2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

Benim erken doğum yapmam demek hayatımın riske girmesi demek,,,,Allah korusun kan sulandırıcıları kesmeden doğuma girersemmm hiçte iyi sonuçlar beni beklemez o yüzden benim iğneleri bıraktıktan 1 hafta sonra doğurmam lazım ani daha bu riskime 2 hafta varrrrr...

doğurmiyim şu zamanlardaaaa

hakkımızda hayırlısı canım artık.dediğin gibi sağlıklı olsunlar da gerisi çok önemli değil benim için.bana da 2 hafta daha bekleyelim demişti bakalım pazartesi ne diyecek

Dün lojmanda kadınlar konuşuyordu...sezeryande kadının birinin damarını kopartmışlar ana damarlardan kadın yoğun bakımlık olmuşş

hep bebişler iyi olsun diyoruz ama aslında önce kendimizi düşünmemiz lazım çünkü bebişlerimizin bize ihityacı varrrrr

dışarı çıkıcam ama hava berbat
bugün işlerimi halletmem lazım
çantam hazır değil

benim de çantam hala hazır değil bugün artık ütüleyip koyayım çantaya diyorum ama yerim kalkmam lazım önce bir de benim hala terliğim ve tacım yok.rüyamda lohusa tacım olmadan doğuma gidiyormuşum ve ortalığı bir birine katıyordum bana bir taç almadınız diye

ütopya ne zaman gidicen cnm bidahaki kntrl
birdahaki kontrolüm haftaya çarşamba canım

doktor dinlen bol bol, su iç dedi
soluna yat dedi
bakalım görecez

utopya gunaydin, gecmisten bu yazini buldum burdaki yastiga bayildim yaa.. aldin mi sen? hani sitede satiliyor acaba soyleyebilirmisin banada ..
gittigidiyorda gördüm canım

benim oğlum da 6 günde 111 gram almış, benimki de çok az
zaten yeterince canımı sıkacak şey oldu
bizim de bacaklar geriden geliyor, doktor sıkıntı değil dedi
inşallah birdahaki kontrole kilo aldırmış oluruz
sıkma canını dicem de zor olduğunu biliyorum
ben hala düşünüyorum nolcak diye

Herkese selam.Nilobella bebek odanız harika olmuş.Allah iyi günlerde kullanmanızı nasip etsin.Renkli rafları nereden aldınız acaba?
Ne güzel hepiniz bebek odası hazırlıyorsunuz.Benim ikinci kızım olacağı için oda hazırlayamıyorum.İlk bebeğimde ona güzel bir oda hazırlamıştık.Büyük kızımın kendi odası var.İkinciye de evde yer yok Küçük bir beşik alıp yatak odasına sığdırmaya çalışacağız.
Bebek şekeri ve kapı süsü almak istiyorum ama nereden bulacağımı bilmiyorum.Bebek mağazalarındaki çeşitler güzel değil.

kızlar sarıbeybiye msj attım
nasıl olduklarını sordum
ağrıları azalmış
ama bebeği hala getirmemişler yanına
ciğerleri açılmamış
dualarınızı bekliyorum demiş
hadi herkes dua etsin onun için

kızlar hepinize çooook teşekkürler ilginize alakanıza... sizi seviyorum
hepinizin dediklerini yapıcam

pazara gittim evi meyvayla doldurdum akaşama da menüde balık var :104:
kendimi proteine vurucam :125:
bakalım haftaya inş güzel haberlerle gelirim
buarada kafasının büyük olması o kadar problem değil dedi doktorumuz normal kesinlikle yaprsın dedi:128:

nilgüncüm odaya bayıldım ya çok güzel olmuş tam prenses odası
düzen konusunda sen de az değilmişdin maşallah diyorum herşeyi çok güzel düşünmüşsünüz
bizimde odamız hazır bende eklicem inş.

hep bebişler iyi olsun demiyorum ben
ikimiz içinde hayırlısı.kötü haberler çok fazla
kötü düşünmek istemiyorum.hepimizin hakkında hayırlısı olsun

bende terlik almadım
taçda kardeşiminkini aldım
sade sadece kırmızı kurdelesi var tam istediğim gbiiydi

canım kan sulandırıcı iğne kullanıyosan normal doğum neden yapıyosunki?
bende illk hamilleiğimde kullandım çok araştırdım sezeryan en iyisi dedi bana kaç doktor iki tanede prof.a sorduk.

