- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #24.201
cnm evt bende de doktorum bebeğin haftasına göre 3 hafta kadar geri olduğunu söyledi..
balık yağı yazdı bana kullandım..
sonra dr değiştim daha deneyimli ve yeni açılmış özel bi hastaneye gittim
doktorum herşeyin normal olduğunu söyledi..
belki doktorun usg ölçümünden belki de kullandığım balık yağının işe yaradığından
bi sıkıntı çıkmadı..
bence sende kafana takma cnm ya...
inş sağlıkla gelecek meleklerimiz...
iyi geceler anneler,
izmirde müthiş güzel bi hava vardı, biz de bostanlı sahilinde kocişle uçurtma uçurduk :)) hi hi :))
oğlum da gelsin birlikte yine uçururuz...
sağolasın saribeybi, inş sağlıkla gelirler..
Ben de dr u değiştirsem mi acaba diye düşünüyorum, en azından farklı bi dr a gitsem tekrar diyorum,
dr a daha önce sormuştum ben de balık yağını, doğalını ye demişti ama artık ben de kullanmaya başladım, günde 1 tane mi vermişti sana, ben şimdilik 1 tane içiyorum, umarım iyi gelir..
cnm valla ben 3 dr değiştim şu ana kadar.
Bu dr den son derece memnun kaldım..
Istersen farklı bi dr de git de bakalım aynı şeyimi dicek..
Balık yağının işe yaradığını düşünüyorum ben..
Evt günde bi tane gece uyurken içiyorum cnm..
Inş iyi gelir şifa olur cnm...
inş cnm sağolasın,
iyi akşamlar..
iyi geceler anneler,
izmirde müthiş güzel bi hava vardı, biz de bostanlı sahilinde kocişle uçurtma uçurduk :)) hi hi :))
oğlum da gelsin birlikte yine uçururuz...
kızlar iyi gecelerr.. ben 8. ayıma girdim çatlaklar için herhangi bir krem kullanmıyorum çünkü bazıları kullansanda kullanmasanda olacaksa oluyor dediler aklım karıştı sizce ne yapmalıyım.?
bende 33 haftadayım hiç çatlak kremi kullanmadım bir sorunda yok tamamen kişinin cildiyle alakalı
kizlar merhaba sizlerde birlikte dogurmak nasip olmadi bana.
kalbi durdu bebegimin krtaj oldum ama bugun testle yeniden hamile oldugumu ogrendm. tekrar ocak annesi olacagim insallah.
Cok mutluyum ama bir o kadarda korkular var icimde.
size cok kolay dogumlar diliyorum saglikla bebeklerinizi almayi nasip etsin Allah
cumlesiyle.
herkese günaydınnnn bız kahvaltımızı yaptık mınık kızımla pc basndayız
yalnız kahvaltıda bır dılım krem peynır surdum krem peynır 10gun olmuş tarıhı gecelı daha dun pehlıvan oğlundan
almış annemler bişey olmaz umarım mınnagma herkez bı dılımden bısı olmaz allahın ıznıyle dıo ama korktum yıne kusamamda:18:
kalbi durdu bebegimin krtaj oldum ama bugun testle yeniden hamile oldugumu ogrendm. tekrar ocak annesi olacagim insallah.
size cok kolay dogumlar diliyorum saglikla bebeklerinizi almayi nasip etsin Allah
cumlesiyle.
cumlesiyle.
tünaydın oldu artık annişlerben sabah 6 da kalktım yürüyüşümü yaptım sonrada kahvaltımı yaptım ...birazdanda ev işlerine girişirim....birde bişey sorcam?????sizinde çatı kemiğiniz:) ağrıyormu? özellikle de sabah yataktan kalkarken ağrıyor herkes çatın genişliyor diyor....normaldir değil mi???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?