2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

günaydınlar hanımlarcumartesi olmasına ragmen dün baya kaynatılmış.arkadaşlar saç boyatmaya takılıyo,çok saçma ama ben kestirmedim bile çevremde herkesin aman kestirme demesi yüzündeninş. doğumdan sonra kestireceğim,ben balyaj atttırıyorum zaten boya yok saçımda yine öyle yaparım doğumdan 3 ay sonra falan sanırım bi şey olmaz..bu arada oğlumun maşalllahı var bu gece hiç rahatsız etmedi,ilk defa 9:15de uyandık bugünneyse bakalım bugün bebiş gelcek mi

bence gıt hemen doktora nısan annelerınde bı kaç kişi öle suyu falan gelmemişti senın dedıgın gıbı olmuşlardıda acıle gıttıklerınde doğum başlamış denmiştıde bırını sezeryana bırını suyunu alttan patlatarak normal doguma almışlardı ya gıt hem bebegun içinmde senın içinde ii olur içinz rahatlasın korkulu rüya yaşamaktansa canımm

geçti çok şükür :)) bakalım bir daha olursa direk doktora gidicem. zaten yarın muayeneye gıdecektim. ya of bu haftalar boyle gececek galıba. uykusuz uykulu. . . geldi gelecek. . . :) korku telaş. bebişler bizi böyle heyecanlandıracak galiba ara ara :) 37 haftadan once dogmasını istemiyorum.

ti
canım doğum sancısı denilenlere göre düzenli bir sancıymış. vurup vurup geçmesi gerekiyor. bu bahsettiğin yalave ağncı ağrılar. buzmanlardada olması normal. bendede oluyor hep ama bir gerçek sancıyı yakalamadık. ağer ağrın fazla ve dayanılmaz gibiyse mutlaka doktorada gözükmen gerekir. çok geçmiş olsun.

haziran anneleride doğurmaya başlamış ya ben mayıs annesi 41.haftamdayım hala doğuramadımmmmmmmmmmmm
salı günü kontrolüm var ağrım yok suyum yok nişan yok tık yokkkkkkkkkkkkkkkk

bu sefer baya uzun sürdü korkuttu beni :) günüm gelmiş olsa sevinirdim. ilk bebek tabi agrıyı sancıyı da bilmiyorum. gunu de var daha baya korktum :) Allah hepımıze kolay dogumlar nasıp etsın Bugun anladım bebek sabırsızlanıo artık yaklaştı :)

Gunaydin anneler
5 saatlik ukurant sonra yine burdayiz
Bugun hava cok guzel. Sonunda danimarkaya yaz geldi. Hemen bu firsati kullanip kahvaltidan sonra disari cikcez esimle

Umarim herkes iyidir. Bizim bebis dun den beri kipir kipir

haziran anneleride doğurmaya başlamış ya ben mayıs annesi 41.haftamdayım hala doğuramadımmmmmmmmmmmm
salı günü kontrolüm var ağrım yok suyum yok nişan yok tık yokkkkkkkkkkkkkkkk

canım benim ya ben daha 39 dayım ama çıldırmak üzereyim. seni çok anlayamam ama anlıyorum azda olsa. allah sabır versin valla. hala nedenn normali bekliyorsun.

Gecende bana olmustu. Insan cok endiseleniyor,daha cok erken oldugundan. Sanirsam doguma hazirliyor vucudumuz:44:

Gunaydin anneler
5 saatlik ukurant sonra yine burdayiz
Bugun hava cok guzel. Sonunda danimarkaya yaz geldi. Hemen bu firsati kullanip kahvaltidan sonra disari cikcez esimle

Umarim herkes iyidir. Bizim bebis dun den beri kipir kipir

günaydın canım. danimarkaya yaz istanbulada bahar geldi. bir kurtulamadık bahar yağmurlarından. istanbul bugün kapalı..

ben böyle karnım gergınlesıp sancı kasılma falan olunca direk sıcak duş alıyorum. baya rahatlatıyor beni hamileliğimin basından beri bu şekilde yapıyorum. umarım bebeğe sıcak duşun bir sakıncası yoktur.

Gecende bana olmustu. Insan cok endiseleniyor,daha cok erken oldugundan. Sanirsam doguma hazirliyor vucudumuz:44:

hazırlanın tembellık yapmayın diyor :)) birde aklımızda sürekli doğum olacak endişesi var galiba. eee ne olacak uyku yok. sonra bırden bastırıo artık vucut yorgun dusuyor bu seferde uyanamıyorum :)) eğilip kalkamıyorum. bende 13 kilo almışım. ama bende fazla kilo yok agırlık karnımda. bos bos oturma dıo bebişler. :))) dun herşeyını hazırladım doğum cantasını falan bundan sonra bu agırlıkla yorgunluk hissiyle hazırlayamazdım zaten.

bu gece rüyamda annem doğuruyordu yaa...
rüyamda annemle beraber hamileyiz. aannem benden 2 3 hafta geriden geliyor. evin iiçinde otururken annem çok rahat bir şekilde acısız doğuruyorum heralde dedi. biz hastane telaşına girmişken gerek yok dedi. burda doğurucam lafta dinlemiyor tabi. neyse ben diyorumki okadar doğum videosu izledim ben doğurturum. neyse annem ağrısız sancısız bebeği doğuruyor. bebeği ters tutup baya poposuna vuruyorum ağlamıyor. ve bebekte biraz anormal doğuyor bacakları biri uzun biri kısa kollarıda öyle vücudu dikdörtgen şeklinde sırtını komple kaplayan kıllı bir beni var. nasıl bebek ama:) sonra yere bırakıyorum ölü diye. anneme kızıyorum doktora kontrollerine gitseydin bu böyle olmayacaktı diye. sonra bi bakıyorum bebek canlanıyor.

nasıl rüya ama

Gunaydin anneler.
Eskiden haftasonu kimse ugramazdi topige, simdi herkes evde pazar gunu bu saatte bile muhabbet var.
Bir ay sonra herkes bebisin derdine dusecek topik yine issiz kalacak
Ben zombiyim, bebisle uykusuzluk derdim olmaycak herhalde, alistim 3-4 saat uykuyla yasamaya.
Doktor randevumuza 1 hafta kaldi, umarim ufukta dogum gorunur

Bugun yazmis biri, suyu cok gelmis havlu koymuslar ama yine de ipislak girmis hastaneye.
Kafam karisti, cok mu abartiyoruz artik bu hazirlik islerini bilemiyorum.
Dus konusunda da haklisin aslinda, eve kadar sabrederiz herhalde...

ben yazmıştım canım, inanılmaz çok suyum geldi. evde 15 dk bekledim biter belki diye. sonra azaldı , bende hasta bezi yoktu. havlu ile gittim. havlu da çok tutmadı tabi.
arabaya da bebek alt açma bezlerinden sermiştik giderken arabaya bişey olmadı. ayrıca hem hastaneye gittiğimde hem de sezaryandan sonra duş aldım ben. çok terliyorsun heyecandan çünkü, duş rahatlatıyor. benim doğum acıbademde olduğu için şampuan,havlu ıvır zıvır hiçbişey almadım. orada vardı.

herkes için güzel bi pazar olur inşallah,bütün annelere günaydın
bazı arkadaşlarımız almışlar bebişlerini kucaklarına,rabbim güle güle büyütmeyi nasib etsin,bizlere de kolay doğumlar olsun inşallah
gerçi bu gidişle gerçekten sezeryan patlaması yaşıcaz gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…