2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

iyi olacağını düşünmek istiyorum canım
ama insanın aklına da acaba daha da azaldı mı suyu, plesenta iyice yaşlandı da beslenemiyor mu acaba diye gelmiyor değil
düşünmemeye çalışıcam artık

88prenses sağol canım okudum evet
aynı anda yazmışız da
bol bol su içmeye çalışıyorum şimdi
zaten kendimi de hiç yormuyorum, yemek yapmak dışında yaptığım hiçbişey yok
yapmıcam da zaten umrumda değil hiçbişey

Canım maden suyu da iç oda suyunu arttırır,yat uyu bol bol düşünmemeye çalışşşş....

kizlar odamizin fotolarini cektim, daha cerceveleri tam dolduramadik ama annelerden foto alabilmek cok zor.
Bu bolumde siyah beyaz kendi fotolarimizi ve dogunca bebisinkileri koyucaz.
Soldaki fotoda kocamin bebekligi annesi, anneannesi var

Burada renkli oyncak raflari (henuz oyuncagi olmasa da), kirli sepeti, bebek bezi ve islak mendil arabasi, (henuz doldurulmamis) hastane cantamiz,
Bebek bakim dolabimiz gorulmekte.

Burda da kizimin giysileri falan var.
Bir de kundak battaniyemiz gorunuyor, hastaneden cikarken buna saricaz minigi.

odanız cok guzel olmuş bebısınle beraber mutlu gunlerde kullanın ınş.....

utopyacım Allahın izni ile son haftaya kadar bir şey olmaz inşallah.yaşlanma başladı dedikten sonra 3 hafta filan daha götürüyor o plesenta bildiğim kadarı ile.en güzelini yaparsın uzat ayaklarını dinlen keyfine bak canım.
bende izne ayrılacağım günü bekliyorum neyseki rahat geçiriyorum hamileliğimi 3 yaşındaki kızım ev iş koşturuyorum uzatabilsemde bende uzatsam evde olanlara pek imreniyorum.

iyi yapıyosun canım
bebeklerimiz her şeyden önemli
onlara kolay sahip olmadık
sakın kötü düşünme zaten şunun şurasında ne kaldı ki
bir kaç hafta.........
ben suyumun azlığın öğrendiğimde 28.haftamdaydım
netten hep 28.haftada doğum yapanları okudum
çok şükür şimdi her şey daha iyi

Son düzenleme:
Ben çıkıyorum yemek yapmam lazım hanımlar.yemekten sonrada mobilyacıya doğğruuu dualarınızı bekliyorum halledeyim şu işii....

bebişkolara ve kendinize iyi bakınnnn

kızlar ya Allah Bismillah diyip başladım ütü işine laptopı da ütü masasına koydum ki sizi rahat rahat takip edebileyim diye

yaşlanma daha önce başlamış bende
doktor söylemişti yer yer kanama var diye
ama önemli değil dediğinden hiç araştırmamıştım
şimdilik bir büyüme yok gibi ama bilemiyorum
inşallah dediğin gibi ilerlemez de en azından 37ye kadar götürür beni
ben iznimin 8 hafta öncesini kullandım, iyiki de ayrılmışım izne
rahat geçiyorsa sıkıntı değil gerçi
senin de az kalmıştır izne
çalışmaya alışınca ev de sıkıcı oluyor gerçi
çok sıkılmaya başladım ama dinlenmem lazım şu anda

yaşlanma daha önce başlamış bende
doktor söylemişti yer yer kanama var diye
ama önemli değil dediğinden hiç araştırmamıştım
şimdilik bir büyüme yok gibi ama bilemiyorum
inşallah dediğin gibi ilerlemez de en azından 37ye kadar götürür beni
ben iznimin 8 hafta öncesini kullandım, iyiki de ayrılmışım izne
rahat geçiyorsa sıkıntı değil gerçi
senin de az kalmıştır izne
çalışmaya alışınca ev de sıkıcı oluyor gerçi
çok sıkılmaya başladım ama dinlenmem lazım şu anda

kizlar odamizin fotolarini cektim, daha cerceveleri tam dolduramadik ama annelerden foto alabilmek cok zor.
Bu bolumde siyah beyaz kendi fotolarimizi ve dogunca bebisinkileri koyucaz.
Soldaki fotoda kocamin bebekligi annesi, anneannesi var

nilobella çok güzel olmuş, güle güle kullansın yavrun. bende bu takıma benzer bir takım aldım. yaklaşık 20 gündür mobilya kokusundan kurtulamadık, mobilyacı kullandıkları boyanın kurşunsuz olduğunu söyledi sertifikalarını da gösterdi ama benim içim hiç rahat değil. bu haftasonu bir kez daha sabunlu sularla silmeyi düşünüyorum. sizin mobilyadada taze boya kokusu varmı acaba merak ettim.

Burada renkli oyncak raflari (henuz oyuncagi olmasa da), kirli sepeti, bebek bezi ve islak mendil arabasi, (henuz doldurulmamis) hastane cantamiz,
Bebek bakim dolabimiz gorulmekte.

canım bebeğinin odası çok güzel olmuş, sağlıkla büyüsün inşallah. ben özellikle halıya bayıldım, nereden ve kaça almıştın acaba?

yaa bebeği anladım da niye erkenden doğuma aldılar hayati bi risk falan mı vardı acaba:26:
sen de üzma canımcım kendini. günlerdir giremiyorum ama anladığım kadarıyla zor günler geçirmişsin ve geçiriyorsun. güzel bi laf var. geçmişteki elemler oh, sevinçler ah dedirtir diye. merak etme sen de bebişini sağ salim kucağına alacaksın ve bu günleri hatırladıkça oh be geçti gitti diyeceksin hiç moralini bozma.. dr lar tahliller birsürü şey söylüyo ama sen kızınla konuş, ona anlat bakalım erken gelmenin zararlarını. ben de teyzesi olarak 40 gün önce gelmiş, süt bile emememiş bi bebek olarak anlatabilirdim yakın olsaydık.. hep beraber sağlıkla sağlıklı bebekler doğurmadan haziran bitmeyecek bu sene

Selam haziran anneleri
Bu sabah doktor kontolümüz wardı.. We ağzım kulaklarımda cıktım
33+3 haftalığız.. Toplamda 9 kilo almısım, oğluşum da 2.444 gr olmus.
Suyumuz, plesentamız cok iyimiş. Bebek gelişiminin %75 ini tamamlamıs dedi
Bebeğin de bası aşağı inmiş artık yukarı dönmez, büyük ihtimalle normal doğum dedi
Bende özel hastane malum cekiniyodum normal doğumu pek konusmamıstık, öyle diyince bi ferahladım.
Epidural düşünüyorum dedim, -bende cok sıcak bakıyorum cok konforlu dedi
Bol bol yürüyüş yapmaya basla dedi, keza 3 hafta önce pek hareket etme demişti.. Yürüyüş fikrine de ayrı bi sewindim.
Yorulsamda iyi geliyo cünkü bana 15 gün sonra tekrar gel, sonra haftada 1 cagırıcam dedi
Sanırım bebişlerimizin gelmesine az kaldı

İnşallahda olmayacak canım.İyi düşünelim iyi olacak
kızlar tamam benim gribim geçti gibi ama boğazım hala ağrıyor onun için ne yapabilirim?

ben limon ve bal yapıyorum böyle durumlarda çok rahatlatıyor bir fincana bir tatlı kaşığı bal yarım limonu sıkıyorum çözülünce bal hemen içiyorum günde iki üç kere yaptığımda baya bi rahatlatıyor denemeni tavsiye ederim.

sanada bebişede maşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…