- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #30.001
Orada fiyatlar çok iyi, benim özel sağlık sigortası olmasa acıbadem zor olurdu. Çünkü 8000-12000 arası değişiyor doğum ücretleri.
Burada paket olayı yoktu canım. Sadece suit oda seçeneği var. Ama kutlama yemeği falan gönderdiler bize de. Doğum fotoğrafçısı geldi, küçük bir albüm yaptılar.ayrıca fotoğrafçıdan önce kuaför gelip fön çekti. Bebeğe anı defteri falan hediye ettiler, süslemesini biz yaptık odanın.
Nihayet Zeynep Elaya yatak alabildik.kraftın park yatağını şu model ve renkte aldık.Birde baby max tan şu ana kucağını aldık.
Eki Görüntüle 422945 Eki Görüntüle 422946
bende aynı seyi yaptım.
simdi gördm cnm.. aldın dimi msgmı?
Allahım sizin oralarda ki doğum ücretlerini duyunca şok geçiriyorum Antalya!da olduğum için şanslı hissetmeliyim kendimi sanırım :) bende özel hastanede doğum yapıcam hemde sadece kadın doğum hastanesi ve büyük ihtimal sezaryan, tek kişilik odada 750 TL
kızlar bir şey sorucam,
doğumda evde kimse olacak mı yanınızda yani doğumdan sonra birileri kalacak mı?
benim kayınvalidem aynı şehirde olmamıza rağmen gelecek bir hafta filan kalacak iki çocukla çünkü tek başıma gerçekten ilgilenemem.sağolsun yardımcı olacak
2 haftadır hastanede yatıyorum ya patlaması oldu bugün
Allahım sizin oralarda ki doğum ücretlerini duyunca şok geçiriyorum Antalya!da olduğum için şanslı hissetmeliyim kendimi sanırım :) bende özel hastanede doğum yapıcam hemde sadece kadın doğum hastanesi ve büyük ihtimal sezaryan, tek kişilik odada 750 TL
aynen bence ben de çok şanslıyım konyada yaşayan bi insan olarak.normal doğum 290 sezeryan 350 tl. hayır ben mi uyduruk bi yere gidiyorum dedim çünkü doktoru çok övmüşlerdi onun için gittim oraya ama sonra araştırdım konyada fiyatlar böyle. ama tabi suit oda kavramı özel fotoğrafçı kuaför falan da gelmiyor odalara.maximum özel odada tek başına kalıyorsun en büyük lüksümüz bu
eşime söyledim şimdi 750 tl ucuz diye seviniyor insanlar istanbul falan iice pahalı dedim.gelsin yol 4.5 saat yol burada doğursun bizde kalırlar diyor
bugün pek bakamadın doğuran var mı
bende şimdi bitirdim geçmişi doğuran yok canım
anlaşılan herkes bu sıkıcı havada ütü yapmış
sormayın ya gece olunca ve sabah benimki özellikle coşuyor... bazen şeyime doğru bir sancı geliyoki normal doğumu düşünemiyorum :18::18: zaten çatımda darmış :2:
çatın darsa normal doğum yapamıyosun sanırım dimi ?? benimde 38. haftamda bakacak doktorum umarım dar değildir..
jelibonss burda mısın???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?