• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

zamanin olsaydi sana onerebilirdim benim yaptirdigim kisi disariya da yapiyor ama cok kis abir sure kalmis. annen de yakinda gelecek sanirim. internetten begenip annenin evine kargolatabilirsin. yalniz boyutlarina dikkat et buyuk gorunup kucuk cikabiliyor.

evet bende ondan korkuyorum yakin yakin cekmisler fotolarini, kucuk cikar diye .. bakalim insallah begenip bi tane alicaz. zamanda az kaldi. cok sagol :)):3:

Günaydin uykusuz anneler
Ben hic uyuyamadim yine mide yanmasindan. Dun aksam kusunca karnim tas gibiydi. Az tum gecede oyleydi. Az once cocopops yedim kendine geldi gobis.
Oglum da rahatsiz oluyor sanirsam kusmadan.
Ah su mide yanmasi mahvediyor beni. Yemek yemeye korkar oldum

çubuk şeklindekiler daha basit duruyor bence
ayaklı güzel,bence ondan al sen de
ben de hasır olanlardan alıcam,bisikletliyi seviyorum aslında ama benim alacağım satıcıda ondan yok
hatta bebek şekerini aldığım yerde gördüm, ekledim onu da sepete
Eki Görüntüle 378746
şu da yastık, takı yastığıymış ama ben süs olarak kullanıcam
Eki Görüntüle 378748

utopya gunaydin, gecmisten bu yazini buldum:30: burdaki yastiga bayildim yaa.. aldin mi sen? hani sitede satiliyor acaba soyleyebilirmisin banada ..

Herkese merhaba.Birkaç aydır sessiz sedasız okuyorum yazdıklarınızı.Bugün artık bende birşeyler yazmak istedim ve işte buradayım.36 haftalık hamileyim ve inşallah sizler gibi haziran annesi olacağım.8 yaşında bir kızım var ve bir kızım daha olacak.Bugün kontrolüm vardı.Bebeğim 3250gr olmuş.Şimdiye kadar ters duruyordu nihayet dönmüş.Normal doğum istiyorum.Ben öğretmenim.Tedavi ile hamile kaldım ve erken başlayan sancılardan dolayı izne erken ayrıldım.2 aydır evde dinlenmekteyim.İlk kızımda böyle sorunlar yaşamamıştım.Her hamilelik farklı oluyormuş.Hepinize sağlıklı bebekler diliyorum.

Merhaba, hosgeldin. Umarim istedigin gibi hersey yolunda gider, saglikla kucagina alirsin kizini.
Bundan sonra sen de yaz birseyler, bak bizbizeyiz, muhabbet iyi oluyor. Hamilenin halinden hamileler anliyor:-)

Gunaydin kizlar.
Hava kapali bugun, kahvaltimizi yaptik. Alarm icin servisten adam geldi, kocam evde onla ilgileniyor.
Bugun napsam diye dusunuyorum kara kara...

Günaydin uykusuz anneler
Ben hic uyuyamadim yine mide yanmasindan. Dun aksam kusunca karnim tas gibiydi. Az tum gecede oyleydi. Az once cocopops yedim kendine geldi gobis.
Oglum da rahatsiz oluyor sanirsam kusmadan.
Ah su mide yanmasi mahvediyor beni. Yemek yemeye korkar oldum

Tatlim bir haftadan uzun zamandir iyi beslenemiyorsun, bebegin tam kilo alma gelisme haftalarinda geri kalmasin.
Doktorla konus sana ya serum baglasinlar ya da bebegi bir kontrol etsinler. Boyle olmaz, ne sen beslenebiliyorsun, ne de bebek.
Yazik gunah.

günaydın hanımlar sabah çok güzel bir güneş vardı ama hava birden kapandı yine bir yağmur havası sanırım izine son 2 gün kaldı :21::21::21:
Gunaydin kizlar.
Hava kapali bugun, kahvaltimizi yaptik. Alarm icin servisten adam geldi, kocam evde onla ilgileniyor.
Bugun napsam diye dusunuyorum kara kara...

canım bugün bence totonun üstüne otur hamileliğinin son günlerini dinlenerek geçir :27::27:

Kızlar günaydınn.
Sarıbeybi doğum yapmış çok sevindim Allah analı babalı büyütsün.
Geçmişi çok okuyamadım herkes iyi umuyorum.
Ben dişimi çektirdim şükür bir yaramazlık yok az ağrım sızım var ama gayet iyiz kızçemle.
Doğumda yaptırdıklarınıza baktım hepsi çok güzel ellerinize sağlık.Bende sabun yaptırıyorum nazdan sabun yazarsanız çeşitleri görürsünüz.Fotoğrafını eklerim.

utopya , aradim taradim buldum .. fikir icin cok sagol .. insallah alicam yastiktan bende..

kizlar sizlere gunaydin, bana iyigeceler.. bizim yatma vaktimiz geldi. iyi muhabettler ..

daybuyday de pelindeki geceliği almadığıma pişman
oldum m olmaz diye almadım aslında tam aradığım gibiydi
şimdi gez dur :1:
takıntı yaptım sanırım :1:kırmızı gecelik olmadan doğurmam:)

