- 5 Nisan 2011
- 3.245
- 544
- 123
- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #29.901
rica ederim canım. acıbadem bakırköy'deydim, doktorum normalde beylikdüzü acıbadem'de ama doğum için oraya geliyor. memnun kaldım. gerçekten otel gibi konforluydu. bize zaten hiçbirşey geitrmenize gerek yok dediler. sadece gecelik, pijama ile gitsek yetermiş.
Eki Görüntüle 422851
oyun parkıda bu sonrada 140 tl dedı nevresım setıne onuda zorla 90 tl aldık aynı yerden
Gözünüz aydın.Bebeğinizi iyi günlerde büyütün inşallah.Bende eskişehir acıbademde yapacağım doğumu.Ücret olarak ne kadar ödediniz?Standart yada vip paket seçtiniz mi?
Eki Görüntüle 422851
oyun parkıda bu sonrada 140 tl dedı nevresım setıne onuda zorla 90 tl aldık aynı yerden
Yaaa panik oldum bak şimdii.....
ya suyun geldiğini ben hissetmedim hareket edince ıslaklık hissettim..ayağa kalkınca öle bişey akmadı ...
dr gidimm miiii yinedeee yaaa
İyi günlerde kullansın bebişiniz.Markası nedir bunun?
sağol canım, eskişehir'de uygulama farklı. çünkü görümcem orada doğum yaptı, orada sgk geçiyor ve fiyatlar daha uygun benim bildiğim.
benim özel sağlık sigortam vardı. doğuma para ödemedim. bebek masrafları için para ödedik sadece, o da 1000 Tl civarıydı. Özel sağlık sigortası olduğu için %20 'sini ödedik.
standart odada kaldık, suit seçseydik gecesi 500-750 TL arasıydı.
prego cnm 2012 model bıraz erkek ısı gıbı duruyor ama ıcımıze bıtek bu sındı sanada fıkır olsun dıe soyloedım
canım sabah ilk kalktığımda kalça kemiği ağrım çok şiddetli oluyor
ilerleyen saatlerde azalıp geçiyor
bütün kemiklerde sızlama şeklinde ağrım oluyor geceleri de
sanırım kalsiyum eksikliğinden kaynaklanıyor
sen takviye kullanıyor musun?
gittigidiyordan çok alışveriş yaptım ben sıkıntı olmaz daBursadan herkese selamlar.Dün kayınvalidemle görümcem bizdeydi.Beni ziyarete gelmişler.Havada yağmurluydu ve evden dışarı çıkamadım.Bugünde hava kapalı ve soğuk.Evde oturmaktan boğulmak üzereyim.Çıkıp gezmek, bebeğime beşik almak istiyorum.Gittigidiyorda park yatakların fiyatı uygun ama internetten hiç alışveriş yapmadığım için çekiniyorum.Aynı yatak mağazada 260tl, gittigidiyorda 239tl.
cnm benim de iki gece boyunca belimden kasıklarıma doğru çok şiddetli ağrı ve kasıklarımda adet olcakmışım gibi sızlama oldu ama gündüzleri geçiyordu. doktora gittim bana kalsiyum ilacını almıyorum diye kızdı. bende ne alakası var diye düşünüyodum hala daha anlamış değilim.. ama artık günde 3 kase yoğurt 3 bardak süt içmeye başladım...
gittigidiyordan çok alışveriş yaptım ben sıkıntı olmaz da
bir de kargo prası ödeyeceksen aynıya gelebilir, ona dikkat et
kalsiyum eksikliği olduğunu tammin ediyorum ben de
zatern takviye kullanmama rağmen yine de sınırın altındaydı kalsiyum
şimdi içtiğim su miktarını artırdım sanırım o yüzden vücudum kalsiyumu depolayamıyor, idrarla atıyorum
çekecez artık 5 hafta daha napalım
iyi pzarlarrr herkeseee..
nasılsınız bugün istanbulda hava basık yağmurlu içim daralmış daha cok daralttı.kocamla kavgalıyız annemlerdeyim ben
ankarada hava fena değil de yapacak bişey yok burda da
dışarı çıkalım dedik yapacak bişey bulamadık poff
sen neden kavgalısın eşinle
ailesiyle ilgili canım yaaa..sürekli arayıp para istemelerinden çok sıkıldım ben çocuğum doğacak bize lazım para bu insanlarla uğraşmaktan bıktım ben yaaa neden yüzsüzzzz bu insanlar
Yaaa panik oldum bak şimdii.....
ya suyun geldiğini ben hissetmedim hareket edince ıslaklık hissettim..ayağa kalkınca öle bişey akmadı ...
dr gidimm miiii yinedeee yaaa
sinir oluyorum böyle parazit yaşayan insanlara
ben de olsam sinir olurdum heralde
ama kendine güveniyor demek ki eşin
canını sıkma sen böyle şeylerle şimdi
arada kalıp kötü olan sen olursun
neticede eşin yine yapacağını yapıyordur
önemli olan senin ve kızının hiçbişeyini eksik bırakmaması
boşver istediğini yapsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?