2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

sağolasın saribeybi, inş sağlıkla gelirler..
ben de dr u değiştirsem mi acaba diye düşünüyorum, en azından farklı bi dr a gitsem tekrar diyorum,
dr a daha önce sormuştum ben de balık yağını, doğalını ye demişti ama artık ben de kullanmaya başladım, günde 1 tane mi vermişti sana, ben şimdilik 1 tane içiyorum, umarım iyi gelir..

iyi geceler anneler,

izmirde müthiş güzel bi hava vardı, biz de bostanlı sahilinde kocişle uçurtma uçurduk :)) hi hi :))

oğlum da gelsin birlikte yine uçururuz...

ay ne iyi yapmışsınız valla..
Bizde yarın bişiler yapalım dedik..
Umarım hava güzel olur da accık hava alırız...

cnm valla ben 3 dr değiştim şu ana kadar.
Bu dr den son derece memnun kaldım..
Istersen farklı bi dr de git de bakalım aynı şeyimi dicek..
Balık yağının işe yaradığını düşünüyorum ben..
Evt günde bi tane gece uyurken içiyorum cnm..
Inş iyi gelir şifa olur cnm...

inş cnm sağolasın,
iyi akşamlar..

kızlar iyi gecelerr.. ben 8. ayıma girdim çatlaklar için herhangi bir krem kullanmıyorum çünkü bazıları kullansanda kullanmasanda olacaksa oluyor dediler aklım karıştı sizce ne yapmalıyım.?

iyi geceler anneler,

izmirde müthiş güzel bi hava vardı, biz de bostanlı sahilinde kocişle uçurtma uçurduk :)) hi hi :))

oğlum da gelsin birlikte yine uçururuz...

canım biz bu cumartesi mi buluşucaktık baktım topiğe kimseden ses çıkmamış :44:

nilobella canım ben izmirdeyim burda da kaç tane kuyumcu gezdim sadece birinde gördüm fiyat karşılaştırması yapamadım orda ne kadar?

kızlar iyi gecelerr.. ben 8. ayıma girdim çatlaklar için herhangi bir krem kullanmıyorum çünkü bazıları kullansanda kullanmasanda olacaksa oluyor dediler aklım karıştı sizce ne yapmalıyım.?

bende 33 haftadayım hiç çatlak kremi kullanmadım bir sorunda yok tamamen kişinin cildiyle alakalı

kizlar merhaba sizlerde birlikte dogurmak nasip olmadi bana.
kalbi durdu bebegimin krtaj oldum ama bugun testle yeniden hamile oldugumu ogrendm. tekrar ocak annesi olacagim insallah.
Cok mutluyum ama bir o kadarda korkular var icimde.
size cok kolay dogumlar diliyorum saglikla bebeklerinizi almayi nasip etsin Allah
cumlesiyle.

Uzme canini gulum bak gene hamile kalmissin bu bebisi ins. saglikla kucagina alirsin. Bende ilk bebegimi bu sekilde kaybetmistim ama simdi 4. Bebegime hamileyim. Tum korkulari kafandan at Rabbim herseyin en iyisini biliyor vardir bi hayir deyip tevekkul etmek lazim. Rabbim hepimize kolay dogumlar nasip etsin ins.

herkese günaydınnnn bız kahvaltımızı yaptık mınık kızımla pc basndayız
yalnız kahvaltıda bır dılım krem peynır surdum krem peynır 10gun olmuş tarıhı gecelı daha dun pehlıvan oğlundan
almış annemler bişey olmaz umarım mınnagma herkez bı dılımden bısı olmaz allahın ıznıyle dıo ama korktum yıne kusamamda:18:

günaydınbiz de 7de uyandık kahvaltı yaptık sıkıldık bile,tvde de bir şey yok,kocişi kaldırıp gezmeye gidesim varbir şey olacağını sanmıyorum canım,içini ferah tut..

Kizlar gunaydin.
Biz de bu sabah erkenciyiz, ama kocami yolcu ettim az once aksama kadar yok.
Ben de camasirlarin kurumasini bekliyorum, utuye baslicam.
Catlak kremi konusunda hemen hergun konusuyoruz burda.
Catlamanin en onemli sebebi asiri kilo alimi ve susuzluk. Kremler bir noktaya kadar ise yariyor.
Benim doktorum ihmal etme diye her seferinde hatirlatiyor, ben de 3. Aydan beri duzenli kullaniyorum.
Ergenlikten kalma ust bacakta catlaklarim olmasina ragmen, su ana kadar karnimda birsey yok.

canim benimm cok sevindim inan gecen gun sen geldin aklima ama prifilini bulamadim Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah cok dikkat et kendine yorma hic insallah kucagina alacaksin yavrunu.hala korede misin?

yeşimcim gercekten cok sevindim.ama içindeki korkuları sakın daha fazla büyütme kafanda.rahat ol, mutlu ol, at stresini üstünden.İnşallah hepimiz sağlıklı hayırlı bir şekilde kucagımıza alırız bebiklerimizi.tekrar tebrikler...

kizlar gunaydin cepten yaziyorum suan kocisle bogazdayiz kahvalti yapiyoruz obada, bogazda birsuru bisikletli kosucular var trafige kapanacak onlari izliyoruz

Merhaba hanımlar pazar günü nöbetlerinden nefret ediyorum ve eşim yinw nöbetçi ...bizde oğluşumla meyve yiyoruz tv izleyip nete bakınıyoruz......

çatlaklara gelince hamile olduğumu öğrendiğim günden beridir buğday yağı badem yağı susam yağı ve vazelini her gün kullandım çok su içtim ve fazla kilo alamadığım için çatlaktan eser yok :)...ama ablam ve annemde de yok ırside olabilir tabiki :)

tünaydın oldu artık annişler ben sabah 6 da kalktım yürüyüşümü yaptım sonrada kahvaltımı yaptım ...birazdanda ev işlerine girişirim....birde bişey sorcam?????sizinde çatı kemiğiniz:) ağrıyormu? özellikle de sabah yataktan kalkarken ağrıyor herkes çatın genişliyor diyor....normaldir değil mi???

tünaydın canım,şimdiden kolay gelsin.benim de çatı kemiğim acıyor,dr a söyledim.doktorum başka hiçbir canlının hiçbir yerinde böyle kemik olmadığını,bebeğin rahat geçmesi için hormonların etkisi ile bu kemiklerin yumuşamaya başladığını söyledi.sanırım bu yüzden ağrı yapıyormuş:)

arkadaşlar merhaba
ben 2012 mart annesiyim sizlere bir önerim olacak
bizim topicte göğüs ucu yarası olmayan hemen hemen hiç yok
ve çok şükürki ben yara nedir bilmedim nedeni ise doğumdan iki ay evvel
her gün düzenli olarak lansinoh krem kullandım
sizlere tavsiyem hangi krem kullanırsınız bilmem ama krem kullanmaya başlayın
topicte kızların acı çektiklerini okudukça sizlere yazmak istedim
umarım çok sağlıklı güzel bir doğumunuz ve sağlıklı evlatlarınız olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…