- Konu Sahibi TwoPrincess
- #28.361
bu arada yukarıdan bakınca ben de göremiyorum göbek deliğimi![]()
aynaya bakınca gözüküyo o sayılmazmı
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu arada yukarıdan bakınca ben de göremiyorum göbek deliğimi![]()
canım iyi olduğuna sevindim bebişinde sağlıklı olsun isterse bugün doğsun :) hayırlı haberlerini bekliyoruz canım..beni merak edip gecmis olsun dileklerinde bulunan arkadaslara tek tek tesekkur ederim mide bulantim ve isalim hala devam ediyo, tum gun hicbisey yemedigim icin bebegim nstde mutsuz cikti persembe gunu tekrar baglanicam nstye bebek hala mutsuzsa alacak degilse pazartesi tekrar baglanicam normal ise dogumu bekliycez son anda normal olup olmayacagi belli olacak buyuk ihtimal haftaya bebisim geliyo kizlar:)
bu arada cerser dogum gunun kutlu olsun
saribeybi dogum yapmis gozu aydin, darisi hayirlisiyla bizim basimiza.
hmm..karttan baya önce çekilmiş iade 7 gün içinde olur ama ben sana bu konu hakkında bilgi alayım sana dönüş yapıcam canım..19 nisanda yaptık daha ürün hem dün geldi hem yalnış...
canım artık büyüyor bebeğin ve yeri daralıyor benimde çok sertleşiyor ve toplanma oluyor eğerki düzenli aralıklarla oluyorsa kasılmalardır.korkma bence korkulcak bişi yok..kızlar acil yardım sata göre 32 haftalık gelişime göre 34 haftalığım ve bugün inanılmaz karnım gergin ve çok sık idrar çıkma isteği oluyo.birde aşağı baskı gibi olmaya başladı bebişimde hareket var amam ben çok korkuyorum yarın doktoruma gidicem ama çok endişeliyim gecede uyuyamadım karnımdaki ağrıdan.sizce normalmi bunlar?????????????
kızlar kasılma tam olarak nasıl oluyor bi tarif eder misniz? ben hangisi kasılma ya da bebek ahreketi ayırt edemiyorum.
mesela şuan sağ üst tarafıma top gibi toplanmış hissediyorum, sanki oraya sırt ya da poposunu yaslamış gibi.
bu kasılma mı oluyor?
kulaklarım çınlıyordu
demek siz benden konuşuyormuşsunuz
ama ben öyle bi tarifte bulunmamıştım
nursena başka bi arkadaşla karıştın sanırım![]()
kızlar kasılma tam olarak nasıl oluyor bi tarif eder misniz? ben hangisi kasılma ya da bebek ahreketi ayırt edemiyorum.
mesela şuan sağ üst tarafıma top gibi toplanmış hissediyorum, sanki oraya sırt ya da poposunu yaslamış gibi.
bu kasılma mı oluyor?
kızlar ya bi arkadaş vardı göremiyorum ep eydir bugün aklıma geldi. hera mıydı nick tam hatırlamıyorum. ilk bebeğini kaybetmişti kusura bakmasın böyle söledim çünkü başka türlü nasıl tarif edeceğimi bilemedim. Çok merak ettim iymi durumu. :44:
nursena canım malum biz seninle aynı haftadayız. hazırlıklarını yapıyomusun ne alemdesin. ben bitek kızımın çamaşırlarını hazırladım. daha hastane çantası hazırlamadım. temizliği felanda 36. haftada felan yaptırmayı düşünüyorum.
kızlar hastaneden çıkmadan doktor muayene etmeye gelirmi beni yoksa aşağıya odasına mı gidilir sice yani eğer öyle olursa hastaneden çıkmak için normal kıyafetde götürmek lazmmm ya öyle canımın derdine düşmüşken pijamalarımı yada gecelğmi çıkartmak istemiyorum o kıyafetleri çekemem benn şöyle bol bir elbise alıp onunlamı çıksam acabaa
öyle saçmalıkmı olur ne uğrican doktorun yanınaki işlemlerin biter sen çıkarsın.o zaten son kontrol için uğrar yanına. ama pijamaylada çıkılmaz yani. uygun bi elbise eşofman falan götürürsün.
ben de hissetmiyorum ya da anlamıyorum kasılmayı,ya da kasılma yok bendecvplar için saolun kızlar..
o zmn ben bu tariflere göre ya kasılmıyorum ya da hissetmiyorum...
dr hissetmemen normal demişti ama ben mrk ettim hani oluyo da ben mi anlamıyorum diye![]()
yoook göremiyorummm![]()
ben bir tanidiga yaptirdim. nerede oturuyorsun ? ankarada suluhanda cok cesit varmis diye duydum. eger elinden geliyorsa internetten begendigin modelleri kendin de yapabilirsin. tabi zamanin da varsa.