2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

gözünaydın,bebeğin yanında mı artık
rabbim hiç ayırmasın inşallah

Ay sen ne tatlisin, butun sorularima birden cevap verdin. Cok rahatladim, cok tesekkurler. Ben de kadikoy sifada yapicam, orasi da otel gibi bosuna tasimiyim ivir ziviri. Hangi acibademde dogurdun, memnun kaldin mi doktorundan?

günaydınlarrrrrrrrr
çok şükür bugün uyuyabildim
ve hala uykum var
zemka hala doğurmamış
off ya o beklemek kim bilir ne kadar sıkıcıdır

günaydın hanımlar herkesler uyuyamamaktan şikayet etmiş saolsun benimde kocam uyutmuyor hokuramaktan dürte dürte saat 5 gibi oturma odasına geçtim sabah kaldırmış niye orda yatıyorsun diye sonra yatağıma geçtim 10:30 du uyandım benim uslu kızım annesini üzmüyor :)
benimde ayağımın altı ve ellerim çok ağrıyor gerçi ellerimdeki uyuşma hiç geçmiyor malesef neyse az kaldı napalım idare edicez..
zemka hala doğum olmamış Allah yardımcısı olsun bi nefeste kurtarsın inş.
cuttekiy ne güzel bebişin yanındayken katılıyorsun aramıza artık bi fotoda paylaş burda çekelim kokusunu içimize :)

canım rüyan hayır olsun ama bu rüyadan belli olduğu gibi bi tarafların açıkta kalmış senin

cutekity canım çok sevindim hayırlıolsun çıktın galiba ama olsun bielki birdeha girersin bebeğine ve sana sağlık sıhatler diliyorm

canım benimde kasıklarımda ve belimde beni kıvrandıran bir sancı vardı ama nst de çıkmadı meğer idrar yollarımı ü şütmüşüm bakteri enfeksiyon falan çıktı
dr ile bu konuyu görüşmeni tavsiy eederim herşey olabilir yani artık b ol b ol dr.larla temasta olmalıyız

topiğimizeee
bende yaa hiç bir işlem yaptıramadım saçlarıma
doğumdan sonrayı iple çekiyorum
yaptıranlar var ama bende cesaret edemeyenlerdenim

haziran anneleride doğurmaya başlamış ya ben mayıs annesi 41.haftamdayım hala doğuramadımmmmmmmmmmmm
salı günü kontrolüm var ağrım yok suyum yok nişan yok tık yokkkkkkkkkkkkkkkk
canım yaaa inş. hayırlısıyla olur bebeğinn
dualarımız seninlee...

topiğimizeeee
artık hepimiz sabırsızlanıyoruz ondan galibaaa

maşallah sizee
ne güzel bebeğin kollarında
doya doya öp kokla artık

Son düzenleme:
kizlar, dunku yurume maratonumuzdan bu foto.
Tipimden yorgunluk beli olmuyor diye yurutup duruyor bu koca beni, yollar yurumekle asinmazmis

Eklentiler

• $2012-05-19_19.21.58.webp
    59,8 KB · Görüntüleme: 27
haziran anneleride doğurmaya başlamış ya ben mayıs annesi 41.haftamdayım hala doğuramadımmmmmmmmmmmm
salı günü kontrolüm var ağrım yok suyum yok nişan yok tık yokkkkkkkkkkkkkkkk

canım benim ya ben daha 39 dayım ama çıldırmak üzereyim. seni çok anlayamam ama anlıyorum azda olsa. allah sabır versin valla. hala nedenn normali bekliyorsun.

panık yapmayın ben de ilkını 40+4 de doğurmuştum:))

