2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

slm kızlar pzt sabah 8 de sezaryan için hastaneye yatıyoruzz hayırlısı ile inş oğluşuma kavuşurum doğum yapan arkadaşlarada allan analı babalı büyütsün inş sağlıkla sıhhatle doğum yapacak arkadaşlarada hayırlısıyla kucaklarına almak nasıp etsin bize dua edin

hayırlı haberlerle dön
bizi habersiz bırakma

ben çıkıyorum kızlar.kendinize çok iyi bakın. umarım en yakın zamanda doğururum. beklemektende sıkıldım gün saymaktanda. hamile olduğumu bile unutmak istiyorum hatta. allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun. umraım doğururum bu aralar. müjdeli haberimi söz hastane odasından bağlanarak vericem. ahahahahah

bebeğin kilosundan mı bahsediyorsun anlamadım..
çikolatayı sipariş etmedim ama tutuşmaya başladım
bu haftasonu herşeyi halletmeyi düşünüyorum
bence 1 paket sipariş et tadı kötüyse
boşa gider.iyiyse arılı olandan da almayı düşünüyorum
bi denemek lazım akşama bende sipariş verebilirim

cerser doğum yapmış şükürler olsun oda iyi
güzel haberler almaya devam edelim hep

ben 3 kutu sipariş ettim yaa
kötüyse de 5 tl nolcak dedim
ayrıca yorumlara göre iyi görünüyor,güvenilir mi bilemem ama tabi
bekle istersen benimki gelince ben sana haber veririm iyi kötü diye
gerçi zevkler de değişken ama

kilo olarak ultrasonda söylenen kilo ile
şu linkten hesaplanan kilo birbirini tutuyor mu diye sormuşltum ama linki vermeyi unutmuşum
Bebek Kilosu Hesaplayc - gebelik.org - Jinekolog Operatr Dr. Kaan Kocatepe

ne güzel kalabalık bi topik rabbim hepinze hayırlı doğumlar nasip etsin yavrularınızla beraber çok mutlu olun umarım birgün bende bu heyecanı yaşarım

bnimkide tutmadı zaten son ayda usg de ölçümleri net alamıyo dr lar bide bizim usg 2d inş pzt artık çıkınca görcezz

iyi bakalım o zaman seninkiler gelsin banada haber verirsin
inş lezzetlidir.ben site konusunda sıkıntı sıkacağını sanmıyorum
tek korkum lezzeti:)
hiç bakmamıştım canım birazdan hesap yapayım
arkadaşım çağırdı oraya gidicem bi taraftanda burayı merak ediyorum

cnm çok memnun olurum gelince bana msj atarsan....

Maşallah 3. Bebeğimiz de sağlıklı doğmuş. Rabbim hepsine uzun ömür versin
Tebrik ederim cerser

Dogum listesine geceyim ben

slm hanımlar bugün itibariyle 35+6 günlüğüm acayip bi ağrım var adet ağrısı gibi bide miğdemin üzerinde bişey otururuyo gibi sizce normal mi,bebek çok hareketli meksika dalgası yapıyo içimde,acaba bi kontrole gitsem mi?

Selamlar.Doğum yapan arkadaşlar varmış.Allah analı babalı büyütsün bebişlerini inşallah.
Çok heyecanlandım ve korkum arttı.İlk kızımı 3750gr ile normal doğurmuştum. 2. kızım geçen hafta 3250gr dı.Sanki normal doğum yapamayacakmışım gibi geliyor.Hayırlısı artık.

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar, geçmişi okumayı şimdi bitirdim. çok fazla yazma fırsatı bulamıyorum hala çalıştığım için ama az kaldı son 3 haftam kaldı nasipse. İçim kıpır kıpır oldu, güzel haberler gelmeye başlamış. maşallah bebişler gelmeye başladı Doğum yapan annelerimizi tebrik ediyorum. Allah analı babalı büyütsün. Darısı bizim başımıza Allah zamanında doğum nasip etsin hepimize. Odalarını hazırlamış olan arkadaşlarada hayırlı olsun güle güle büyütsünsünler o odalarda kuzucuklarını, çok beğendim hepsi de şık olmuş. şimdi çıkıyorum, hepinizi ve bebiklerinizi öpüyoruz.

Kac gundur okuyamiyorum da yazamiyorum da sabah camasir yikadim evi topladim bi enerji geldi sonunda canta mi da hazirladim. sadece terligim eksik. atlaya atlaya gecmisi okuyayim dedim kalbime inecekti. dogumlar ve sezeryan tarihi alanlar varmis hepinize darisi basimiza artik. cok heyecanlandim agliycaktim. iyiki cantami hazirlamisim dedim

kızlar son adet tarihim 28 ağustos ama neden ultrasonda 35 haftalık çıkıyorum ben ya
doktora sordum sorun yok diyor.adet tarihini yanlış hatırlıyorsun herhalde dedi.
iyi hatırlıyorum sat ımı .ne yapsam acaba geç döllenme falan mı acaba oyüzden mi 2 hafta geriden geliyor.

Kizlaaar masallah gene birsuru kaynatmissiniz:))yeni bitirebildim okumayi.
Ne guzel dogumlar son surat dvm ediyo,cerser de dogurmus bebisini almis kucagina cok sukur.
Yakinda doguma gircek olanlari da Rabbim bir nefeste kurtarsin. Yaa bir nefes diyoruz ama bir nester de mi dememiz lazim
simdiye kadar olan butun dogumlar sezeryan oldu heralde,bundan sonra ilk normal dogumu kim yapicak diye merak etmeye basladim benneyse hayirlisi Rabbim saglikla kurtarsin da onemli olan o ins.
Utopya ve oznur ikinizde cok tatli hamislersiniz kizlar masallah size,bu tip hamilelige amerikan tarzi hamilelik deniyomus,Angelina Julie tarzi:))
Utopya sanirim sen yazmissin yasin istemis bi arkadas saribeybimiydi unuttum,bugun bende okuycam ins. butun arkadaslar icin Rabbim hayirli dogumlar nasip etsin diye.
Kizlar gelicek hafta pazartesi sali dogum yapicak olanlar var. Pazartesi mubarek uc aylar'in arefesi sali gunu de Regaib kandili,bol bol dua edelim ins. Rabbim hepimizi yavrularimiza saglikla kavustursun diye.
Bende birazdan cikicam donene kadar yeni dogumlar olur mu acep:))
Herkese hayirli cumalar ve guzel bir gun olsun ins.

canım benim de son adet tarihim 28 ağustos ultrasonda 38 haftalık çıkıyorum ama gelişimi 2 hafta geri ayrıca doktor bunu belirtiyor
doğum tarihime 3 haziran diyor ama gerilik olduğu için son gittiğimde tarih 11 hazirana ilerledi senin doğum tarihine diyor?

nasıl fark ediyor
hangisi fazla çıkıyor
bir de ne kadar oynuyor doktorun dediği ile bu sitenin hesapladığı arasında?

evet acaba hangisi doğru bu sitede hesaplattım bebiş 3 kilo çıkıyor
eee bu doğruysa süper doktor 2.700 dedi
yanılma payıda var hangisine inansak bilemedim :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…