- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #28.341
doğum kanalına girince bağısaklarımıza baskı artarmı acaba azalırmı yani hani doğumdan önce isal oluyorlar yaaa
ben daha olmadım norem07 bende çok sabırsızlanıyorum sen hazır değil diyorsun ama
gerçi bu veletler bize bakmazlar hiç :) isteklerine göre dawranırlar
hmmm anladımm o zaman benimki daha inmedibende kasıklarımda ve çatı kemiklerimde baskı ve acı hissediyorumda acaba aşağı indimi diye şüphelerim olmuştu ama üstten bir rahatlama pek olmadı gerçi benim bebiş üstte hiç problem yaratmamıştıda o da ver tabii mideden anlayamayabilirim
kızlar kasılma tam olarak nasıl oluyor bi tarif eder misniz? ben hangisi kasılma ya da bebek ahreketi ayırt edemiyorum.
mesela şuan sağ üst tarafıma top gibi toplanmış hissediyorum, sanki oraya sırt ya da poposunu yaslamış gibi.
bu kasılma mı oluyor?
iyi akşamlarr haziran anneleriii
ya benim meleğim sağ kaburgamı eliyle tuttu koparmaya çalışıyo sankiiii
çok acıtıyo iki ayağıda oradakıvrandırıyo anneyi olacak işmiii
canım kasılma sanki bebek değilde karnın öne doğru büzüşüyor en fazla 1 dakika sürüyor sonra rahatlıyor sanki öne doğru karnın uzuyor gibi :44:
dr um böyle anlatmıştı:26:
Jelibons güzel tarif etmişti buradaysa bir daha tarif iste
iyi uykularBen kaçtım hanımlar malüm dün 4 saatlik uykuyka duruyorum gidip yatayımda kendime geleyim sabaha kadar eşime nöbet dönüşü güzel kahvaltı hazırlıyım onuda üzdüm bugün gerginliklee..
hepinizi öptüm..
kızlar kasılma tam olarak nasıl oluyor bi tarif eder misniz? ben hangisi kasılma ya da bebek ahreketi ayırt edemiyorum.
mesela şuan sağ üst tarafıma top gibi toplanmış hissediyorum, sanki oraya sırt ya da poposunu yaslamış gibi.
bu kasılma mı oluyor?
öyle tabi acıtsada içim bi hoş oluyor ki o topuklarını ısırasım geliyoo kafam uzansa karnımı ısırcam o dereceebenim oğlumun en sevdiği şey
olsun ama iyi olsunlar da varsın biz biraz acı çekelim
hımmmm öne doğru uzamak demek...
jelibonsss nerdesin, bi tarif ver bakiiim
cvplar için saolun kızlar..
o zmn ben bu tariflere göre ya kasılmıyorum ya da hissetmiyorum...
dr hissetmemen normal demişti ama ben mrk ettim hani oluyo da ben mi anlamıyorum diye
eşimle 3 saat önce basket oynamaya gittik. yani o oynadı ben izledim:) ve şunu farkettim 1 2 hafta önce tayt üstünü girdiğim kalçamı örten bluzum şuan belimde kalıyor. NE OLDU BENİM KARNIMA YAA... ben farktmiyorum büyüdüğünü, böyle giysilerden anlıyorum. birde kızlar bebişlerin hareketli olması için bol bol meyve yiyin. benim ki kendi çevresinde dönüyor ve ben görüyorum. acayip hareketli eğer bilmesen hareketli olmasının sağlıklı olduğunun göstergesi olduğunu çoktan doktorun kapısına dayanmıştıım..
iyi akşamlarr haziran anneleriii
ya benim meleğim sağ kaburgamı eliyle tuttu koparmaya çalışıyo sankiiii
çok acıtıyo iki ayağıda oradakıvrandırıyo anneyi olacak işmiii
bu kasılma mı oluyor?
...bebegin eger asagi döndüyse ebelerin yaptigi bir yöntem var ayakta göbek deligine bakmak eger göbek deligini yukardan netbir sekidle görüyosan bebk asagida demekmis--eger göbek deligini ayaga kalkinca göremiyosan bebegin yukarda demekmis...
öyle tabi acıtsada içim bi hoş oluyor ki o topuklarını ısırasım geliyoo kafam uzansa karnımı ısırcam o derecee
bu arada çok geçmiş olsunn, Allah şifa versinn inşAllah çarçabuk iyileşirsinn
tam hatırlamıyorum da o oyunun ismini kağıtlara birşeyler yazardık piramit şekil olurdu parmaklarımıza takardık falan onu kullanarak tarif vermişti
ay hatırlıcam die dolandırdım iyice
vay yaramazzzz çıkınca sende onun totosunu ısırırsın :)
öyle tabi acıtsada içim bi hoş oluyor ki o topuklarını ısırasım geliyoo kafam uzansa karnımı ısırcam o derecee
bu arada çok geçmiş olsunn, Allah şifa versinn inşAllah çarçabuk iyileşirsinn
tam hatırlamıyorum da o oyunun ismini kağıtlara birşeyler yazardık piramit şekil olurdu parmaklarımıza takardık falan onu kullanarak tarif vermişti
ay hatırlıcam die dolandırdım iyice
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?