2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

kendimi topiğin bekçisi gibi hissettim ne üye ne ziyaretçi hiç kimse yok
uykusuz her gece bu soğuk sahnede tım tım tım

bende burdayım :) uyumak için yatağa girdim bebişim ısrarla tepikledi beni acıktık kalktık bişeyler yedik şimdide uykum kaçtı

iyi geceler benim kızda acıkmış uyanmış mıkır mıkır kendi kendine takılıyo hiç ağlamıyo maşallah deyim bende onun mıkırdamasına uyandımmm ama nasıl acııkmış nefes almadan lıkır lıkır sütünü emdi şimdide sağa sola bakıp gülücük atıyoo uyumaya niyeti yokk

ay uyku sersemi haziran annelerinin topiğine girmişimm yaaa sizede hayırlı doğumlarrr kızlarrr yakında uykusuz geceler sizi bekilyo

günaydın kızlarr
yine erkenciyim bugün minik tepikler uyutmadılar :))
yesin annesi pamuk ayaklarınııı...
uykusuz geceler başlayacak diyip duruyor herkes ama biz şimdiden başladık sanırım
yapacak birşey yok malesef sağa dönsem sağdan ittiriyo sola dönsem soldan ittiriyor en kötüsüde kaburgama ittirip kafasını ksıklarıma doğur uzatmaya çalışması...
ama her türlü onu hissetmek güzel hareket etmesi canımı acıtsada acı bazen zevk veriyor diye buna deniyor sanırım

günaydın hanımlarbakalm bugün kimler doğuracak
oğlum pek bi hareketli bu sabah,canı mı sıkıldı çıkmak mı istiyor yoksa keyiften dans mı ediyor anlamadım:)
neyse hayırlısı ile 38e girsin sağlıklı bir şekilde o zaman gelebilir belki:)

aynen varlığını hissetmek güzel ama bazen çok bunalıyorum uyumak istiyorum uyuyamıyorum hareket etmese de merakla bekliyorum kısa süre sonra istesek de içimizde hareket edemicekler :) 4. aydan beri toplasam belki 1 ay rahat uyumuşumdur :)

en azzından iş yok artık gündüz uyuma şansım var :))

hayırlı sabahlar canlarım
evet şimdiden başladı bizim uykusuz gecelerimiz bu gece daha farklıydı uyutmadı sağolsun oğluşum bütün gece tepikledi durdu onu içimde hissetmek gerçekten çok güzel bir duygu ALLAH ım isteyen herkese nasip etsin inşallah

evet canım yeterki hareket etsinler dün eşimle birlikte dinledik hareketlerini artık dirsekleri sert sert hisediliyor bu çıkmak istiyor diye tutturdu o yüzden

amin canım inşallah allahım istyen herkese nasip etsin çok güzel bir duygu...

Gunaydin anneler.
Biz bugun 6da uyandik, gece de cok zor daldik uykuya ama buna da sukur
Herkes icin sahane bir gun olsun....
tşk ederiz canım sanada ...

ayy bilmem belki de biz doğurruz hehe yok ben bugün hissetmiyorum dğracağmı
bugün 38. haftama başlıyorum oleyyy:13:

Gunaydin Kizlaaarrr,
Ya dun netimiz gitti ancak gece geldi aman Allahim bir girdim topige 45 sayfa oku oku bitmedi:)))
Siz gune basladiniz bile biz daha yeni uyucaz burda gecenin 2'si benim oglusun uyumaya niyeti yok hala,cikmak icin bi isik ariyo heralde icimde resmen kazi calismalari var:))
Please cok kaynatmayin okumasi cok zor oluyo:)))
Bu arada yeni gune yeni dogum haberleriyle baslariz ins.
Hepinizi cok optuuuukkkk,simdi isigi kapatip oglusumun ustunu orteyimde gece oldugunu farkina varsin yaramaz:))))

günaydın kızlar...
okuldayım,bugün çoğu öğretmen yok eylem var ya...akşam uykumuz geldimi biz çok rahat uyuyoruz maşallah yani,sabahta iş var diye kalkıyoruz...
oğluş ta anası gibi uykuyu sevecek inşallah...

cok uzun zaman oldu yazmayali ama genelde takip ettim sizi
doguma girmeden size hayirli dogumlar dilemek istedim
insallah sag salim bebislerinizi kucaklarsiniz
rabbim yardimciniz olsun

herkese günaydınnn
ben ne güzel uyuyodum, noluyo bana 2 gündür yaaaa....
bu gece de rahat uyuyamadım puffffffffffffffffffffffff

neyse sabah kalktım kahvaltı hazırladım, sonra kahvaltı yaptık kocişle..
onu işe yolladım, yatak topla, mutfak topla derken bu saat oldu.

şimdi dün akşam yapmayıp bugüne bıraktığım mıntıka temizliğimi yapmam lazım
sonra saat 14.00 te dr la randevumuz var. bakalım neler neler olmuş 3 haftada...
sonra da akşam arkadaşımla görüşcem bi aksilik çıkmazsa, kendimi iyi hissedersem...

öyle işte, sizler nasılsınız???

hanimlar sezeryan konusunda ne dusunuyorsunuz ben yarin dr. konusup dogurmayi dusunuyorum

kontrolum yarin ama normali beklersek daha 11 gun var

tatlım hayırlı doğumlar nasip etsin Rabbim...
az kaldı hepimizin...

esracım...yoğun bir gün geçireceksin belli cnm...çok yorma kendini...
dün yaptığınız deneme kurabiyelerin fotosunu eklediniz mi???
ben geçmişe bakamadım da...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…