böyle kötü ve olumsuz şeyleri ne düşünmek ne de duymak istiyorum.normal doğumla ilgili de pek çok uç durum söz konusu oyüzden hakkımızda hayırlı olan neyse o olsun. tabiki bebişlerimizin bize ihtiyacı var bu yadsınmaz bir gerçek ama her doğumun belli riskleri var oyüzden olumsuz şeyleri duymak da düşünmek de mantıklı değil bence hele ki sona yaklaştığımız şu günlerde.

hepinize de günaydın
nilobella odanız harika olmuş
güle güle kullansın minik kızın
yoğurt makinası için de acele etmeyin bence, kimi bebeklerin alerjisi olabiliyor süt ürünlerine (umarım olmaz)

dün farketmediğim bişeyi daha farkettim bugün raporlarda
bende de plesenta yaşlanması var
henüz 1. seviyede ama artabilir
off yok yok resmen yaa
lütfen 3 hafta daha dayanabilsin
ama şimdi saribeybiden sonra iyice telaşlandım, nasıl olacak yaa
erken doğmasın lütfen
ve söylemeden geçemicem
geçmişi okudum çok kızıyorum bazılarınıza
neden bebeklerinizin erkenden doğmasını bekliyorsunuz anlamıyorum gerçekten
ben karnımda birgün fazla kalabilmesi için 40 takla atmaya razıyım
ne güzel sorunsuz ilerleyen bir hamileliğiniz var, şükredin ve 40tan önce doğmasın dua edin bence

gly_33 canım çok geçmiş olsun Allah yardımcın olsun inş sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız doktor sakıncalı bi durum görseydi bi tarih verirdi die düşünüyorum ama sen yinede kendi doktoruna bi muayene ol istersen içini ferah tut hakkımızda hayırlısı...

ayy sarıbeybıye takıldı aklım resmen nesem kactı dun dogurdu dıe sevınırken bugun hala bebegını gorememıs olması uzucu rabbım evladına kendıne saglık versın kızlar dualarımızı ıhmal etmeyelım kımın duası kabul olur bellı olmaz bı ayetelkursı bıle olsa okuyup yollayalım inş

Kan sulandırıcıları bırakmadan sezeryana girersem kanı nasıl durduracaklar? en azından kanımın normale dönmesi lazım sonra dr ne derse o olacak normal doğum yapıcam demedim...benim için normal olan neyse o olsun...(ayrıca doktorum normal doğum yapabilirsin kan sulandırıcı kullanıryorsun diye noral doğuramazsıın diye bişey yok dedi...ki kendisi riskli gebelikler dr.u ama tabiki senin için o an ne iyi ise onu yaparız da dedi)

Ben de hep bebeğim iyi olsun diyorum size kastı söylemedim hanımlar kendimizi unutuyoruz dedim sadece..

Tabikide kötü düşünmeyelim son zamanlarda herşeyin iyisi de kötüsü de var pozitif düşünmek her zaman iyidir..

Saribeybi için dualarım sonsuzzz tez zamanda bebişi alsın kucağına inşalaaahh

bende sade bişey olsun istiyorum.kırmızı kurdelesi olan bir taç ya da bant bulup almam lazım artık.dediğim gibi rüyalarıma girer oldu

yaa inşallah en kısa zamanda bebişini sağlıkla kucağına alır.Allah'ım minik bebişi korusun ve şifa versin.

ferdacım ben suyumun azlığıyla kaç hafta uğraştım
baya azalmıştı çok şükür düzeldi
su azken bebek az hareket ediyor ve yeterince kilo alamıyor
sana tavsiyem bol bol yat ve günde en az 4 lt su iç
inş düzelir

cnm bakma sabırsızlanıyoruzda oyuzden yoksa kım ıster gelısımı tamamlanmadan bebegı dogsun bu haftalara kadar beklıyoruz 2 hafta daha bekleye bılcek kadar sabırlı anneler ama sunuda unutmamak lazımkı anne karnında cok kalan bebeklerde kakasını yıyorlar oda pek ıyı durum deıl gozlerı kor olanı bıle bılıyorum

yanı onlar nezaman ısterse ozaman gelsınler inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…