2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

Selam kızlar,bu gün acile gittimmm ...

Dün akşam çamaşırım ıslanmıştı bi kaç kez önce takmadım ama bugün öğleye kadar kafayı yedim ve öğle sonu acile gittim...hemen dr ultrasonla baktı bebek başaşğı duruo doğuma hazırlıkta dedi,,ama suyunda azalma yok dedi..ardından nst ye bağlandık çok kayda değer sancın yok dedi..Elle açılma var mı ona bakalım dedi.......allahhhımmmmm az daha elinin hepsini sokuoduuu canım yanmadı desem yalan olur..neyseki açılmada yokkkk.ama en son ph değerli bi test var onu yapıcaz dedi..ped gibi onu koydum 2 saat bekledik daha sonra dr baktı negatif dedi..

KISACASIII ASAYİŞ BERKEMALLL....

Evede getirdim o ph testinden :) moralm yerine geldi diye de attım kendimi ciğerciye

kızlar bir şey sorucam,
doğumda evde kimse olacak mı yanınızda yani doğumdan sonra birileri kalacak mı?
benim kayınvalidem aynı şehirde olmamıza rağmen gelecek bir hafta filan kalacak iki çocukla çünkü tek başıma gerçekten ilgilenemem.sağolsun yardımcı olacak

Benım de annem kalır herhalde ılk 2 gece falan.gunduz zaten kadın var yanımda.e akşam da eşim var.ama annem falan da kızımla ılgılensın kendını kötu hıssetmesın ıstıyorum.

Benım de annem kalır herhalde ılk 2 gece falan.gunduz zaten kadın var yanımda.e akşam da eşim var.ama annem falan da kızımla ılgılensın kendını kötu hıssetmesın ıstıyorum.

büyüğü düşünüyorum bende.
kabullenme sürecinin herkes çok uzun olacağını ve büyük için zor olacağını söylüyor.
sendeki psikoloji nasıl
bir yöntem bulursan benide bilgilendir olurmu

valla sorsan dışarıdan çok sevıyo gıbı gözukuyo.gelıyo gıdıyo guzel kardeşim falan öpüp duruyo karnımı.ama çok ınanmıyorum açıkçası.bı de çoğu zaman sevıyo gıbı göukup içlerine atıyolarmış anne baba tepkı verırı korkusuyla( ay jhıç kıyamıyorum kuzuma kendı daha bebek gibi gelıyo.ama yapacak bışey yok artık.
sen doğuma göturecek mıısn?ben gelsın ıstıyorum.

slm canlarrrr... pek kimse kalmamış topikte. dün bayağı aktifti. oku oku anca yetişiyoruz walla... zemka ya ulaşan var mı neredeyse 48 saattir hastanede.. biz bugün çok ii birgün geçirdik. nikah yıldönümümüzdü sabah erken uyandım ütüyle uğraşıyordum elektrikler gitti, kahvaltı hazırladım yaptık sonra kocişle birlikte ütü yaptık kolum ağrıdı 4 gündür günde en az 3 saat ütü yapıyorum hala bitmedi. yazlılkarın hepsini çıkardım. hele kocişin gömleklerini ola ki doğururum diye hepsini ütüledim. bi de bebişin nevresimleri bizimkiler falan. daha da bebişin kıyafetleri duruyo. sonra iş arkadaşı aradı onları ağırladık. onlar kapıdan,kutlama yemeği için biz bacadan çok hoş bir yere gittik.. çok huzur doluydu kimsecikler yoktu da. sonra eve kadar 2.5 saat yürüdük oradan çıkıp. şimdi tabanlarım sızlıyo. yolda da bir ara sancı tuttu.
bir saat sonra yinee. ama şimdi bir saat daha geçti birşey yok. demek ki yorgunluktan.
bi de bi yöntem var. annem çok kişide denemiş. sırtınızı bir yere dayayıp ayağınızı diğer ayağın parmağının üstüne denk getirmeye çalışıyorsunuz. eğer olmuyorsa bebek doğum kanalına girmiş demektir. bende yok şimdilik gayet rahatım. siz de deneyin bi bakalım ne olacak???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…