2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

babam geldi bir arkadaşıyla
onlara yiyecek bişeyler hazırladım uzak yoldan geldiler diye
sonra mutfağı topladım babamın getirdiklerini yerleştirdim derken halim kalmadı valla
acayip yoruldum nedense
felaket de uyku bastırdı
akşama da yemek yapmak lazım ama hiççç halim yok
dışarı yemeğe götürsek arkadaşına ayıp olur mu acaba kızlar ya?

Kizlar dun bi arkadasimla karsilastim 6 ay once normal dogum yapti. ama dogumdan once hemoroidi varmis. normal dogum yapinca cok kotu olmus. 2 kez ameliyat olmak zorunda kalmis. oyle bi sorunun varsa sakin normal dogum yapma dedi. boyle bisey yasayan, duyan var mi? bende bazen oluyor ama kalici bisey mi bilmiyorum. yada normal dogumla gercekten daha kotu olur mu acaba???:18:

neden ayıp olsun

bence radyoloji uzmanına usg yaptır bende radyolojide olduğum için asıl usg filan onların işi kadın doğumcular ne kadar ii olursa olsun onlar kadar ayrıntı bilmiyır

Bende öyle düşünerek bi yeri aradım ancak 37 haftalık gebelere bakamayacaklarını söylediler. Hareketleri sağlığı yerinde olsun da varsın kilosunu da doğunca öğrenelim. Tavsiyen için çok teşekkürler yine de canım.

Babana söyle canım. O seni yönlendirir. Ona göre yaparsınız birşeyler.

ayip olmaz bence 9.ayinda hamile birisinden yemek beklemek daha ayip

neden giremiyormuşsun anlamadım
ben daha 3 gün önce girdim
gerçi ben 35 haftalığım ama yine de mantıksız geldi
sadece anormali taraması yapılmıyor

Babana söyle canım. O seni yönlendirir. Ona göre yaparsınız birşeyler.
babama kalsa yeriz dışarda der ona farketmez
ya da bulgur pilavı makarna falan yap der basit bişey
ama onlar da ayıp olur olmaz
ya adam gibi yemek yapcam ya da dışarı götürcez
ama kalkacak halim yok hiç
zaten eşim de iş yaptırmıyor doktor dinlenmelisin dedi

Neden ayıp olsun ki canım. Maksat muhabbet değil mi. Hem artık kendini yormamaya çalış.

babama kalsa yeriz dışarda der ona farketmez
ya da bulgur pilavı makarna falan yap der basit bişey
ama onlar da ayıp olur olmaz
ya adam gibi yemek yapcam ya da dışarı götürcez
ama kalkacak halim yok hiç
zaten eşim de iş yaptırmıyor doktor dinlenmelisin dedi[/QUOTE]

O zaman kendini üzme hiç. Eşin gelip hadi sizi yemeğe çıkarayım desin.
Değişiklik olur falan der.

Benim arkadaşımda da vardı aynı sorun ama çatır çatır iki doğum yaptı. Bilemiyorum gerçi ama aşamaları olabilir hemoridin.

bence hiç yorma kendini zaten birşeyler ikram ettin anladığım kadarıyla akşam yemeğinide dışarıda yersiniz ne olacak babana izah edersn halim yok faln dersin

Artık biraz da sıkıldığım için üstelemedim sebebini sormadım. 7 ay boyunca sadece iki kez usg taraması olmuştum. Türkiye ye gelince her hafta bir iki kere girmeye başladım. Önceden çok hevesleniyordum sizlere her ay görüyorsunuz ne güzel diye ama artık yavaş yavaş düşününce herşey yolunda giderken de hadi orda da gideyim hadi burda da öğrenyim demek istemiyorum artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…