- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #23.381
günaydın güzel anneler nasılsınız? biz biraz önce uyandık kahvaltımızı yaparken size bakayım dedim, herşey yolundadır umarım henüz geçmişe bakamadım, bu arada benim kasıklarımda resmen sanki oğluşum yürümem baya zorlaştı bi de sağ bacağım çok ağrıyo çekiliyo sanki kalça kemiğimden böyle bi durum yaşayan var mı umarım normaldir.
günaydın herkeslere
iznimin ilk günündeyim
8 hafta muhtemelen evde sıkılıcam ama çalışmak daha zor geliyor artık
sabah eşime sinirle uyandım
gece de sinirimden hiç uyuyamadım
ama işe gitmediğim için sıkıntı olmadı uyuyamamak
kalkıp ütüye verdim kendimi
bebişin kıyafetlerinin tamamını yıkadım sonunda
ütüleri de yapıyorum yavaş yavaş, 2 güne biter heralde yerleştiririm güzelce
saat 2de de doktor kontrolümüz var
nstye bağlanıcam
sıkıntım yok gibi ama bakalım nst ne diyecek
izin belgesini de almadım daha, alıp okula vericem onu da
ilk_ canım bu arada benim aldığım sütyenler vardı ya chezelle lingerie marka
şu an unnadoda indirimde 30 tl
ilgilenirsen bakabilirsin
bir de akıllıbıdıktan haber getirdim size
ikinci kez nstye bağlanmış sancı çıkmamış
ama bebişler hala yanyana duruyormuş
o nedenle sezeryan olacakmış
doktor suyun ne zaman gelirse o zaman alırız demiş
son 1 ayda 300 gram almış, kilo alımı durmuş gibi bişey
bebişleri de iyiymiş
sizleri sordu, herkesin iyi olduğunu söyledim
canım bende anlamadım nasıl uyutacaksınız diye sordum sen karışma orasına dedikasılma bebek bir yerde çekiliyo toplanıyo saniyelik duruyo sonra tekrar çözülüyo herkes bunu bebek hareketi sanıyor ama o kasılma.
dün gece uyuyamadım yatak odasındaki tvyi açtım
ben açınca o da uyuyamadı sesten
sonra bisüre izleyip kapattım
bu kalktı salona geçti
orda uyumuş
gece bekledim bekledim gelmedi
kalktım bi baktım salonda uyuyor
sinir oldum iyicee
tvyi açınca gitse yine anlardım ama ben tvyi kapadım o öyle gitti
hiçbişey anlamadım
sabahtan beri de konuşmuyorum gıcık oldum
hmonglu canım yazıcam hep unutuyorum Allah eniştene şifa versin çokta çektirmesin zor bir hastalık insanı eritiyor.
ben de haftaya hazırlicam, bn 33 haftalık olcam o zamana. ama dursun bi kenarda nolur nolmazben önümüzdeki hafta hazırlıycam dursun bir köşede 36. hafta olmuş oluyor, o da normal artık.
cnm ben haftaya hazırlamayı düşünüyorum..
hazır da beklesin nolur nolmaz..
cnm bende de oluyor o ruh hali bazen..
krampların için muz ya da magnezyum takviyesi yapmıyormsn??
ohh işlerimi hallettim rahatladım valla
şimdi de kendime koca bi kase cacık yaptım ve hem size bakıyorum, hem bana herşey yakışırı izliyorum, hem de onu yiyorum.
i yandan da akşama ne yemek yapsam diye düşünüyorum:26:
uyurken normal doğum nasıl olcak kiiiben de ondan istiyorum o zmnn
demek onlar kasılma, ben de bnm hiç kasılmam olmuyo diyodumm. meğerse oluyomuş
ben de haftaya hazırlicam, bn 33 haftalık olcam o zamana. ama dursun bi kenarda nolur nolmaz
nasıl yapacak bilmiyorum ama süper olur diye düşünüyorum kendi doktorumu herkese öneririm süper deneyimli mükemmel bir doktor biraz tuzlu ama olsun her zaman hamile olmuyoruz ya.
nerdeydi ki senin dr, kaça gidiyosun, kaça yapçak doğumu falan.
konuştun mu?
benim doktor aksaray vatan caddesinde özel muayenehanesi var 150 tl muayene parası veriyorum birde artık her gidişimde nstye sokuyo 50 tl de ona veriyorum 200 tl muayene, doğum için 1.500 tl alacak normalde olsa sezeryanda olsa aynı ücret artı hastaneyede para vericez yani normal doğum toplamda 2500 tl sezeryan 3500 tl imiş bu artık net fiyat doğumum incirli ethica hastanesinde olacak. bu arada canım sen medikal park göztepeye gidiyopdun zannedersem çok araştırdım o hastaneyle ilgili soyguncu diyolar ekstra bayağ masraf çıkartıyolarmış.
ilk_ dr unun ismi rabiye hanımmı???
anladım canmhayır canım ayşe büyüköğüt.
selam anneler nasılsınız?
2 gündür hiç keyfim yokne dışarı çıkasım var ne de evde bişeyler yapasım var aslında yapmam gereken o kadar çok şey varki...ayrıca geceleri bacağıma giren krampların acısıyla uyanıyorum ve bidaha da uyuyamıyorum bu durum da beni sinir ediyor
benim doktor aksaray vatan caddesinde özel muayenehanesi var 150 tl muayene parası veriyorum birde artık her gidişimde nstye sokuyo 50 tl de ona veriyorum 200 tl muayene, doğum için 1.500 tl alacak normalde olsa sezeryanda olsa aynı ücret artı hastaneyede para vericez yani normal doğum toplamda 2500 tl sezeryan 3500 tl imiş bu artık net fiyat doğumum incirli ethica hastanesinde olacak. bu arada canım sen medikal park göztepeye gidiyopdun zannedersem çok araştırdım o hastaneyle ilgili soyguncu diyolar ekstra bayağ masraf çıkartıyolarmış.
slm annecikler çoktan giremiyodum ya benim kaynanacık geldi bende bakamıyorum pek size...bişey sorcaktım kızlar ya çantayı hazırladınızmı yoksa erkenmi ben kararsızım hazırlamakta hazırlayınca hemen doguracakmışım gibime geliyo
valla cnm ben de muayeneye 90 veriyorum şimdi.
ama daha konuşmadım kaça çıkıcak doğum diye, haftaya gittiğimde bi fiyat alıcam işte.
bi de eşimin bi arkadaşının tanıdığı mı ne varmış. onun aracılığıyla pazarlık yapçaklar işte ben fiyat aldıktan sonra.
ya ben de duydum öyle şeyler, ama dr u sevdim napiyim. başka yerle de çalışmıyo bildiğim kadarıyla bnm dr.
bi de evime o kadar yakın ki, yürüyerek 10 dk. anca sürüyo.
arabayla 2 dk ya ordayım.
bakalım artık, çıkıcak paramız varsa çıkar.
olmadı babaanne elini cebine atmadı hiç, o karşılasın doğum masraflarını da
günaydın güzel anneler nasılsınız? biz biraz önce uyandık kahvaltımızı yaparken size bakayım dedim, herşey yolundadır umarım henüz geçmişe bakamadım, bu arada benim kasıklarımda resmen sanki oğluşum yürümem baya zorlaştı bi de sağ bacağım çok ağrıyo çekiliyo sanki kalça kemiğimden böyle bi durum yaşayan var mı umarım normaldir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?