- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #28.481
çok üzüldüm demek ki facedeki
zeynep sarıbeybi ama 38 hafta görünüyordu
inşallah herşey yoluna girer.
kişisel algılama canım
tabi ki beni ilgilendirmez ama bunu söyleyen herkese diyorum aslında
erken doğuracam diye dokuz doğururken burda erken doğurmak isteyenleri görünce çok üzülüyorum
elimde değil
sadece söylemek istedim
sanırım kafama taş yedim
38 de normal doğsun diyorum canım
tabi hayırlısı olsun sağlıkla gelsinlerde
facede sarıbeybi için 36 hafta demişler burda
38 hafta olarak görünüyor anlamadım
O kendi kafasina gore bebek onden gidiyor diye tickerini degistirtmisti, hatirliyorum.
Allah yardimcilari olsun, ne diyim.
Kan sulandırıcıları bırakmadan sezeryana girersem kanı nasıl durduracaklar? en azından kanımın normale dönmesi lazım sonra dr ne derse o olacak normal doğum yapıcam demedim...benim için normal olan neyse o olsun...(ayrıca doktorum normal doğum yapabilirsin kan sulandırıcı kullanıryorsun diye noral doğuramazsıın diye bişey yok dedi...ki kendisi riskli gebelikler dr.u ama tabiki senin için o an ne iyi ise onu yaparız da dedi)
Ben de hep bebeğim iyi olsun diyorum size kastı söylemedim hanımlar kendimizi unutuyoruz dedim sadece..
Tabikide kötü düşünmeyelim son zamanlarda herşeyin iyisi de kötüsü de var pozitif düşünmek her zaman iyidir..
Saribeybi için dualarım sonsuzzz tez zamanda bebişi alsın kucağına inşalaaahh
slm kızlar... geçmişe çok bakamadım ama anladığım kadarıyla sarıbeybi doğurmuş :) umarım sağlık sorunu falan yoktur. ayrıntısını bilen varsa neden doğum yaptığını, yazarsanız sevinirim.. bu arada bugün için bi deneme amaçlı devletten randevu aldım gittim. o kdr kolay oldu ki işlemlerim, sıram 7 kişi geçmişti hemen aldılar. sonra dr nst verdi. ilk defa girdim nst ye. sizi dr lar sokuyo mu bilmiyorum bu teste? özeldeki dr um. 37 den sonra demişti bana. herşey normaldi önüme geçen soyadı cingöz olan kadın hariç.. kadınla neyse birlikte sonuç göstermeye girdik. benim test sonucu daha düzgün gözüküyordu. kadın gösterdi sezaryen tarihini aldı gitti. ben gösterdim dr eee senin sancın var seni yatırmalıyız dedişaka mı yapıyorsunuz dedim. bu işte şaka olur mu dedi, yatış kağıdı imzaladı, mühürledi. nutkum tutuldu o an gözlerim doldu. tam 35+0 ım çünkü bugün :18::18::18: kontrol amaçlı mı dedim gerisini diyemedim. bilmiyorum benden dolayı mı ama tekrar sordu altta ağrı var mı diye. yooo birşey hissetmiyorum dedim. dur o zaman bi daha nst yapalım dedi. hemşireler de yarım saat geçmesini ve şekerli birşeyler yememi tembihledi. hemen eşimi aradım. sonra 3 ay önce normal doğum yapan bi arkadaşı. onun da yengesinin başına 35 te gelmiş böyle birşey. hastaneye yatırıp bi ilaç vermişler doğumu durdurmuşlar. daha evde çantam hazır değil, eşime en kötü tarif ederim sen toparlar gelirsin dedim. sakinleştirmeye çalıştı baya beni. zor geçen 45 dk sonunda test sonucunda sancım yok çıktı çok şükür... derin bi nefes aldık ama bu bize ders oldu. bugün arkadaşlarla anneler günü yemeğimiz var. yarın da okula gideceğim resmi şeyler için. amaaaaa cuma elim boşalır boşalmaz çantayı hazırlıyorum ona göre benim gb ağırdan alanlara duyurulur...
