2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

kizlar ya,ne giysem yakismiyor.Agliyasim geliyor
Elbiselerimede,tshirtlerimede sigmiyorum artik.Gobegim cok buyuk.
Ebe gorunce sasirmisti zaten
Boyum ufak(158)gicik ebe ust govden ufak o yuzden gobegin cok buyuk dedi

slmlar hanımlar,bu hafta sonu baya kalabalık burası:)biz de bir eminönü yapıp geldik aman allahım nasıl kalabalıktı,hiçbir şey almadım,sinir olup geldikcanım aynı sorun bende de var benim boyda aynı,benim de sinirim bozuluyor ama sonra bebişimi düşünüyorum geçiyor..hem az kaldı,doğumdan sonra alacağm kıyafetleri hayal edip rahatlıyorum

Ben de bir ara seker sepeti icin falan giderim diye dusundum ama kayinvalideyi yolliycam. O kalabalik yutar bizi kizimla
Bu arada cicikomu yagmalamis bu facedeki annecikler. Gidince bir iki gecelik daha bakarim diyordum, beden kalmamis hic.

herkese iyi akşamlar.
nasılsınız?
biz bugün çok iş yapmadık ama çok yorulduk.
doktorumuza gittik. randevumuz 10daydı ama hastaneden 13de çıktık.
bebişim iyiymiş. 2560 gr, 48 cm olmuş. bir hafta ilerdeyiz.
ben de toplamda 15 kg almışım.
2 kez nstye girdim. normal çıktı. ilkinde bebişim hareketsiz olduğu için doktor ablamız bişeyler yeyip gelin dedi. sonra tekrar girdik.
Allah'a şükür her şey yolunda.

niobella senin de bebişine maşallah.
adaer fotolarda çok güzel çıkmışsınız. maşallah bebişine de sana da.

bu aralar hepimiz gerginiz herhalde ben de aynıyım. her şeye hemen sinirleniyorum. az kaldı neyse ki hayırlısıyla doğurup kurtuluruz hepimiz bu ruh halinden inşallah.
bi de ben çok yoruluyorum hiç iş yapmasamda. bugün doktordan sonra pazara gittik. daha kendime gelemedim. bacaklarım sızlıyo. belim ağrıyo.

mesajımı tekrarlıyorum ama, cevap verebilecek olan olursa sevinirim.

geçmiş olsun canım.şimdiye kadar topikte böyle bişeyden bahseden olmadı hatırladığım kadarıyla.

daha önce burda bir iki hafta geride olduğunu yazan vardı diye anımsıyorum da, ilk zamanlar düzelir diye umuyorduk ama her gittiğimizde aynı hatta fark arttı bile, dr da endişelendiriyo bu konuda ama tam bişey de demiyo, tekrar doppler a gidin dedi, ankarada gitmeyi düşünüyoruz doppler kadın doğum uzmanına bildiğimiz dr da yok ama, bi de anne karnı belki iyi değildir gelişimi için o yüzden erken alabiliriz dedi ama kesin bişey de demedi yine.

hepcik...geçmiş olsun arkadaşım zor bir durum ama hiç bilgim yok bu konuda...dr.nun kontrolündesin anladığım kadarıyla,acil bir şey olsa seni bilgilendirir...
net.ten çok fazla araştırıp aklını da bulandırma,Rabbim senin ve bebeğinin yar ve yardımcısı olsun...

pilavımı ve salatamı yaptım eşimi aradım,gelmesi lazımdı merak ettim meğer buçuğa doğru anca işyerinden çıkmışlar...yolda şimdi,malum cumartesi trafiği de var ((acıktık iyice biz ya...

