- 15 Mart 2011
- 1.098
- 3
- 158
- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #28.381
zamanin olsaydi sana onerebilirdim benim yaptirdigim kisi disariya da yapiyor ama cok kis abir sure kalmis. annen de yakinda gelecek sanirim. internetten begenip annenin evine kargolatabilirsin. yalniz boyutlarina dikkat et buyuk gorunup kucuk cikabiliyor.
çubuk şeklindekiler daha basit duruyor bence
ayaklı güzel,bence ondan al sen de
ben de hasır olanlardan alıcam,bisikletliyi seviyorum aslında ama benim alacağım satıcıda ondan yok
hatta bebek şekerini aldığım yerde gördüm, ekledim onu da sepete
Eki Görüntüle 378746
şu da yastık, takı yastığıymış ama ben süs olarak kullanıcam
Eki Görüntüle 378748
Herkese merhaba.Birkaç aydır sessiz sedasız okuyorum yazdıklarınızı.Bugün artık bende birşeyler yazmak istedim ve işte buradayım.36 haftalık hamileyim ve inşallah sizler gibi haziran annesi olacağım.8 yaşında bir kızım var ve bir kızım daha olacak.Bugün kontrolüm vardı.Bebeğim 3250gr olmuş.Şimdiye kadar ters duruyordu nihayet dönmüş.Normal doğum istiyorum.Ben öğretmenim.Tedavi ile hamile kaldım ve erken başlayan sancılardan dolayı izne erken ayrıldım.2 aydır evde dinlenmekteyim.İlk kızımda böyle sorunlar yaşamamıştım.Her hamilelik farklı oluyormuş.Hepinize sağlıklı bebekler diliyorum.
Günaydin uykusuz anneler
Ben hic uyuyamadim yine mide yanmasindan. Dun aksam kusunca karnim tas gibiydi. Az tum gecede oyleydi. Az once cocopops yedim kendine geldi gobis.
Oglum da rahatsiz oluyor sanirsam kusmadan.
Ah su mide yanmasi mahvediyor beni. Yemek yemeye korkar oldum
Gunaydin kizlar.
Hava kapali bugun, kahvaltimizi yaptik. Alarm icin servisten adam geldi, kocam evde onla ilgileniyor.
Bugun napsam diye dusunuyorum kara kara...
daybuyday de pelindeki geceliği almadığıma pişman
oldum m olmaz diye almadım aslında tam aradığım gibiydi
şimdi gez dur
takıntı yaptım sanırımkırmızı gecelik olmadan doğurmam:)
ayy benimde hazırlamam lazım o çantayı artık :)) bencede bak çantanı hazırlayabilirsin :))Oznurum, hastane cantasi hazirlamak icin mukemmel bir gun degil mi?
Yapijeeem, kimse tutmasin beni artik!
Kızlar günaydınn.
Sarıbeybi doğum yapmış çok sevindim Allah analı babalı büyütsün.
Geçmişi çok okuyamadım herkes iyi umuyorum.
Ben dişimi çektirdim şükür bir yaramazlık yok az ağrım sızım var ama gayet iyiz kızçemle.
Doğumda yaptırdıklarınıza baktım hepsi çok güzel ellerinize sağlık.Bende sabun yaptırıyorum nazdan sabun yazarsanız çeşitleri görürsünüz.Fotoğrafını eklerim.
günaydın herkese,
bende haziran annesiyim artık evde izindeyim sizleri takip etmeye çalışıyorum paylaşımlarınız ve birbirinizi bir konu hakkında bilgilendirmeniz çok güzel bende geçmişi okuyarak bazı şeyler öğrendim ..:))
bundan sonra bende burdayım ...:))))
Hosgeldin ataay, umarim bundan sonra sen de muhabbete katilirsin.
Dogum iznine cikan okuyucular teker teker dokuluyor, topigimiz kalabaliklasiyor
günaydın kızlar benim her sabah kalktığımda kasıklarımda adet ağrısı gibi ağrı oluyo sancı felan olabilirmi bi fikriniz varmı?
annisler gunaydin hepinize :)))
bir soru sormak istiyorum ....herkes bebek sekerlerini aldi mi?? bende uygun ve soyle guzel bisi ariyorum ama gittigidiyor'dan baska bildigim guvenli bi site yok.. acaba siz nerelerden aldiniz? nasil bisi aldiniz??? bana fikir verirmisiniz lutfen ??
günaydın kızlar benim her sabah kalktığımda kasıklarımda adet ağrısı gibi ağrı oluyo sancı felan olabilirmi bi fikriniz varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?