slm kızlar... geçmişe çok bakamadım ama anladığım kadarıyla sarıbeybi doğurmuş :) umarım sağlık sorunu falan yoktur. ayrıntısını bilen varsa neden doğum yaptığını, yazarsanız sevinirim.. bu arada bugün için bi deneme amaçlı devletten randevu aldım gittim. o kdr kolay oldu ki işlemlerim, sıram 7 kişi geçmişti hemen aldılar. sonra dr nst verdi. ilk defa girdim nst ye. sizi dr lar sokuyo mu bilmiyorum bu teste? özeldeki dr um. 37 den sonra demişti bana. herşey normaldi önüme geçen soyadı cingöz olan kadın hariç.. kadınla neyse birlikte sonuç göstermeye girdik. benim test sonucu daha düzgün gözüküyordu. kadın gösterdi sezaryen tarihini aldı gitti. ben gösterdim dr eee senin sancın var seni yatırmalıyız dedişaka mı yapıyorsunuz dedim. bu işte şaka olur mu dedi, yatış kağıdı imzaladı, mühürledi. nutkum tutuldu o an gözlerim doldu. tam 35+0 ım çünkü bugün :18::18::18: kontrol amaçlı mı dedim gerisini diyemedim. bilmiyorum benden dolayı mı ama tekrar sordu altta ağrı var mı diye. yooo birşey hissetmiyorum dedim. dur o zaman bi daha nst yapalım dedi. hemşireler de yarım saat geçmesini ve şekerli birşeyler yememi tembihledi. hemen eşimi aradım. sonra 3 ay önce normal doğum yapan bi arkadaşı. onun da yengesinin başına 35 te gelmiş böyle birşey. hastaneye yatırıp bi ilaç vermişler doğumu durdurmuşlar. daha evde çantam hazır değil, eşime en kötü tarif ederim sen toparlar gelirsin dedim. sakinleştirmeye çalıştı baya beni. zor geçen 45 dk sonunda test sonucunda sancım yok çıktı çok şükür... derin bi nefes aldık ama bu bize ders oldu. bugün arkadaşlarla anneler günü yemeğimiz var. yarın da okula gideceğim resmi şeyler için. amaaaaa cuma elim boşalır boşalmaz çantayı hazırlıyorum ona göre benim gb ağırdan alanlara duyurulur...
aranızda doktoru şimdiden
akciğer gelişimi için iğne vuralım diyen oldu mu?
görümcemin bebek biraz iriydi o yüzden
akciğer gelişimi için iğne vurdurmuştu.(doktoru öyle istemişti)
ayyy tek bu şekilde beslenen ben değilmişim çok şükür. tek tek sayınca ne kadar karışık şey yiyoruz aslında ama hepsi tek tek çok güzel.
yaşasın yemek yemeeeekkkkkkkkkkkkkkk
zeynep çok geçmiş olsun cnmm... inşş ilaçlar toparlar seni.
norem07 gerçekten çok sinir bozucu bi durum. bazı esnaflar böyle işte, sözlerinde durmuyorlar. madem ara bi bilgilendir değil mi?
