- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #30.881
meslektaşım :13:
vallahi dilimi ısırayım ben çok rahat geçirdim hamileliğimi...
bir ara böbrek taşı yüzünden sıkıntılarım oldu onlar da hep Allah'ın hikmetiyle cuma günleri başlayan ağrılar pazar günü geçti...
sonra 2 kez düşürdüm taş ve bitti...
evde olsam biliyorum erken bunalıma girerdim,fena olurum çünkü...eee böyle de nöbet te tutmuyorum,rahatım da dersler de bitti...
sınıfta mesela çocuklar kitap okuyor,resim çiziyor ben de buradayım
günaydın haziran anneleri.
biz bu gece sabahı sabah ettik. çok geç uyuyabildim. yatar yatmaz kasıklarımda karnımda sancılar başladı. bir türlü uyuyamadım. sabaha kadar on kere uyandım sanırım. dünkü enerjimden eser yok. çok halsizim. evde bir sürü iş var. daha kahvaltı bile yapmadık üşengeçlikten.
bugün doğumlar var. Allah hepsini bir avazda kurtarsın. sağlıkla sıhhatle alsınlar bebişlerini kucaklarına. sonra da sıra bize gelsin artık. uykusuzluğu bebeişlerimizle yaşayalım.
geçmiş olsun canımmm bende uyuyamıyorum yaa bazen arda uydğm oluyor ama nadiren bebek biraz durulunca uyuyorum ama o zamanda niye hareket etmiyor diye düşünmekten uyuyamıyorum hareket edincede rahetsız oldğmdan öyle bir kısır döngü iile geceler geçiyor sanırım yani anlayabiliyorum seni..
aa kimler bugün doğum yapıyor acabaaa mayıs annelerinin çoğu sezeryan olmuş bizde sezeryanla başladık bakalım böylemi dewam edecek
kızlar bizim hastanemiz 50 dk falan sürüyor gitmesi sancım falan başlarsa önce 30 dk da bir oluyormuş ya bu sancılar sıklaşmadan mı gitsek acabaaa dr.a sormayı unutmşum cumartesi soracağımda gitmeden burdada konuşalım dedimm yani o zamana kadar bişi olursa
aay ben çok merak ediyorum mayıs annelerinin çoğu 37 38. haftalarda doğm yapmış bende yaparmıyım acabaaa bu hafta çok merak ediyorum ya çok sabırsızlanıyorum tak etti canıma hadi kızım gel yanımaaa
bugun 23 mayıs kızlar ayy bende yarın kandıl gunu dogurmak ıstıyoruuummm
annem bende sagolsun temızlık yapıyor bende gecmısı okudum sakın bı gece doguran yok ayy ın yarın ILK PENTI VE BEN dogururuz sıra bızlerde
herkeslere günaydıınnbizim bugün yine kontrolümüz var artık 3 günde bir giriyoruz nstye, ama bu sabah sanki adet olacakmışım gibi sancı giriyo genital bölgeme arada kasılmalarım oluyo belki doğum başladıda haberim yok
bir ara böbrek taşı yüzünden sıkıntılarım oldu onlar da hep Allah'ın hikmetiyle cuma günleri başlayan ağrılar pazar günü geçti...
evde olsam biliyorum erken bunalıma girerdim,fena olurum çünkü...eee böyle de nöbet te tutmuyorum,rahatım da dersler de bitti...
ayy ayyya yyy ınsallah dogum sancısıdır allahım bır avazda kurtulursun bugun dr dermıs acılman var hadı bakalım doguma dıe
Canım sana bi sorum olcak ben de bilgisayar öğretmeniyim 34.haftamdayım çalışabilir raporu aldım okula teslim ettim. Temmuz başı doğum göründüğü için doğum öncesini eylüle aktarma şansımı kullanıcam inşallah, benim başka bi şey yapmama gerek var mı idare mi hallediyo her şeyi?:26:
ayy inşallah olsada bitse ya her gece bir kabus görüyorum doğumla ilgili, bütün börtü böcek tüm canlılar normal yollarla doğuruyoo bende doğururum diye motive etmeye çalışıyorum kendimi bir hırs gelmişken fırtlatayım bitsin gitsin.
bu arada açılmanın olup olmadığı ne şekilde anlıyor doktor yine parmaklaması mı gerekiyor yoksa nstde mi belli oluyor
evet tatlım bende drumda cok memnunum ben cok sevıyorum sadece dr ıcın o hastaneye gıdıyorum yoksa ucuz bı yer deıl ama evrım hanımın gulen yuzu ıcın deger
benım kontrol sımdı cumartesı gunu
malesef sekerım oyle nst ıle anlasılmıyor dr yıneeee parmaklıcaaaaaaaaaakkkkkkkkkkkkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?