2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

bak olan sana oluyor arada
herkesin keyfi yerinde, tuzu kuru
bence bu konu hakkında biraz sessiz kalmaya çalış (zor olduğunu biliyorum sinir olmakta haklısın ama bişeyler değişmiyor neticede)

Bebek cantasini
Benim hastane cantasini ve normal olani
Babamizin seyehat cantasini aldik
Ananemize dooru yola ciktik
Keske dedim hastaneye giderken de
Bole rahat olsak...

kizlar mrbbb....
ben dun hi giremedim topik e.
annem vardi, aksam disari ciktik falan oyle vakit gexri.
okumadifim yaklasik bi kirk sayfa var.
gelismeleri kacirmam lazim

kızlar öncelikle kimsenin sizin canınızı sıkmasına izin vermeyin lütfen üzülmeyin ne olurrr
ikinci olarakda hakketen no panikkkk!!!

ben de kendimi bazen çok dinliyorum belim ağrıyor kasıklarım ağrıyorrr akıntım geldi acaba bu su mu suyummu geldi acabaaa? ay adet sancısına benzedi bu ahh bu kasılmada ne kaç dk da bir geliyorrr kii ay isalde mi oldum acaba .... bu sorularımın sonu gelmiyor dr.a gidiyorum nst de sancı yok :18: yani evhamlı olmaya gerek yok demek isitiyorum yani bende tam başarabilmiş değilim ama başarsak daha iyi olur gün saymayı bıraktım artık ben yoksa hiç zaman geçmiyor :)

Son düzenleme:
nihayet bitirdim gecmisi
zemka hastanedeymis, inss kolqylikla olud dogumu...
bugun cok sinir bi gun. kocis pc de is yapiyo, ben telden okudum sizi. ama onun da sarji bitmek uzere...
dun annecim gwlsi, bi suru utumu yapti. cok makbule gecti valla.
aksam da kocislw fenerbahceye gittik, arkadaslatla bulustuk.
sabah da gec kalktik zaten, kahvqlti falan, klasik pazar gunu iste.

adamim islerini bitirebilirse markete gidicez.
offffff cok bunaldim.
bari salona gecip orda tv acayim. burda actirmiyo:-(

Herkese selam,

Kaç gündür yazamadım. Ay kızlar benim belim çok ağırıyor dışarı çıkıyorum yarım saat geçer geçmez başlıyor bel ağrım kendimi o an yere atasım geliyor sizde oluyor mu?
Hareket etmekte artık iyice zorlanıyorum doğum yaklaşıyor artık...

Hazırlıklarınız ne alemde ? Benim ve bebişin çantası hazır. Beşik ve arabası da tamam kıyafetleride hazır. Doğum odası süslerinide perşembe teslim alacağım.
Kızımızın ismi NİLSU koyduk kızlar. Sizler isim konusunu ne yaptınız? 36. haftada anca karar verebildik biz :)))

Yarın da bahar temizliğim başlıyor kadın tuttuk annem de gelecek başında durması için.

Var mı doğum yapan birileri geçmişi pek okuyamadım açıkçası. İnş. herkesin sağlığı keyfi yerindedir tabi bebişlerinizinde :)

merhaba arkadaşlar. doğum yapanlara hayırlı olsun diyorum. yapacak olanları da Allah kurtarsın. ben de haziran annesi olucam inşallah. beklenen tarih 10 haziran. forumu hep takip etmeme rağmen yazmamıştım şimdiye kadar. Şanlıurfadayım ben.sarıbeybinin de burda olduğunu gördüm. özel mesaj hakkım yok henüz. sarıbeybi eğer görürsen nerde doğum yaptın doktorun kimdi merak ettim. Hayırlı olsun bebişin. darısı bizim başımıza.

mrb arkadaşlar bende haziran annesi olucağım inşallah.haziran 26 son gün gözüküyor.oğluşumuz olucak,34+3günlük gittiğimizde 2.700gr dıboyunuda sormayı unuttuk doktora oda sanırım söylemeyi unuttu.sağlıklı olurlar inşallahta tüm annelere sevgilierimi sunuyorum hepimiz hayırlısıyla kucağımıza alırız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…