- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #24.181
konumuzla alakasız bişey sorucam
h2omopx5 almayı düşünüyorum
evinde kullanan var mı ya da yakın çevresinde?
benim renklilerde leke bıraktı renk açılması yaptı hatta renkleri birbirine karıştırdı
ben hiç memnun kalmadım
beyazlarda sıkıntı olmadı ama
Benim kayinvalide almis, memnun sanirim. Pek sormadim neler yapiyor alet diye.
o ne kiii
giysilerde kullanılan boyayla alakalı olabilir belki benim çoğu arkadaşımın tavsiyesi bu deterjandı
Bizim apartmanda hala kalorifer yaniyor. Biz camlar acik oturalim, ama nisanda mayista 300 tl yakit parasi verelim.
Olacak is degil ya, cildiracam!
bizim yanmadığı halde nisanda mayısta 250 vercez
sonra 180 e düşcekmiş.
bu 300 sadece yakıt mı yoksa apartman giderleri ve kapıcı parası falan da içinde mi?
apartmana kamera falan takılcakmış, bi de boya mı ne yapılcakmış bu yaz. öncesinden para topluyolar işte. 100 tl de kapıcı parası var işte.
Bizim bina bakimini yazin yapiyorlar. Ona degil de bu aylarda verdigimiz yakit parasina cok aciyorum.
Yaslilar da ayagina bir corap, sirtina bir hirka giysin ne olur yani?
Merhaba kizlar.
Nihayet iki ay sonra doktorumuzu gorduk. Birsey kaybetmemisim gecen ayki randuvuyu atlayarak
Kizimin durumu gayet iyi, suyum da yeterli, iki hafta onden gitmeye devam. Agirligimiz 2.400gr olmus. Dogum pozisyonunda su anda. Onden gitmesi erken dogacagi anlamina gelmiyormus, kafa buyudugu icin vajinal dogumu zorlastirmasi anlamina geliyormus. Doguma bebekler karar veriyormus, 38den once hic bir bebegin dogmasini istemezmis doktorlar. Suni sanci da anneye zararli birseymis, mumkunse vermemeyi tercih ediyorlar.
Kansizligimla ilgili herhangi birsey yapilamiyor, dogumda kocamdan iki unite kan alinip hazir bekletilecek. Gerekli testleri simdiden yaptirin dedi.
Kalsiyum destegine gerek yok, bobrek tasi yapabilir dedi. Kalsiymu birakicam ama magnezyuma devam.
Tiroid icin bir endokrine gorunmen lazim dedi. T4 degerim dusuk, ilac kullanmam gerekirmis.
Gezmemde, yurumemde, cinsel iliskide sorun yok. Doguma kadar canin ne istiyorsa yapabilirsin dedi. Hamilelikte yasaklar konulunca kadinlar kendini hasta zannediyor, o yuzden yasak yok dedi.
Nst ye de girdim, kasilma cikmadi.
Sonraki randevumuz 12 mayista, herkese iyi haftasonlari
geçmiş olsun canım ya,şimdi nasılsın???
hayır cnm...hiç korku getirmedim aklıma,çoğu dr. herşey yolundaysa şayet doğuma gideceğin zamana kadar olabilir diyorlar
foto ekleseydin cnm...
hayırlı olsun bebişin de sen de güle güle kullanın...
bizim bütün kıyafet,deterjan,krem,losyon vb. tarzı ihtiyaçlarımızı teyzeleimiz ve anneannemiz aldılar...bugün de akşama bebek bohçası olarak getirecekler...
gelsin ben de foto çekip ekleyeceğim...
sonra da yıkama,ütüleme işlerine girişeceğim...
not : kızlar,yıkama işlerini yapanlar ne ile yıkadığınızı söyler misiniz...
malum buradan bir arkadaş sorun yaşamıştı,kimdi unuttum şimdi ama aynı sıkıntıyı yaşamayayım diyorum...
gulden83
adaer
sağolun kızlar nane limon içmiştim pek fayda etmediara ara çok halsiz kalıyorum akşam dr uma gidicem toparlanamıycam yoksa:2:
kizlar ya,ne giysem yakismiyor.Agliyasim geliyor
Elbiselerimede,tshirtlerimede sigmiyorum artik.Gobegim cok buyuk.
Ebe gorunce sasirmisti zaten
Boyum ufak(158)gicik ebe ust govden ufak o yuzden gobegin cok buyuk dedi
ben lierac kullanmadım farklı bir krem kullanmıştım tekrar alacağım sağol bilgi için, peki göğüslerde çatlak oluşmasın diye ve de doğuma kadar göğüs ucuna uygulanan kremler hangileri bebek emmeye başladığında yara olmaması için :26: çok mu soru sordum
herkese iyi akşamlar.
nasılsınız?
biz bugün çok iş yapmadık ama çok yorulduk.
doktorumuza gittik. randevumuz 10daydı ama hastaneden 13de çıktık.
bebişim iyiymiş. 2560 gr, 48 cm olmuş. bir hafta ilerdeyiz.
ben de toplamda 15 kg almışım.