Ben pelinden aldım canım morhipoda kampanyası vardı. göğüsünde çıtçıt var emzirmek için bi de winnie the pooh resmi var kırmızı puanlı.. penyesi çok kaliteli çok da tiril tiril durdu üzerimde bence sende alabilirsin çok begendim ben..:34:

günaydın hanımlar
babamız iş için pt günü ist a gidecek
bu yüzden çok sinirliyim
adamın yüzüne karşı git diyorum ama
gönlüm gitmesinden yana diil
per akşamı gelecek

hemen geçmişi okuyalım gelelim

Oznurum, hastane cantasi hazirlamak icin mukemmel bir gun degil mi?
Yapijeeem, kimse tutmasin beni artik!
ayy benimde hazırlamam lazım o çantayı artık :)) bencede bak çantanı hazırlayabilirsin :))
Kızlar günaydınn.
Sarıbeybi doğum yapmış çok sevindim Allah analı babalı büyütsün.
Geçmişi çok okuyamadım herkes iyi umuyorum.
Ben dişimi çektirdim şükür bir yaramazlık yok az ağrım sızım var ama gayet iyiz kızçemle.
Doğumda yaptırdıklarınıza baktım hepsi çok güzel ellerinize sağlık.Bende sabun yaptırıyorum nazdan sabun yazarsanız çeşitleri görürsünüz.Fotoğrafını eklerim.

canım geçmiş olsun , annem diş ağrısınında doğum sancısından farkı yok der neyseki çektirip kurtulmuşsun.

günaydın kızlar benim her sabah kalktığımda kasıklarımda adet ağrısı gibi ağrı oluyo sancı felan olabilirmi bi fikriniz varmı?

günaydın herkese,

bende haziran annesiyim artık evde izindeyim sizleri takip etmeye çalışıyorum paylaşımlarınız ve birbirinizi bir konu hakkında bilgilendirmeniz çok güzel bende geçmişi okuyarak bazı şeyler öğrendim ..:))

bundan sonra bende burdayım ...:))))

günaydın herkese,

bende haziran annesiyim artık evde izindeyim sizleri takip etmeye çalışıyorum paylaşımlarınız ve birbirinizi bir konu hakkında bilgilendirmeniz çok güzel bende geçmişi okuyarak bazı şeyler öğrendim ..:))

bundan sonra bende burdayım ...:))))

Hosgeldin ataay, umarim bundan sonra sen de muhabbete katilirsin.
Dogum iznine cikan okuyucular teker teker dokuluyor, topigimiz kalabaliklasiyor:16:

Hosgeldin ataay, umarim bundan sonra sen de muhabbete katilirsin.
Dogum iznine cikan okuyucular teker teker dokuluyor, topigimiz kalabaliklasiyor:16:

teşekkür ederim nilobella,

umarım öyle olur bende bu cuma doktora gidicem gelişmeleri buradan paylaşırım artık,
bu arada benim ilk hamileliğim kasılma,sancı,bebek hareketini çok fazla ayırt edemiyorum,
geçmişi okuduğumda bebişin biş yerde toplanmasının kasılma olduğunu belirtmişler ...

günaydın kızlar benim her sabah kalktığımda kasıklarımda adet ağrısı gibi ağrı oluyo sancı felan olabilirmi bi fikriniz varmı?

canım o dediğin ağrı bende de geceleri oluyor doktoruma sormuştum normal dedi bebk büyüdükçe rahim genişlediği için oluyomuş ...
bu arada aramızda 2 gün var :))

annisler gunaydin hepinize :)))

bir soru sormak istiyorum ....herkes bebek sekerlerini aldi mi?? bende uygun ve soyle guzel bisi ariyorum ama gittigidiyor'dan baska bildigim guvenli bi site yok.. acaba siz nerelerden aldiniz? nasil bisi aldiniz??? bana fikir verirmisiniz lutfen ??

canım biz annemle minik bebek şekeri biblosu gibi bir şey aldık 30 tane kadar çiçekcileri perdecileri gezdim bende tül için istedğim tülü bir perdecide buldum bir perdenin üst kısmındaydı atacaklardı parçayı zaten bende onu kestirdim aldım para bile almadılar üstelik :) bebeğimin kısmeti :) bir kalın birde ince pembe saten kurdale aldım
önce kalın saten kurdaleleri boş otrdğm bir vakit iğne iplikle fiyonk yaptım
babamda badem şekeri almış
tülleri kare şeklinde kestim
annem ise şekerleri içine koyup ince kurdaleler ile b ağladı
en son olarakda kalın saten fiyonkler ile bebek biblosunun silikon ile yapışması kalmıştı onuda yapmış anneciğim
haa birde minik mıknatıslar almıştım onlarıda yapıştırdık kurdaleye
son halini görmedim henüz çünkü silikonların yapıştırmadan önce annem malzemleri ewe götürmüştü ewde yapmak için
elime geçince el emeği şekerlerimizi paylaşırım inşallah

ha bende bilgisayarda minik notlar hazırlayacağım ama kararsızım abartmış olurmuyuz diyee minik kağıtları tüle zımbalasak abartı dururmu acaba

canım bunlar gayet normal bu sancı sadece kasıklarındaysa merak edecek hiçbirşey yok ama belinden kasıklarına vuruyorsa biraz daha dikkat etmelisin hatta süresi çok uzuyorsa dk tutmanı öneririm

Back
X