- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #29.821
ben doktoruma sordum . boya kana gecmıyor yada kımyasal etkısı kana karısmıyor . sadece boyatırken olusan oksıdan kokusunu içimize cekmemek gerekıyormus . amonyaksız boyalar bu konuda olsukca ıdeal ben 3 defa boyattım 5. ayımdan sonra amonyaksız boya ileeekızlar bir şey sorucam.doğumdan önce saçlarınızı boyatmayı düşünüyor musunuz?
benim çok fazla beyazım var doğum fotolarında da böyle gözükmek istemiyorum.
2.trimesterdayken druma sormuştum boyatabilir miyim diye o da ben doğumdan 2 gün önce boyatmıştım demişti.ama sanırım kendisi sezeryan yapmış doğum tarihi belliymiş yani.
öyle cnm ya ama yaparken hiç fark etmedim işim bitti elimi karnıma koydum ayy çok sıcak olmuş bir açtım hafif kızarmışş... aman kendimden geçtim bu bebiş karnıma düştü düşeli o iyi olsun da diyorum başka bişey demiyorum... annelik böyle bişeymiş demekki... Allahım bebişlerimize ve bizlere sağlık versin...
kızlar herkese iyi geceler hamileliğimde toplam 15 kg aldım ve bu da benim göbüşüm ve OZAN'ım yakışıklı oğlummm :)Eki Görüntüle 422742
İLK burdamısın tatlım ıcıme doguyor bugece dogurcam galıba demısın ayy senın adına heyecanladım kız inş doguryaaa
yarın hayırlı haber ver kızlar normal dogumla bebegım dunyaya geldı bende bebegımde cok ıyıde inş
ii geceler kımse yok galıba doguran oldumu baskaa3 kişi dısında
Günaydın annişler,zemka dan mesaj geldi şimdi,hala doğum yapmamış,dualarınızı bekliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?