kredi kartıyla tek çekim yaptıysanız nakit alamazsınız parayı geri ama işletme kartınıza geri yatırabilir diye biliyorum. işinizi o da görürü herhalde. sonuçta kartınıza iade edicekler çektikleri meblayıama sen canını sıkma böyle eşyalar için falan. önemli olan sağlık sıhhat, gerisi hep teferruat oluyo valla
geçmiş olsun canım neyseki sancı çıkmamışslm kızlar... geçmişe çok bakamadım ama anladığım kadarıyla sarıbeybi doğurmuş :) umarım sağlık sorunu falan yoktur. ayrıntısını bilen varsa neden doğum yaptığını, yazarsanız sevinirim.. bu arada bugün için bi deneme amaçlı devletten randevu aldım gittim. o kdr kolay oldu ki işlemlerim, sıram 7 kişi geçmişti hemen aldılar. sonra dr nst verdi. ilk defa girdim nst ye. sizi dr lar sokuyo mu bilmiyorum bu teste? özeldeki dr um. 37 den sonra demişti bana. herşey normaldi önüme geçen soyadı cingöz olan kadın hariç.. kadınla neyse birlikte sonuç göstermeye girdik. benim test sonucu daha düzgün gözüküyordu. kadın gösterdi sezaryen tarihini aldı gitti. ben gösterdim dr eee senin sancın var seni yatırmalıyız dedişaka mı yapıyorsunuz dedim. bu işte şaka olur mu dedi, yatış kağıdı imzaladı, mühürledi. nutkum tutuldu o an gözlerim doldu. tam 35+0 ım çünkü bugün :18::18::18: kontrol amaçlı mı dedim gerisini diyemedim. bilmiyorum benden dolayı mı ama tekrar sordu altta ağrı var mı diye. yooo birşey hissetmiyorum dedim. dur o zaman bi daha nst yapalım dedi. hemşireler de yarım saat geçmesini ve şekerli birşeyler yememi tembihledi. hemen eşimi aradım. sonra 3 ay önce normal doğum yapan bi arkadaşı. onun da yengesinin başına 35 te gelmiş böyle birşey. hastaneye yatırıp bi ilaç vermişler doğumu durdurmuşlar. daha evde çantam hazır değil, eşime en kötü tarif ederim sen toparlar gelirsin dedim. sakinleştirmeye çalıştı baya beni. zor geçen 45 dk sonunda test sonucunda sancım yok çıktı çok şükür... derin bi nefes aldık ama bu bize ders oldu. bugün arkadaşlarla anneler günü yemeğimiz var. yarın da okula gideceğim resmi şeyler için. amaaaaa cuma elim boşalır boşalmaz çantayı hazırlıyorum ona göre benim gb ağırdan alanlara duyurulur...
88prenses canım senin de suyun azdı sanki bi ara
nasıl arttı suyun neler yaptın söylesene?
bir de plesantası yaşlanan kimler vardı
doktorları ne önerdi onun için?
Herkese selam.Nilobella bebek odanız harika olmuş.Allah iyi günlerde kullanmanızı nasip etsin.Renkli rafları nereden aldınız acaba?
nilgüncüm odaya bayıldım ya çok güzel olmuş tam prenses odası
düzen konusunda sen de az değilmişdin maşallah diyorum herşeyi çok güzel düşünmüşsünüz
bizimde odamız hazır bende eklicem inş.
hepinize de günaydın
nilobella odanız harika olmuş
güle güle kullansın minik kızın
yoğurt makinası için de acele etmeyin bence, kimi bebeklerin alerjisi olabiliyor süt ürünlerine (umarım olmaz)
ben ilk hamileliğimde ve bu hamileliğimde kan sulandırıcı iğne kullandım.ilk kızımı kucağıma aldıktan 15 gün sonrasına kadar kan sulandırıcı iğne kullandım ben bildiklerimi söylemek istemiştim,elbette doktorun karar verecek.ıkınmayla alakalı damarlar gerilip patlayabiliyor demişti benim doktorum.bencede senin için ne normalse o olsun o zaman!.galiba yanlış anlama ve gergin bir günündesin bugün.ama unutma karşındakide hamile.
t.u.a.n.a sanırım senınle haftalarımızda bebeklerimizin kilosu da aynı. benım geçen haftaki kontrolumde 2.500 gr dı bebeğim. haftasına göre 2 hafta geriden geliyor demişti dr. ve başından beri bazen 1 bazen 2 hafta geriden geliyordu. dün tekrar kontrolüm vardı ve bebeğim 300 gr alarak 2.800 gr olmustu. bu gelişimi çok olumlu değerlendirdi dr. cünkü aradaki fark 1 haftaya düşmüştü. bana önceki haftalarda özellikle kuru incir ve erik yememi söyledi. ayrıca bebe bisküvisi. sütün içine karıstırıp o şekilde her gün yemeye çalıştım. ve gerçekten işe yaradıgını düşünüyorum. sende deneyebilirsin. umarım haftaya işler yoluna girmiş olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?