2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

oyun parkıda bu sonrada 140 tl dedı nevresım setıne onuda zorla 90 tl aldık aynı yerden

Gözünüz aydın.Bebeğinizi iyi günlerde büyütün inşallah.Bende eskişehir acıbademde yapacağım doğumu.Ücret olarak ne kadar ödediniz?Standart yada vip paket seçtiniz mi?

Yaaa panik oldum bak şimdii .....

ya suyun geldiğini ben hissetmedim hareket edince ıslaklık hissettim..ayağa kalkınca öle bişey akmadı ...

dr gidimm miiii yinedeee yaaa

Gözünüz aydın.Bebeğinizi iyi günlerde büyütün inşallah.Bende eskişehir acıbademde yapacağım doğumu.Ücret olarak ne kadar ödediniz?Standart yada vip paket seçtiniz mi?

sağol canım, eskişehir'de uygulama farklı. çünkü görümcem orada doğum yaptı, orada sgk geçiyor ve fiyatlar daha uygun benim bildiğim.
benim özel sağlık sigortam vardı. doğuma para ödemedim. bebek masrafları için para ödedik sadece, o da 1000 Tl civarıydı. Özel sağlık sigortası olduğu için %20 'sini ödedik.
standart odada kaldık, suit seçseydik gecesi 500-750 TL arasıydı.

ya suyun geldiğini ben hissetmedim hareket edince ıslaklık hissettim..ayağa kalkınca öle bişey akmadı ...

cnm son haftalarda hafıf su gelemsı olurmus ben okumustum bı yrde ama gercek suyun gelse fark ederdın emın ol bence panık yapma ama kendını bı dınle bakalım bende ılk defa dun aksam catı agrısından uyuyamadım ayy ne beter bısıymıs o yaaa :18:

Eskişehirin sgk ile anlaşması olduğundan normal doğum 1000, sezeryan 1500 tl.Ama standart paket seçersen oda süsleme,anne babaya doğum yemeği falan olan paket ayrıca 600 tl daha ödemek gerekiyor.Siz böyle bir paket seçtiniz mi;?

içim rahattı ama nasıl neti açtım araştırma yapayım dedim kafam allak bullak oldu kollarım uğuştuu yaa :s

ayyy tansiyonumda düşüor ben çıkıorum kızlar yaa had görüşürzzzz

cnm benim de iki gece boyunca belimden kasıklarıma doğru çok şiddetli ağrı ve kasıklarımda adet olcakmışım gibi sızlama oldu ama gündüzleri geçiyordu. doktora gittim bana kalsiyum ilacını almıyorum diye kızdı. bende ne alakası var diye düşünüyodum hala daha anlamış değilim.. ama artık günde 3 kase yoğurt 3 bardak süt içmeye başladım...

gittigidiyordan çok alışveriş yaptım ben sıkıntı olmaz da
bir de kargo prası ödeyeceksen aynıya gelebilir, ona dikkat et

kalsiyum eksikliği olduğunu tammin ediyorum ben de
zatern takviye kullanmama rağmen yine de sınırın altındaydı kalsiyum
şimdi içtiğim su miktarını artırdım sanırım o yüzden vücudum kalsiyumu depolayamıyor, idrarla atıyorum
çekecez artık 5 hafta daha napalım

iyi pzarlarrr herkeseee..

nasılsınız bugün istanbulda hava basık yağmurlu içim daralmış daha cok daralttı.kocamla kavgalıyız annemlerdeyim ben

hımmm evet bende su miktarını arttırdım... öyle ya katlanıcaz artık bebişlerimiz sağlıklı olsun da...

ankarada hava fena değil de yapacak bişey yok burda da
dışarı çıkalım dedik yapacak bişey bulamadık poff
sen neden kavgalısın eşinle

ailesiyle ilgili canım yaaa..sürekli arayıp para istemelerinden çok sıkıldım ben çocuğum doğacak bize lazım para bu insanlarla uğraşmaktan bıktım ben yaaa neden yüzsüzzzz bu insanlar

ailesiyle ilgili canım yaaa..sürekli arayıp para istemelerinden çok sıkıldım ben çocuğum doğacak bize lazım para bu insanlarla uğraşmaktan bıktım ben yaaa neden yüzsüzzzz bu insanlar

sinir oluyorum böyle parazit yaşayan insanlara
ben de olsam sinir olurdum heralde
ama kendine güveniyor demek ki eşin
canını sıkma sen böyle şeylerle şimdi
arada kalıp kötü olan sen olursun
neticede eşin yine yapacağını yapıyordur
önemli olan senin ve kızının hiçbişeyini eksik bırakmaması
boşver istediğini yapsın

Tatlim, normal akintin o senin. Suyun gelince emin ol anlarsin hemen, acaba mi demezsin.
Bir de burdaki arkadaslarin basina gelenlerden cikardigim sonuc, haftasonu ya da gece doktor hastane falan arama, uzman olmayan doktorlarin, stajyerlerin elinde mahvolursun. Alttan muayene su bu, birseyin yoksa bile stresten doguruverirsin allah korusun.
Biraz sakin ol, panik yok!

evet kötü olan ben oldum pzar pazar kocamla ayrıyız millet evinde huzurlu huzurlu oturuyor ceplerine de paralarıda hazır geliyor..onlarada açıp kızdım ama nato mermer nato kafa...

birde utanmadan arıyıp kocama duygu sömürüsü yapıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…