- 28 Nisan 2011
- 1.830
- 687
- 163
- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #29.841
ya kızlar sabah 5 den beri kasıklarım ağrıyor göbeğimin alt tarafı. ve gecmedi hala. regl sancısı gibi belimdede var hafiften. uyuyamıyorum da. doğum sancısı olabilirmi başlangıcı falan... normalde son bır haftadır 2 gunde bır oluyordu ama hemen gecıyordu. bu sefer geçmedi. gerginlik gibi sancı gibi çok kötü. ağladım resmen. ??? sizdede oluyormu ? heımen doktora mı gıtmelıyım acaba acıle falan ??? oturamıyorum kalkamıyorum yatamıyorum. bebek de fırıl fırıl cok hareketlı ama.dogum ıcın erken değilmi
Günaydın annişler,zemka dan mesaj geldi şimdi,hala doğum yapmamış,dualarınızı bekliyor.
bence gıt hemen doktora nısan annelerınde bı kaç kişi öle suyu falan gelmemişti senın dedıgın gıbı olmuşlardıda acıle gıttıklerınde doğum başlamış denmiştıde bırını sezeryana bırını suyunu alttan patlatarak normal doguma almışlardı ya gıt hem bebegun içinmde senın içinde ii olur içinz rahatlasın korkulu rüya yaşamaktansa canımm
tiya kızlar sabah 5 den beri kasıklarım ağrıyor göbeğimin alt tarafı. ve gecmedi hala. regl sancısı gibi belimdede var hafiften. uyuyamıyorum da. doğum sancısı olabilirmi başlangıcı falan... normalde son bır haftadır 2 gunde bır oluyordu ama hemen gecıyordu. bu sefer geçmedi. gerginlik gibi sancı gibi çok kötü. ağladım resmen. ??? sizdede oluyormu ? heımen doktora mı gıtmelıyım acaba acıle falan ??? oturamıyorum kalkamıyorum yatamıyorum. bebek de fırıl fırıl cok hareketlı ama.dogum ıcın erken değilmi
geçti çok şükür :)) bakalım bir daha olursa direk doktora gidicem. zaten yarın muayeneye gıdecektim. ya of bu haftalar boyle gececek galıba. uykusuz uykulu. . . geldi gelecek. . . :) korku telaş. bebişler bizi böyle heyecanlandıracak galiba ara ara :) 37 haftadan once dogmasını istemiyorum.[/QUOTE
sevındım canım gecmesıne kımsenn bebeişi çok buyumeden doğmasınbende 37 38 e kadar doğmasın bıraz daha toplansın dıorum tabı nasıl dogururum çok kıloyla bılmıorum
penti senn bebek kaç kılo oldu cnmm
geçti çok şükür :)) bakalım bir daha olursa direk doktora gidicem. zaten yarın muayeneye gıdecektim. ya of bu haftalar boyle gececek galıba. uykusuz uykulu. . . geldi gelecek. . . :) korku telaş. bebişler bizi böyle heyecanlandıracak galiba ara ara :) 37 haftadan once dogmasını istemiyorum.[/QUOTE
sevındım canım gecmesıne kımsenn bebeişi çok buyumeden doğmasınbende 37 38 e kadar doğmasın bıraz daha toplansın dıorum tabı nasıl dogururum çok kıloyla bılmıorum
penti senn bebek kaç kılo oldu cnmm
merhaba canım.. benim bebek ultrasano göre 3.900 yanılma payınıda hesaplıyoruz 3.600 du perşembe günü.
haziran anneleride doğurmaya başlamış ya ben mayıs annesi 41.haftamdayım hala doğuramadımmmmmmmmmmmm
salı günü kontrolüm var ağrım yok suyum yok nişan yok tık yokkkkkkkkkkkkkkkk
bu sefer baya uzun sürdü korkuttu beni :) günüm gelmiş olsa sevinirdim. ilk bebek tabi agrıyı sancıyı da bilmiyorum. gunu de var daha baya korktum :) Allah hepımıze kolay dogumlar nasıp etsın Bugun anladım bebek sabırsızlanıo artık yaklaştı :)
Gunaydin anneler
5 saatlik ukurant sonra yine burdayiz
Bugun hava cok guzel. Sonunda danimarkaya yaz geldi. Hemen bu firsati kullanip kahvaltidan sonra disari cikcez esimle
Umarim herkes iyidir. Bizim bebis dun den beri kipir kipir
Gecende bana olmustu. Insan cok endiseleniyor,daha cok erken oldugundan. Sanirsam doguma hazirliyor vucudumuz:44:
Bugun yazmis biri, suyu cok gelmis havlu koymuslar ama yine de ipislak girmis hastaneye.
Kafam karisti, cok mu abartiyoruz artik bu hazirlik islerini bilemiyorum.
Dus konusunda da haklisin aslinda, eve kadar sabrederiz herhalde...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?