- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #24.161
Catlak kremini goguslerine de surebilirsin, ama gogus ucuna lanolinli bir krem kullanman gerekiyor.
Lansinoh cok tavsiye ediliyor, ben de uzun zamandir hogus uclarima ondan suruyorum. Emzirme doneminde de rahat rahat kullanabilirsin.
kizlar ya,ne giysem yakismiyor.Agliyasim geliyor
Elbiselerimede,tshirtlerimede sigmiyorum artik.Gobegim cok buyuk.
Ebe gorunce sasirmisti zaten
Boyum ufak(158)gicik ebe ust govden ufak o yuzden gobegin cok buyuk dedi
slmlar hanımlar,bu hafta sonu baya kalabalık burası:)biz de bir eminönü yapıp geldik aman allahım nasıl kalabalıktı,hiçbir şey almadım,sinir olup geldikcanım aynı sorun bende de var benim boyda aynı,benim de sinirim bozuluyor ama sonra bebişimi düşünüyorum geçiyor..hem az kaldı,doğumdan sonra alacağm kıyafetleri hayal edip rahatlıyorum
selam haziran anneleri, ben ara ara takip ediyorum ama yazmamıştım daha önce, sizlere bişey sormak istiyorum. bebiş 5 aylıkken işe başladım, şehir değişikliği yaptım, o zamana kadar dr kontrollerimde bi sorun yoktu ama, 5. aydan sonra değişen dr um bebeğin bel çevresinin haftasından geri olduğunu söyledi, doppler istedi 1 kere gittik başka dr a o da toparlayacağına inanıyorum demişti, şu an 34-4 haftadayım ama bebeğin bel çevresi 29, diğerleri de 33 olarak çıkıyo ultrasonda, dr um tekrar doppler istedi, gerekirse daha önce alırız bebeği dedi, benzer bi durumda olan var mı acaba..
mesajımı tekrarlıyorum ama, cevap verebilecek olan olursa sevinirim.
geçmiş olsun canım.şimdiye kadar topikte böyle bişeyden bahseden olmadı hatırladığım kadarıyla.
benim oğlumun da fl değeri 1 hafta geriden geliyordaha önce burda bir iki hafta geride olduğunu yazan vardı diye anımsıyorum da, ilk zamanlar düzelir diye umuyorduk ama her gittiğimizde aynı hatta fark arttı bile, dr da endişelendiriyo bu konuda ama tam bişey de demiyo, tekrar doppler a gidin dedi, ankarada gitmeyi düşünüyoruz doppler kadın doğum uzmanına bildiğimiz dr da yok ama, bi de anne karnı belki iyi değildir gelişimi için o yüzden erken alabiliriz dedi ama kesin bişey de demedi yine.
herkese iyi akşamlar.
nasılsınız?
biz bugün çok iş yapmadık ama çok yorulduk.
doktorumuza gittik. randevumuz 10daydı ama hastaneden 13de çıktık.
bebişim iyiymiş. 2560 gr, 48 cm olmuş. bir hafta ilerdeyiz.
ben de toplamda 15 kg almışım.
2 kez nstye girdim. normal çıktı. ilkinde bebişim hareketsiz olduğu için doktor ablamız bişeyler yeyip gelin dedi. sonra tekrar girdik.
Allah'a şükür her şey yolunda.
niobella senin de bebişine maşallah.
adaer fotolarda çok güzel çıkmışsınız. maşallah bebişine de sana da.
bu aralar hepimiz gerginiz herhalde ben de aynıyım. her şeye hemen sinirleniyorum. az kaldı neyse ki hayırlısıyla doğurup kurtuluruz hepimiz bu ruh halinden inşallah.
bi de ben çok yoruluyorum hiç iş yapmasamda. bugün doktordan sonra pazara gittik. daha kendime gelemedim. bacaklarım sızlıyo. belim ağrıyo.
merhaba deterjan sormuşsunuz ben dalan roxyle yıkadım hiç bir sorun çıkmadı 2 kaşık deterjanı sulandırdım ve 2 kez durulama yaptım sabun kalıntısıda renk solmasıda yok.memnun kaldım.
bebişlere 41.5 kere
bugun hava acayip sıcaktı burda
bi gidelim deniz kenarı yapalım dedim kocişe
normalde bol olup düşük bel gelen şortlarımı giy cıkar bitanesi oldu zorla:/
büyümüş jennifer lopezin gibi olmuş
dolandık sahilde çıkardım terlikleri denizle buluşturdum ayakları..
son ayda denize girmek sıkıntı olurmu? kocişe dedm yok mikrop fln kaparsın dedi:18:
bu konuda bilgisi olan varmı kızlar??
konumuzla alakasız bişey sorucam
h2omopx5 almayı düşünüyorum
evinde kullanan var mı ya da yakın çevresinde?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?