- 7 Mart 2011
- 7.441
- 8.107
- 398
- 37
- Konu Sahibi TwoPrincess
- #28.441
günaydın kızlar
biz oğluşumla kahvaltı yapıyoruz
var mı yeni haber?
biz oğluşumla kahvaltı yapıyoruz
var mı yeni haber?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
niobella kızının çok güzel olmuş odası :) sizin fotoğraflarınızı koyma fikrini de çok güzel düşünmüssün. sağlıkla güle güle kullansın inşallahoyuncak raflarını yakında barbie bebekler ve çeşit çeşit bebekler süsler ve sen koyacak yer bulamazsın
ben cinsiyetini öğrenmeden önce (hep kız olacağını düşündüğüm için) oyuncak mağazalarında barbie vs beğeniyordum
![]()
İkeada ordekli bir duvar kesesi vardi, artik gelmeyecekmis, o olsaydi super olacakti. Bir suru oyuncak alirdi, goruntusu de harikaydi:-(
Bu arada sifonyerin uzerinde incili buyuk bir kase var, onu hastanede cikolata ikrami icin kullanicaz, cikolatasini da aldim paketli bir sekilde icinde duruyor. İkeadan aldigim bir tane de saksi var orda, onun icine de cubuklu bebek kurabiyelerini koyariz diye dusunmustum ama belli olmaz, cicek de koyabiliriz![]()
nilobella odanız çok canlı süper olmuş
o rafların üzerini neyle dolduracağımı şaşırdım
son olarak çerçeve koydum bende
prensesin herşeyi hazır güzel günlerde kullanır inşallah.
bide şu dikkatimi çekti özel hastanelerin çoğu sezeryana yönlendiriyor
neymiş kafası önde aile dostu kadın doğumcu var onunla
konuştuk 4000 gr doğan bebek var normal yolla ve kafası önden
gidenlerde normal doğurabilir dedi.kanal dar olur bebeğin kafası büyük olur o ayrı
hayırlısı diyorum ama sezeryan mı normal mi bunun için
erkenmiş.
niobella harıka görünüyor canım herşey Allah ım sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağına versin odasında mışıl mışıl uyusunnnn inşallahh...
benim bebek odasını çekip koysam korkarsınızheryer heryerde yaaa mobilyacılar yüzünden bişey yapmadım dahaaaaa...
Tesekkur ederiz, raflar hikaye kitaplari, oyuncaklarla falan dolacak. Koctasta renkli guzel cerceveler vardi, yandaki boslugu da o cercevelerle doldurucaz.
Dogum konusunda 2 hafta sonraki randevuda dananin kuyrugu kopacak. Bakalim, hayirlisi...
günaydın kızlar...
dün biz doktordan geldik ama biraz canım sıkıldı
bebiş kilo vermeye başlamış:18:
ben ne kadar kilo aldı diye beklerken bunu duyunca şok oldum:26:
benimle satları aynı yada yakın arkadaşlar bilir oğluşum biraz zayıf diyordum...
bunun için o kadar dikkat ediyorum hergün ihmal etmeden
yumurta kaşar 3 bardak sürt yoğurt ve muz yiyorum et tüketiyorum ama nedense kiloyu ben almışım
doktor bunun tam tersi olmalı diyor
iyide yiyorum yiyorum... ben kilo alıyorum bunu nasıl değiştirebilirim dedim:44:
karbanhidratı tamamen azalt proteini arttır dedi
bana hamileliğimin başından beri kilolu olduğum için defalarca söylememe rağmen o kadar kramplarım da var
elevit mağnezyum kalsiyum.... vs yazmadı ondan mı kaynaklandı acaba:26:
son ay b12 ve feritin eksikliği için kan hapını değiştirdi o kadar...
duruma baya üzüldüm tamam hadi zayıf doğar sonra aldırırız kilo diyorum ama
kafası baştan beri 2-3 hafta öndeydi vucudu bacaklarıda normaldi ondan sorun değildi
şimdi
kafası 2 hafta önde 39+2
vucudu ve bacakları 2hafta geri 35+1
işte bu sorunmuş öyle diyor doktor
koca haftada sadece 90 gr almış şuan 37+2 de 2.800
doğumu nasıl düşünüyorsun die sordu doktor bizde normal dedik herşey normale uygun dedi
2 haftadır da hazırlanıyorum çatı kontrolü yapmıyor sanırım yapmıcak halbuki 37 de yapıcam demişti
sanki normal dedik die biraz bozuldu gb geldi bana :26:
1 hafta sonra yine kontrol kızlar ben bu süre boyunca elevit içsem ne olur ki
ektra pekmeze de başladım cevizi bademide hergün yicem başka ne yesem ?
Amin canim insallah misil misil uyur bu kadar canli rengin icinde
İsler hallolur canim, dert etme. Bak dun de dedim, gozden kacmis olabilir. Parani kurtarabilirsen siparis usulu calisan bir yerden alma.
Hazir moduler birsey al, hem gordugun gelir, hem de gecikme olmaz. İkea, cilek mobilya gibi yerlerden bahsediyorum.
Mobilyacilar parani almak icin her tur yalani soyler, ben evlenirken cok cektim onlardan o yuzden iyi biliyorum.
bende boynerden mavi çizgili kova aldım çubuklu şekerleri onun içine koyup hastaneye götürcemçikolataları ise netye koyacağım konusunda hiç bir fikrim yok henüz
oyuncakları için de tekerlekli kutulardan almayı düşünüyorum. bir de ikeadan şu çubuktan klipslerle sarkan fotoğraf tutucularla film seridi şeklindeki çerçeveelrden aldım onlar ascam oğluşun odasına
ne güzel odasını tamamlamışsın benimde bu pazara kadar herşeyini halletmem lazım artık
![]()
bugunn 16 mayısss hadıı kızlar başka doguran yokmuuuu![]()
günaydın hanımlarrrrrdr dan geldik bizde kuşum sağlıklı imiş allaha şükür
2300 gr olmuş,her şeyi haftası ile uyumluymuş
46cm falan olmuş..dr teyzemiz falda baktı,3200 gr civarında doğar dedi,normal yollada doğurursn dedi:)
38 ile 40.haftalar arasında bekleriz 1 ayın var dedi:18:
o çerçevelerden bi tane aldım şimdilik eşimle olan fotolarımızı koydum
bende araba falan alayım diyorum artık şimdilik duruyor öyle.
normal doğum konusunda devlet hastaneleri
çatır çatır doğurtturuyor :)
özellerde de fiyat farkı olmayan yerler
sezeryana yönlendirmiyor.en azından yaptığım araştırmalara göre böyle
dikkatini çektiyse mart anneleri nisan anneleri genel olarak sezeryanla doğum yapmış.
o çerçevelerden bi tane aldım şimdilik eşimle olan fotolarımızı koydum
bende araba falan alayım diyorum artık şimdilik duruyor öyle.
normal doğum konusunda devlet hastaneleri
çatır çatır doğurtturuyor :)
özellerde de fiyat farkı olmayan yerler
sezeryana yönlendirmiyor.en azından yaptığım araştırmalara göre böyle
dikkatini çektiyse mart anneleri nisan anneleri genel olarak sezeryanla doğum yapmış.
Saribeybi zeynep miydi? Facedeki anneler dun 36 haftalikken dogum yapan bir zeynepten bahsediyor, bebegin cigerleri acilmamis dualarimizi bekliyormus. O mu acaba?