2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

Normalde yarın herşey hazır olacaktı ama mobilyacı kazık attı artık 1 hafta 10 gün sonra hazır olur herşeyiiii...daha ev temizletcem...perde camm oo oo ooo gerçi hepsi 3 günde olcak iş ama dediğin gibi ne zaman nasıl gelicekler belli olmazzzz

evet çatı kemiğimde çokk ağrımaya başladı..mideme benimde hiç rahatsızlık vermedi oğluşum yaaa ben karnımın tipinden anladım :)

iyi akşamlarr haziran anneleriii
ya benim meleğim sağ kaburgamı eliyle tuttu koparmaya çalışıyo sankiiii
çok acıtıyo iki ayağıda oradakıvrandırıyo anneyi olacak işmiii

Ben kaçtım hanımlar malüm dün 4 saatlik uykuyka duruyorum gidip yatayımda kendime geleyim sabaha kadar eşime nöbet dönüşü güzel kahvaltı hazırlıyım onuda üzdüm bugün gerginliklee..

hepinizi öptüm..

kızlar kasılma tam olarak nasıl oluyor bi tarif eder misniz? ben hangisi kasılma ya da bebek ahreketi ayırt edemiyorum.
mesela şuan sağ üst tarafıma top gibi toplanmış hissediyorum, sanki oraya sırt ya da poposunu yaslamış gibi.
bu kasılma mı oluyor?

...bebegin eger asagi döndüyse ebelerin yaptigi bir yöntem var ayakta göbek deligine bakmak eger göbek deligini yukardan netbir sekidle görüyosan bebk asagida demekmis--eger göbek deligini ayaga kalkinca göremiyosan bebegin yukarda demekmis...

canım kasılma sanki bebek değilde karnın öne doğru büzüşüyor en fazla 1 dakika sürüyor sonra rahatlıyor sanki öne doğru karnın uzuyor gibi :44:
dr um böyle anlatmıştı:26:
Jelibons güzel tarif etmişti buradaysa bir daha tarif iste

hımmmm öne doğru uzamak demek...
jelibonsss nerdesin, bi tarif ver bakiiim

iyi uykular

canım kasılma olduğunda karnının bir tarafı setleşiyor
hareket ederken bile zorlanıyorsun
sonra hemen geçiyor zaten
seninki poposunu dayamış olabilir
benimkinin poposu bacakları hep sağ kaburgamın altında

benim oğlumun en sevdiği şey
olsun ama iyi olsunlar da varsın biz biraz acı çekelim
öyle tabi acıtsada içim bi hoş oluyor ki o topuklarını ısırasım geliyoo kafam uzansa karnımı ısırcam o derecee
bu arada çok geçmiş olsunn, Allah şifa versinn inşAllah çarçabuk iyileşirsinn
hımmmm öne doğru uzamak demek...
jelibonsss nerdesin, bi tarif ver bakiiim

tam hatırlamıyorum da o oyunun ismini kağıtlara birşeyler yazardık piramit şekil olurdu parmaklarımıza takardık falan onu kullanarak tarif vermişti
ay hatırlıcam die dolandırdım iyice

cvplar için saolun kızlar..
o zmn ben bu tariflere göre ya kasılmıyorum ya da hissetmiyorum...
dr hissetmemen normal demişti ama ben mrk ettim hani oluyo da ben mi anlamıyorum diye

iyi akşamlarr haziran anneleriii
ya benim meleğim sağ kaburgamı eliyle tuttu koparmaya çalışıyo sankiiii
çok acıtıyo iki ayağıda oradakıvrandırıyo anneyi olacak işmiii
vay yaramazzzz çıkınca sende onun totosunu ısırırsın :)

canım ewet öyle ben dr.ma aynen şöyle anlattım sanki karnımın bir yerine poposunu dayıyor gibi oluyorr ve o kısım setleşim şişiyor sanki o an çok gerginleşiyor bir süre sürüyorrr ve geçiyor braxton hicks mi neydi o kasılmadan işte bu halk deyimiylede yaancı sancı yada benim daha kolay söyledğim şekiliyle hazırlık kasılmaları
doktor dediki vücult kendini böyle böyle doğuma hazırlıyor dedi gayet normalmiş

hemen deniyorummmm

ben anladım seni cnmmm

sağol canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…