2 kez nstye girdim. normal çıktı. ilkinde bebişim hareketsiz olduğu için doktor ablamız bişeyler yeyip gelin dedi. sonra tekrar girdik.
Allah'a şükür her şey yolunda.
niobella senin de bebişine maşallah.
adaer fotolarda çok güzel çıkmışsınız. maşallah bebişine de sana da.
bu aralar hepimiz gerginiz herhalde ben de aynıyım. her şeye hemen sinirleniyorum. az kaldı neyse ki hayırlısıyla doğurup kurtuluruz hepimiz bu ruh halinden inşallah.
bi de ben çok yoruluyorum hiç iş yapmasamda. bugün doktordan sonra pazara gittik. daha kendime gelemedim. bacaklarım sızlıyo. belim ağrıyo.
Bizim apartmanda hala kalorifer yaniyor. Biz camlar acik oturalim, ama nisanda mayista 300 tl yakit parasi verelim.
Olacak is degil ya, cildiracam!
hepcik...geçmiş olsun arkadaşım zor bir durum ama hiç bilgim yok bu konuda...dr.nun kontrolündesin anladığım kadarıyla,acil bir şey olsa seni bilgilendirir...
net.ten çok fazla araştırıp aklını da bulandırma,Rabbim senin ve bebeğinin yar ve yardımcısı olsun...
pilavımı ve salatamı yaptım eşimi aradım,gelmesi lazımdı merak ettim meğer buçuğa doğru anca işyerinden çıkmışlar...yolda şimdi,malum cumartesi trafiği de var((acıktık iyice biz ya...
selamlar kızlar
benim oğlumun da fl değeri 1 hafta geriden geliyor
ama doktor kalıtsal olabileceğini söyledi sıkıntı yok dedi
karın çevresi geri olan ben de bilmiyorum
Ankarada baktıracaksan eyüp ekiciye gidebilirsin
ankaranın en meşhur ve bilgili ayrıntılı ultrasoncusu
tabi fiyatı biraz tuzlu orası ayrı ama içiniz rahat eder sanırım
bebeğin kilosu nasıl peki? biraz daha beslenmene dikkat etsen değişir mi acaba bilemedim ki
minesualp sana da maşallah cnmmmbebeğine de maşaallah tabi ki
hepcik ben senin gibi durumu olan birini hatırlamıyorum topic te. sadece bel çevresi olarak değil de genel olarak geriden gelen arkadaşlar vardı ama öyle onların dr ları da erken alalım vb demediler hatıradığım kadarıyla. zaten biri utopya ve o sana cvp yazmış, biri de yanlış hatırlamıyosam sarıbeybi ydi. ama o burda yok şuan
sana da çok geçmiş olsun ama usg değerleri her zaman gerçek değerleri vermeyebiliyor. adaer in dediği gibi çok araştırıp da yorma güzel kafanı cnmm
ben de bi duş aldım şimdi, rahatladım azcık valla
Tesekkur ederiz saribeybi.
Deterjanin fazlasi goz cikarmaz, gunlerdir deli gibi camasir yikandigi icin soyluyorum bunu.
Bosver alinmis alinmistir, illa ki kullanacaksiniz.
Kizlar yavas yavas uykum geliyor, yatarim birazdan. Yarin utulerim beni bekler:-(
evt cnm haklısın...
bugün makinamın dili olsa yeterrrrrr diye isyan ederdi
son makinada çıktı astım balkona...
iyi uykular cnm...
yarın için de şimdiden kolay gelsin...
sarıbeybi sanırım sende de benzer bir durum varmış, emin değilim ama:
selam haziran anneleri, ben ara ara takip ediyorum ama yazmamıştım daha önce, sizlere bişey sormak istiyorum. bebiş 5 aylıkken işe başladım, şehir değişikliği yaptım, o zamana kadar dr kontrollerimde bi sorun yoktu ama, 5. aydan sonra değişen dr um bebeğin bel çevresinin haftasından geri olduğunu söyledi, doppler istedi 1 kere gittik başka dr a o da toparlayacağına inanıyorum demişti, şu an 34-4 haftadayım ama bebeğin bel çevresi 29, diğerleri de 33 olarak çıkıyo ultrasonda, dr um tekrar doppler istedi, gerekirse daha önce alırız bebeği dedi, benzer bi durumda olan var mı acaba..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?