selamlar kızlar
keyifsizmişsiniz bugün gördüğüm kadarıyla
strese girmiyoruz
son günlerimizi güzel güzel değerlendirelim
Ankarada hava süperdi, biz de dışardaydık yeni geldik
kendime hastane için terlik, oğluma da 3 tulum ve 2 tişört aldım
gecelik aradım bulamadım
kendime elbise baktım içime sinmedi hiçbişey
hastaneden çıkarken ne giyicem hiç bilmiyorum, elbise bulsam süper olacak
bir de eskiden xs ve s beden bakarken şimdi m l falan denemek çok zor oluyormuş
bugün de eskiden kalma tulumumu deneyim dedim popodan geçmedi
kiloyu popodan almışım belli oldu

bebişlerini görenlere de maşallah diyorumm

benim oğlumun da fl değeri 1 hafta geriden geliyor
ama doktor kalıtsal olabileceğini söyledi sıkıntı yok dedi
karın çevresi geri olan ben de bilmiyorum
Ankarada baktıracaksan eyüp ekiciye gidebilirsin
ankaranın en meşhur ve bilgili ayrıntılı ultrasoncusu
tabi fiyatı biraz tuzlu orası ayrı ama içiniz rahat eder sanırım
bebeğin kilosu nasıl peki? biraz daha beslenmene dikkat etsen değişir mi acaba bilemedim ki

Canim size de masallah
Bu olculer doktordan doktora degisiyor galiba, bizimki 2.400gr ama yaklasik iki hafta onde dedi kafa ve karin cevresi icin.
Boy bizim hastanede soylenmiyor, uyluk olcusune bakti, diger yerleriyle orantili olarak ondeymis ama ne kadar diye sormadim.
Fazla kurcalamam ben enini boyunu

Biz hastaneden ciknca modada gezdik, cay bahcesinde oturduk falan. 5e geliyordu eve vardigimizda. Biraz hava almak, guneslenmek butun hamislere iyi gelir. Beni hamilelik acayip neseli, mutlu yapti. Belki de logusaligi dibine kadar bunalimli yasiycam, bilemiyorum.

minesualp sana da maşallah cnmmm bebeğine de maşaallah tabi ki

hepcik ben senin gibi durumu olan birini hatırlamıyorum topic te. sadece bel çevresi olarak değil de genel olarak geriden gelen arkadaşlar vardı ama öyle onların dr ları da erken alalım vb demediler hatıradığım kadarıyla. zaten biri utopya ve o sana cvp yazmış, biri de yanlış hatırlamıyosam sarıbeybi ydi. ama o burda yok şuan
sana da çok geçmiş olsun ama usg değerleri her zaman gerçek değerleri vermeyebiliyor. adaer in dediği gibi çok araştırıp da yorma güzel kafanı cnmm

ben de bi duş aldım şimdi, rahatladım azcık valla

Kizlar yarina dag gibi utum var, kayinvalide bursaya kacti
Kuzeni cagirdim yardima, bakalim yardim cigliklarima bir karsilik veren cikacak mi?
Bebegin camasirini yikamaya baslayamadim bile, bizim makine iki gundur tam mesai yapiyor sira gelemedi hala kizima!

bebişlere 41.5 kere

bugun hava acayip sıcaktı burda
bi gidelim deniz kenarı yapalım dedim kocişe
normalde bol olup düşük bel gelen şortlarımı giy cıkar bitanesi oldu zorla:/
büyümüş jennifer lopezin gibi olmuş
dolandık sahilde çıkardım terlikleri denizle buluşturdum ayakları..

son ayda denize girmek sıkıntı olurmu? kocişe dedm yok mikrop fln kaparsın dedi:18:
bu konuda bilgisi olan varmı kızlar??

merhaba deterjan sormuşsunuz ben dalan roxyle yıkadım hiç bir sorun çıkmadı 2 kaşık deterjanı sulandırdım ve 2 kez durulama yaptım sabun kalıntısıda renk solmasıda yok.memnun kaldım.

merhaba deterjan sormuşsunuz ben dalan roxyle yıkadım hiç bir sorun çıkmadı 2 kaşık deterjanı sulandırdım ve 2 kez durulama yaptım sabun kalıntısıda renk solmasıda yok.memnun kaldım.

benim renklilerde leke bıraktı renk açılması yaptı hatta renkleri birbirine karıştırdı
ben hiç memnun kalmadım
beyazlarda sıkıntı olmadı ama

Canim sen antalyadaydin galiba.
Denize girmekte hicbir sakinca yok, yuzmek hamilelere cok tavsiye ediliyor.
Ben havuzlara cesaret edemedim, denize girilseydi bugun atlardim moda sahilden, o kadar canim cekti
Keske ben de denizi temiz bir yerde yasasaydim, cok ozledim suyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…