayeneye 90 veriyorum şimdi.
ama daha konuşmadım kaça çıkıcak doğum diye, haftaya gittiğimde bi fiyat alıcam işte.
bi de eşimin bi arkadaşının tanıdığı mı ne varmış. onun aracılığıyla pazarlık yapçaklar işte ben fiyat aldıktan sonra.
ya ben de duydum öyle şeyler, ama dr u sevdim napiyim. başka yerle de çalışmıyo bildiğim kadarıyla bnm dr.
bi de evime o kadar yakın ki, yürüyerek 10 dk. anca sürüyo.
arabayla 2 dk ya ordayım.
bakalım artık, çıkıcak paramız varsa çıkar.
olmadı babaanne elini cebine atmadı hiç, o karşılasın doğum masraflarını da

Canım ben de haftaya hazırlayacağım 32. haftamdayım bence erken değil senin içinde hazırlığını yap için rahat olsun..

inşallah karşılar babaanneniz benim hiçbir umudum yok onlardan istemiyorumda zaten insan bir yelek örer patik örer, hiçbişey yok yapmadılar bu saatten sonrada yapmazlar.
bu arada ben ilk muayeneye medical park bahçelievlere gitmiştim ne doktordan memnun kaldım ne de diğer hizmetlerinde orasıda benim eve çok yakın ama doktor benden bir tahliller istedi gişeye bir gittim yaptırayım diye 1000 tl dediler doğum mu yapıyoruz dedim tövbe tövbeee,ondan sonra araştırıp bu doktorumu buldum kesinlikle normal doğum yanlısı bir doktor arkadaşımda bunda doğum yaptı çok memnun kızın ilk doğumu ve 4200kg bebek doğurdu hiçbişey anlamadım zaten uyudum diyo sarhoş gibiymiş ama sen memnunsan doktorundan sorun yok en önemlisi o çünkü.

herkese merhaba

ankaradaki arkadaslar bisey danisicam CAG HASTANESINDE dogum yapan (kendi yada tanidigi) var mi? bayindira gidiyordum ve doktorum istifa etti baska yere de gecmeyi dusunmuyormus bi sure ortada kaldim tam son haftalarda. dun cag hast. gittik. dr. fena deil gibi ama ne bileyim alistigim dr olmayinca kotu oldu. ne yapayim sizce?

aynı şeyi ben yaşadım canım 1 ay önce. topallıyordum eşim kalçamın üzerinde oturamayınca simit aldı şu ortası boş olan oturaklardan onda biraz rahat ediyordum. acayip birşey yaa.. magnezyum ve kalsiyum al. Geçiyor ama merak etme..

cantalari hazirlamak lazim artik bence. cunku gecen hafta dogum yapan arkadasim anlatti hastanede yatarken hep erken dogum yapanlarin zorluk cektigini gormus. ozellikle babalar o telasla ne getirmeleri gerektigini anlamiyolar annelerde zaten can derdinde oluyo ortalik karisiyo bebek de anne de zor durumda kaliyo sen cantana en gerekli olan seyleri koy hazir et dedi bana. gerci benim daha ne geceligim ne de terligim hic biseyim yok :) bebegin kiyafetleri de 2 gundur yikiyorum bugun utusu biterse en azindan onlari ve bezlerini koyacagim ki hazir olsun.

annişler
e-bebekte bübchen bakım çantalı set 69,90
indirimdee
almayanlar ve benim gibi bekleyenler var ise bilginiz olsuuunnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…