- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #28.501
Koctastan aldik canim.
Tesekkur ederiz, bosuna kacmadi uykularhadi sen de ekle, biraz moralimiz duzelsin.
Tesekkur ederiz. Yok canim ne yogurt makinesi, lazim olunca aliriz onu
Sen ne yapman gerektigini iyi biliyorsun artik, ama benden sana tavsiye moralini yuksek tut.
Bak saribeybi cok dertliydi, hergun agliyordu, her hafta hastaneye tasiniyorlardi sonu iyi olmadi.
Bu isler moralle cok orantili, sen yemene icmene keyfine bak, doktoruna guven hersey kontrol altinda.
Erken dogum ihtimali belirirse ciger gelistirici igne yapiyorlar zaten, iyi hastanelere doktorlara emanetsin rahat ol.
Birak onlar dusunsun.
iyi olacağını düşünmek istiyorum canım
ama insanın aklına da acaba daha da azaldı mı suyu, plesenta iyice yaşlandı da beslenemiyor mu acaba diye gelmiyor değil
düşünmemeye çalışıcam artık
88prenses sağol canım okudum evet
aynı anda yazmışız da
bol bol su içmeye çalışıyorum şimdi
zaten kendimi de hiç yormuyorum, yemek yapmak dışında yaptığım hiçbişey yok
yapmıcam da zaten umrumda değil hiçbişey
kizlar odamizin fotolarini cektim, daha cerceveleri tam dolduramadik ama annelerden foto alabilmek cok zor.
Bu bolumde siyah beyaz kendi fotolarimizi ve dogunca bebisinkileri koyucaz.
Soldaki fotoda kocamin bebekligi annesi, anneannesi var
Burada renkli oyncak raflari (henuz oyuncagi olmasa da), kirli sepeti, bebek bezi ve islak mendil arabasi, (henuz doldurulmamis) hastane cantamiz,
Bebek bakim dolabimiz gorulmekte.
Burda da kizimin giysileri falan var.
Bir de kundak battaniyemiz gorunuyor, hastaneden cikarken buna saricaz minigi.
ama insanın aklına da acaba daha da azaldı mı suyu, plesenta iyice yaşlandı da beslenemiyor mu acaba diye gelmiyor değil
aynı anda yazmışız da
aynı anda yazmışız da
utopyacım Allahın izni ile son haftaya kadar bir şey olmaz inşallah.yaşlanma başladı dedikten sonra 3 hafta filan daha götürüyor o plesenta bildiğim kadarı ile.en güzelini yaparsın uzat ayaklarını dinlen keyfine bak canım.
bende izne ayrılacağım günü bekliyorum neyseki rahat geçiriyorum hamileliğimi 3 yaşındaki kızım ev iş koşturuyorum uzatabilsemde bende uzatsam evde olanlara pek imreniyorum.
utopyacım Allahın izni ile son haftaya kadar bir şey olmaz inşallah.yaşlanma başladı dedikten sonra 3 hafta filan daha götürüyor o plesenta bildiğim kadarı ile.en güzelini yaparsın uzat ayaklarını dinlen keyfine bak canım.
bende izne ayrılacağım günü bekliyorum neyseki rahat geçiriyorum hamileliğimi 3 yaşındaki kızım ev iş koşturuyorum uzatabilsemde bende uzatsam evde olanlara pek imreniyorum.
kizlar odamizin fotolarini cektim, daha cerceveleri tam dolduramadik ama annelerden foto alabilmek cok zor.
Bu bolumde siyah beyaz kendi fotolarimizi ve dogunca bebisinkileri koyucaz.
Soldaki fotoda kocamin bebekligi annesi, anneannesi var
günaydın herkeze gece kızım hiç uyutmadı inanılmaz yorgunum
Burada renkli oyncak raflari (henuz oyuncagi olmasa da), kirli sepeti, bebek bezi ve islak mendil arabasi, (henuz doldurulmamis) hastane cantamiz,
Bebek bakim dolabimiz gorulmekte.
yaa bebeği anladım da niye erkenden doğuma aldılar hayati bi risk falan mı vardı acaba:26:geçmiş olsun
zor bir gün olmuş
ben 32den sonra her gittiğimde nstye bağlanıyorum zaten
yalancı sancılar çıkmıştır sende de
bununla geçmiş olsun
sarıbeybinin kendisi iyi
ama bebeğinin ciğerleri tam gelişmemiş yanına alamamışlar daha
küvezde sanırım
İnşallahda olmayacak canım.İyi düşünelim iyi olacakyaşlanma daha önce başlamış bende
doktor söylemişti yer yer kanama var diye
ama önemli değil dediğinden hiç araştırmamıştım
şimdilik bir büyüme yok gibi ama bilemiyorum
inşallah dediğin gibi ilerlemez de en azından 37ye kadar götürür beni
ben iznimin 8 hafta öncesini kullandım, iyiki de ayrılmışım izne
rahat geçiyorsa sıkıntı değil gerçi
senin de az kalmıştır izne
çalışmaya alışınca ev de sıkıcı oluyor gerçi
çok sıkılmaya başladım ama dinlenmem lazım şu anda
kızlar tamam benim gribim geçti gibi ama boğazım hala ağrıyor onun için ne yapabilirim?
Selam haziran anneleri
Bu sabah doktor kontolümüz wardı.. We ağzım kulaklarımda cıktım
33+3 haftalığız.. Toplamda 9 kilo almısım, oğluşum da 2.444 gr olmus.
Suyumuz, plesentamız cok iyimiş. Bebek gelişiminin %75 ini tamamlamıs dedi
Bebeğin de bası aşağı inmiş artık yukarı dönmez, büyük ihtimalle normal doğum dedi
Bende özel hastane malum cekiniyodum normal doğumu pek konusmamıstık, öyle diyince bi ferahladım.
Epidural düşünüyorum dedim, -bende cok sıcak bakıyorum cok konforlu dedi
Bol bol yürüyüş yapmaya basla dedi, keza 3 hafta önce pek hareket etme demişti.. Yürüyüş fikrine de ayrı bi sewindim.
Yorulsamda iyi geliyo cünkü bana15 gün sonra tekrar gel, sonra haftada 1 cagırıcam dedi
Sanırım bebişlerimizin gelmesine az kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?