2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

ay doğuma bişey kalmamış doğum sonrası gelir görürler hiç anlamam bu insanlarıda ya bırakın yatsın dinlensin gezmek olsunda insanlara bak sinir oldum şimdi

bugun dr kontrolunden geldım bebegım 3,100 gr olmus nihayet doktor normal dogum görünüyor dedi catı muayenesınden sonra. çarşambaya kontrol var tekrar ama o zmna kadar dogurursun dedi. ins diyorum bende hayırlısı ile hepimiz alalım kucagımıza yavrularımızı:)

ayy ne güzel doğum haberleri çoğaldıka heyecanlanıyorum :) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Cok kiziyorum böyle insanlara
Ben kendi rahatima bakar,musait degilim derdim

yarın gülbende doğum öncesi ve sonrası anne adaylarının yaşadıkları ve normal doğum hakkında bilgi verecek bir doktor geliyo kızlar haberiniz olsun. inşallh uyumazsam öğlene kadar bende izliym diyorum. ben birde gidiym karnımı doyuruym acıkmmı ne

Son düzenleme:
kızlarrrrrr bız geldık hastaNEDEN
maşallahhhh dıelımmm SANCI FALŞAN ÇIKMADI 3000gr olmuş mınıkk kızım herşeyi 37 haftalık çıktı ıkı hafta önden gıdıomuş HER ZAMNKI GIBI bu doğuma KADAR 4 OLUR BELKI GECERDE DEDİİ 6 HAZİRANDA DOĞUMA KARAR VERIRIZ ARTIK DEDI TARIH OLARAK ÇOK HEYCNLIYIM ZATEN 2 AYDIR BAŞ ASAĞI YUZUNU GÖSTERMIO DOĞUNCA GÖRCZ DEMKKI BNDN SONRA

akşama ne pişirsekk
son zamanlarda en büyük derdim oldu
ben dolma yapıcam galiba yaa

ben de bu akşam bezelye pişiricem

kızlar hiç süt sağma pompası alan yokmu aranızda?

ben almadım cnm, lazım olursa doğumdan sonra alırım diye

Haziran annesi olamadım :) mayıs annesi oldum kızlar kızım geldi cumartesi günü çok şükür sağlığımızla evdeyiz..

maşaallah cnm, sağlıklı sıhhatli bi yaşam diliyorum yavrunla sana

hmonoglu ve niobella kurabiyeleri yaptınız mı? :)

cnm yaptık ama deneme amaçlı oldu bunlar, asıllarını haftaya yapıcaz sanırım

jess ve bnmge siz de bugün yavruları görmüşsünüz , çok şükür sorunsuz gidiyo herşey.
sonunu da böyle getirelim inşşş

ayy bu bebişler bu seslerde nasıl uyuyabiliyorlar fabrika gibi inşallah ihtiyacımız olmaz... olursa dinletiriz artık napalım...

tamda akşam yemeğini yaptm oturdum eşim tlfn açtı akşama birşeyler almış keşke önceden haber verseydi...

size bişey söliim de hem gülün hem de sinir olun

dr randevusu için kayın validem beni apartmanın köşesinde bekliyodu, ben de karşıdan ona doğru yürüyodum.
yanına geldim tam, hiç slm falan vermeden daha " iyice dört köşe olmuşsun" dedi

ben napiim artık bu kadını, Allah a havale ediyorum...

Amannn bunlarda bi alem, kilo alsan boyle derler almasan bebegi besleyemeiyo derler. bosveeeerr duyma hatta dediklerini

evet gün geçtikce sana benziyorum deseydin
uyussss yaaaa
bizimkiylede dün nette görüştük uzaktalar yaaa uzakta oması ne kadar da iyi allah allaaa nedn yüzünde leke çıkmamış acaba falan diyor karnın çatladımı flaan diyor herhalde çirkiinleşsem çok hoşuna gidecek
kıskanıyorlar gülüm bizi kıskanıyorlarrrr

tamda akşam yemeğini yaptm oturdum eşim tlfn açtı akşama birşeyler almış keşke önceden haber verseydi...

ayy benimki de arayıp dese öyle bişeyler iyi olacak :)) bugün hiç yerimden kalkmadım ilk defa bütün gün kk sitesindeyim :S temizlik yapmadan ve dışarı çıkmadan durabildim evde normalde bağlasalar durmam yemekte yapmadım tembelim bugün tembelll

Kizlar bende saglik ocagindan geldim. hem ilac yazdirdim hem olcumlerimi yaptilar. hemsire emzirmeyle ilgili bilgiler falan verdi brosurle birlikte. catlagima bakti hic yok ama 36dan sonra cok hizli buyuyor bebek o zaman olabilir dedi. sabah aksam pehlivan gibi yaglan diyo

ayy canım kusura bakma gülmek istemezdim ama gülmekten çenem ağrıdı ya bu kayınvalidelerin sorunu ne bizimle anlamıyorum :)) benimkide sabahın 9unda 10unda kapıma dayanır hem zile basar hem tuuubaaaaa diye (sabahın köründe yaprak saralım diye) bağırır apartman boşluğunda delii ediyoo beni

canım ya sanki benimki de öyle oldu göbeğim 36 den sonra dahada büyüdü gibi ama kilomda bir artış olmadı galiba karnımda bebeğin duruş şekli değişti daha öne gibi duruyor sanki birde aşağılarda da çok hissediyorum inş. bu zamana kadar çatlamadın bundan sonrada çatlamazsın çatlarsanda hiç canını sıkma yeterki minklerimiz sağlıklı olsunnn

ayy kırdım kendımı aglarken allahım okadar uzak gelıyorkı bu gunler aslında bı okadar da yakın

yani gülün die söyledim zaten, gerçi ilk başta çok sinir oldum içimden çok söylendim ama...
sanırım artık alıştım.

daha bu ne ki, bana başkalarının gelinlerini örnek veriyo. özel sigortası varmış da onların doğumda bi kuruş para ödememişler en lüks hastanelerde.
hatta kocalarına bile o gelinlerin sigortası bakıyomuş hep hastalandıklarında
ama düşünmüyo ki ben zaten çalışıyodum, kendi oğlu istemedi çalışmamı. evlendiğim için bıraktım ben mesleğimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…