Kızlar Zemka hala doğum yapmadı,topiğin inatçı annesinin hepinize selamı varNormal doğumu bekliyor hala.Açılması dünden beri 2 cm miş,ama dün gece bebişin kalp atışları düşmüş am şimdi iyiymiş.eğer bugünde kalp atışlarında sorun olursa sezeryana alınacakmış.suni sancıyı da haftası tam dolmadığı için vermemişler,doktoru bebek ne kadar büyürse okadar iyi diyomuş.Anlayacağınız Paşasının keyfini bekliyor hala:) dualarınıza bekliyor,inş bi sorun olmaz da hayırlısıyla normal doğum yapar ve topiğin ilk normal doğum yapan annesi olur.

zemka baayyyaaaaaaa inatçıymış
ben şimdiye kadar pes derdim...
sewindim onun adına

günaydın herkeslere
bugün uyuyabilen biri olarak çok mutluyum
zemkayı merak ediyordum
doğurmamış demek hala
suni sancı neden verilmediğini de merak ediyordum
demek küçük olunca suni sancı verilmiyormuş, bunu da yeni öğrendim
ben de heralde sezeryana girerdim bu kadar bekleyemezdim gibi
hakkında hayırlısı olsun
onun su gelme işi epey erken olmuş o zaman
11 haziransa tarihi 36+6 olmalı bugün
allah yardım etsin, hayırlısıyla doğursun

nilobella maşallahın var valla
hem çok hoş görünüyorsun hem de bu kadar yürüyebildiğin için seni takdir ediyorum
ben artık hiç yürüyüş falan yapmıyorum, su azaldığından dinlenmem gerekiyormuş
ama normal de gitseydi herşey o kadar yürüyemezdim ben, bravo

bir pazar günü yalnızım evde
eşimin kpds de görevi var oraya gitti
ben de ekmek arası yumurta yedim o gelene kadar idare etsin diye
o gelince de güzel bir kahvaltı yapar atarız heralde kendimizi dışarı
hoş napıcamızı da bilmiyorum ama izne ayrıldığımdan beri hafta içi hep evde olduğumdan hafta sonu eve giresim gelmiyor

tünaydın kızlar bizim babiş uyuyor hala pazar keyfi yapıyor biz acıktık kalktık:))))bu arada isim konusunda bildiklerimiz yanlış çıktı o yuzden isim araştırmaya devam ediyoruz hala:S
Elvin koyacaktık:cennet çiçeği değilmiş...renkler çeşitler demekmiş
minel manasız -den dan eki anlamına geliyormuş Kuran da
cemre:ateş parçası...şeytan taşlarken atılan minik taşlar dmekmiş
tuana:cennete düşen ilk yağmur tanesi değil....güçlü kuvvetli anlamına geliyormuş
biz de son olarak YÜKSEKLİK,ŞEREF,SEMA anlamlarına gelen ALYA yı düşündük eşimle bakalım ilk sizle paylaştım anneme dahi çıtlatmadımkararsızlık kötü

ütopya sanada günaydın canım

kızlar dün gece eşim nöbetciydi şimdide yatıyor sabaha karşı geldi ben sabah balkona bir çıkıverdimki bana bir sürü kırmızı gül almış ıslamış suyada(balkona saklamışş) sanırım uyandğı zaman bana sürpriz yapacak ama ben gördüm çook mutlu oldumm böylede olsa çok güzel bir sürpriz oldu bende ona güzel bir kahvaltı hazırlayayım da bari çiçeklerin hakkını vereyim
bırakalımda istedği gibi yapsın sürprizini dimi ama

kızlar tünaydınlar ıkı uc gundur gıremıorum ne var ne yok doguran var mı ?

dun dr daydık bebısımız 2850 gr 49 cm olmuş
herangı bı sorun yok her sey normal gıdıyor fakat benım bel agrılarım arttı belkıde dogum sancılarıdır haftaya gelmesı muhtemel olabılır dıolar ama tabı bu bızım söylenmelerımız bebıs ne zaman gelır keyfı bılır

çaktırma bence de bozma süprizi
benim eşim herşeyi alır da gül falan almaz hiç
hoş zaten benim de çok aram yoktur çiçeklerle falan
ama yine de alsaydı da fena olmazdı hani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…