2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

Iyi günler herkese.Masallah sizdeki ceneye..Ben yine okiyamicam gecmisi.Ders e baslicam birazdan

Kisada sorayim: Doguran varmiiiii

Veya dogumu belli olan?

bir doktora görün o zaman canım sen bilemiyaceğim kontrolnü ol nst ne gir bakalım neler çıkacak inş. sağlıcakla alırsın bebeğni kucağnaa

kızlar nisan annelerinde bişeye denk geldim..
bebekleri kolik olan, ağlayan anneler bebeklerine;
Hamilelik ve Annelik » Buzuki Orhan Osman bebeğiniz Ağlamasın dinle
burdaki sesleri dinletiyolarmıs..

bunlar anne karnında bebeğin duydugu seslermiş..
we gercekten de işe yarayan olmus
cok sasırdım ya..

insallah basımıza gelmez, ama gelirse de bilelim şimdiden belki faydası olur

arkadaşımın bebeği hiç uyumuyodu en son doktoru fön makinasını bi deneyin demişti ve cidden işe yaradığını söyledi tek sorunları komşular olmuş uyuyamıyoruz diye doğal olarak. ayyyy inşallh bizimkilerde olmaz böyle şeyler:44:

dinlemeye başladık kızım duyuyor musun diyince tepki verdi

bencede işe yarar. gerçekten ultrasonda doktor sesini açınca böyle sesler çıkıyor. ben sık kullanılanlarıma ekledim umarım ihtiyacımız olmaz ama :))

benim arkadasım da camasır makinası calısır waziyetteyken üstüne koyup uyutuyodu
bi tek öyle uyuyomus ilk zamanlar

Aynen ya biz yasamayız insallah..

benim arkadasım da camasır makinası calısır waziyetteyken üstüne koyup uyutuyodu
bi tek öyle uyuyomus ilk zamanlar

Aynen ya biz yasamayız insallah..

ayyy o halde düşündümde birden kendimi uykulu gözlerle makina üstünde kızımı uyutuyorum o makına üstünde ben makinanın önünde uyuruz artık ay Allah korusun nie gülüyosam dilimi ısırıym

ama düşününce komik bi durum ya
Ayy dur bende güldüm Allah korusun töbee töbee

ben o kitabı geçen hafta aldım ve dedim ki '' Allahım ya bu kitabı almadan doğursaydım, ne yapardım?? ''
cidden bak, o kadar yani, şimdi biran önce bitireyim diye telaşa kapılıyorum ve altını çize çize okuyorum ki bu tarz kişisel gelişim bilmem ne kitaplarıyla hiç aram yoktur çok sıkılırım

ama bu kitap bence çok iyi, her bebek farklıdır ve farkları da yazmış zaten, bebeği rutine oturtmayı, hareketlerini-ağlamalarını yorumlamayı, nasıl uyutmamız, kaç saatte bir emzirmemiz, gece uyanınca ne yapmamız gerektiğini, hatalı evebeynlik davranışlarını v.s. v.s. hepsini anlatıyor hemde dönem dönem, ben çok beğendim, çok etkilendim ve aldığıma çok memnunum ki daha bitmedi, mutlaka ama mutlaka tavsiye ederim.

kızlar hiç süt sağma pompası alan yokmu aranızda?

yukarıda bahsettiğim kitapta bebeğin ağlama sebebinin büyük ihtimalle açlık, sütümüzün yetmemesi veya bebeğin yeterince emememesi olabileceği ve bunu anlamak için sütümüzü sağmamız, bebeği biberona alıştırmamız, en azından günde bir öğünü başkasından yemesi ve böylece anneye biraz daha özgürlük alanı kalması tavsiye edildiğinden ötürü hiç düşünmememe rağmen sırf bu sebeple ''lansinoh manuel göğüs pompası aldım, memnuniyet oranı çok yüksek, eczanemizde.com da 39 lira,

Kızlar aklımdayken bebişlere burun aspiratörü almadıydanız otri bebe alın .o benimbüyük kurtarıcımdı çok rahat oluyo bebişin burnunu temizlemek için

ben geldimmm
geçmişi okumadan yazayım dedim...
bizden de hbrler iyi
2787 gr olmuşuz, 49 cm de boyumuz olmuş.
herşeyi haftasıyla uyumluymuş
doğuma kdar en fazla 1 kg daha alır dedi
nst ye de girdim ilk kez, onda da bişi çıkmadı.
sonra oğlum doğum kanalına girmek üzereymiş..
yüzünü de sırtıma dönmüş, o yüzden yüzünü göremedik..
bundan sonra haftada bir görüşcez dedi
işte bu kadar

kızlar tekrar slm şimdi babamızı işe yolladık
bi size bakalım dedik ama fırsat vermiyolar ki....
biz daha bebiş gelmeden misafir ağırlamaya başladık
komşular teker teker bebek odasını görmeye geliyorlar
şimdi eşimin gittiğini görünce çaldılar kapıyı kahveye gelceklermiş
sohbete katılamıcam neyse ben kaçayım

canım dediğin gibi lansinohta memnuniyet oranı çok yüksek ama phılıps aventle manueli 50 tlye satıyor bir tanıdık sıfır ürün ikisi arasında kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…