2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

ben doktoruma sordum . boya kana gecmıyor yada kımyasal etkısı kana karısmıyor . sadece boyatırken olusan oksıdan kokusunu içimize cekmemek gerekıyormus . amonyaksız boyalar bu konuda olsukca ıdeal ben 3 defa boyattım 5. ayımdan sonra amonyaksız boya ileee

amin canım inşallah sağ sağlim kucaklarımıza alırız bebişlerimizi...Annelik gerçekten böyle bişey 2 saat kıpırdamasa içimiz gidiyo...

Heeeeeeeeyyyy ama bugun haftasonu nasil bu kadar kaynatabildiniz gene,ancak bitirebildim gecmisi tam bitti simdi herkes uyumaya gitmeye baslamis:)))
Ne guzel haberler var bugun topikte:)
CERSER cnm yavrunu Rabbim anali babali buyutsun ins. Bizim icinde kokla bebisinin mis kokusunu olur mu.
SARIBEYBI cnm az kalmis ins. Bebegine kavusmaya en kisa zamanda yavrunu kucagina alirsin ins. Rabbim birdaha hic ayrilik yasatmasin ins.
ZEMKA cnm dua ediyoruz senin ve bebisin icin. Rabbim yardimcin olsun ilk normal dogum da senden gelir ins.
CUTEKITTY senin de bebisini Rabbim anali babali buyutsun ins.
Kizlar hepiniz bizim icinde opup koklayin cennet kokulularinizi.
Bakalim yeni haftaya hangi arkadaslarin dogum haberleriyle giricez. Rabbim herkesin gonlune gore hayirli ve normal dogumlar versin ins.

pazartesi benimde kontrolum var gün sayıyorum ama bi türlü gelmiyo kaç kilo oldu acaba prensesim,suyu nasıl? benim doğum normal gözüküyo bi aksilik olmazsa tabi...

Iyi geceler anneler. Bu ara a$tim kendimi. Normalde tavuk gibi 22 de uyurdum. Simdi bir dalma uykum yok. Uzandim yataga belki uyurum:44:

perşembedeb beride benim içime doğuyor ama hala tık yok.:):):) okadar konsantre oldum doğurucam diye ola ola sinir küpü oldum.

doktoruma sinir olmaya başladım şuan, bebeğin kilosu aldı başını gidiyor bana hiç demiyor sezeryan istersen şu gün gel diye.. valla hem doğuramamaktan hem bu doktor yüzünden çıldıracağım. sanki 41 haftalık gebe gibi herkes arıyor doğurdunmu diye. manda yoğurdumu yemişim... ne alakaysa... bebişte hiç durmuyorr süreklii oynak balina gibi. anlamadım o kiloyla nasıl hala fıldır fıldır içimde. hiç ağrımda yok hiç belirtide yok. valla ben doğuramıcam heralde..

herkes uykusuzluk sorunundan bahsetmiş. uykusuzluk bende 8. aya girdiğimde başladı. özelliklede işi bıraktığımda. insan çalıştığında kendini yorgun hissediyor ama evdeyken heran uyuma fırsatın olduğundada hiç uykusu gelmiyor. bende onlardanım heralde. gündüzde uyumuyorum. gecede dön allah dön... döne döne sabbah ediyorum.

vazelin konusuna gelincede ben ilk defa duydum onu. hiç bir faydası olucağınıda inanmıyorum şahsen.mantığa aykırı. sonuçta normal doğumda açılma bebeğin baskısı ve rahmin kasılmasıdır bunun acısını vazelin nasıl kesebilir.

ya kızlar sabah 5 den beri kasıklarım ağrıyor göbeğimin alt tarafı. ve gecmedi hala. regl sancısı gibi belimdede var hafiften. uyuyamıyorum da. doğum sancısı olabilirmi başlangıcı falan... normalde son bır haftadır 2 gunde bır oluyordu ama hemen gecıyordu. bu sefer geçmedi. gerginlik gibi sancı gibi çok kötü. ağladım resmen. ??? sizdede oluyormu ? heımen doktora mı gıtmelıyım acaba acıle falan ??? oturamıyorum kalkamıyorum yatamıyorum. bebek de fırıl fırıl cok hareketlı ama. dogum ıcın erken değilmi

Günaydın annişler,zemka dan mesaj geldi şimdi,hala doğum yapmamış,dualarınızı bekliyor.

günaydın annelerr herkez meekla nezamn doğurcağını agrı sancılar dogum sancısımı onu merak edıyorr ay napıcaz böle herkez aynı durumda erken midogar geçmi doğarr aa panık oldum artık bnm 23 mayısta kontrolum var 10 mayısta gıttım de 23 mayısa gel dedı 3 haftada 1 kılo almıştı kızım şimdi 2 haftada ne alcak acaba 35 haftalıkken gıttım 37 haftalık çıktı gelişimleri doktorum müge bu çok iri bi bebek maşallah dıye dıye fazla durmaz gıbı falan dıerek korkuttu sezeryan patlıcak galıba bu gıdışte bana bu kadar cok kılo almasından dolayı artık iice gerilmiş durumdayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…