2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

merhaba arkadaşlar..siz yolu tamamlamak üzeresiniz.doğumlarınızın kolay ve bebişlerinizin sağlıklı olmasını dilerim...

ablam da ikinci bebeğini haziran da doğuracak..sizler gibi..,:)

benimse yolum daha çokkkk uzun...:)

bol şans hepinize..

36 haftayı tamamlayınca küveze girmiyo cnm tabi bi sağlık sorunu olmadığı sürece için rahat olsun atlattık sayılır

yemek yapmam lazım mutfak rezil durumda ama ayağa kalkamıyorum daha doğrusu nefes alamıyorum. başım ağrıyor,

enn iyisi ben bi duşa gireyim de azcık enerji gelsin..
yoksa "alo vinç" hattını aramak zorunda kalıcam

selam kızlar 34 haftalık gebeyim.artık oğlum büyüdü ve hareketleri tabiki daha ağır.popsunu topluyo sırtını dayıyıyo resmen karnım yamuldu.bir tarafım taş gibi ve şiş bir tarafım inik ve yumuşak bunlara alıştım diyebilirim ama bugün sol kasığımda batmalar oluyo içim çekiliyo acıdan acaba bu bebeğimin hareketlerinden mi yoksa allah korusun bişeymi oluyo.bu arada gelişimi 2 hafta önde ben neye göre doğum yapıcam şimdi.sezeryan olucak..

yemek yapmam lazım mutfak rezil durumda ama ayağa kalkamıyorum daha doğrusu nefes alamıyorum. başım ağrıyor,

bugün o nefes problemini yasayanlardan biri de benim..
yetmiyo sanki nefesim, midem de bulanıyo biraz.
istanbulda hawa kaswetli belki daral geliyodur bana bilemedim

sen sabırsızlandıkça bebiş de inat ediyor he
40. haftayı geçerse çatlarsın bence sen

abooo allah korusun kızzz :18:
heheh şaka ya hayırlısı tabi ama tam kırkıncı haftamın ilk günü
galibaaa 6 hazirana denk geliyor artık kırkıncı haftada gelmezse
sezeryanı düşünürüm sanıyorum

kasık lardaki batmalar idrar yolları enfeksiyonuna bağlı olabiliyormuş dr.na şikayetini söyle bence sana bir idrar kültürü önerecektir bendede öyle olmştu antibytk kullanyrm batmalarım azaldı hatta kalmadı

canım yeni yaptırdım tahlillerimi lokosit 2-3 çıkmış ama 7-8 epitel görüldü diyo bu epitel eğer enfeksiyona bağlıysa sanırım haklısın.haftaya gidicem kontrole acaba beklemesemde eşimle tahlilleri doktora göndersemmi.bu arada hastane çantamda hazır :)))))))geceleri uyku uyuyamıyorum artık.

benim oğlumdan kalan 2 tane var cnm alın bence dışarı çıkarken rahat oluyo hazır süt yada biyere gittiğinizde

Philips Avent SCF310/60 Manuel Göğüs Pompası iyidir değil mi bir tanıdık satıyor 50 tl ye :) bayağı iyi sanırım internette fiyatı çok yüksek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…