- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #31.081
teşekkür ederim canımmaşallah bence çok tatlı görünüyorsun
hiç de o kadar almış gibi değilsin
senin göbiş de küçükmüş
gerçi benimki atağa geçti resmen
eklerim bir ara resim
ben de gittim uyudum
kalktım yemeğimi koydum
size bakayım dedim
nimrel doğum yapmış maşallahh
herkeste de bir rehavet var tıpkı ben gibi
ama maşallah iş yapabilenler var
benim kalça ağrım bugün özellikle çok fazla
doktor normal sinirler baskı yapıyor dedi
biz senle kilo kardeşiyiz şekerim..
ben de 82 kg oldum, 20 kilo da ben aldım
size bişey söliim de hem gülün hem de sinir olun
dr randevusu için kayın validem beni apartmanın köşesinde bekliyodu, ben de karşıdan ona doğru yürüyodum.
yanına geldim tam, hiç slm falan vermeden daha " iyice dört köşe olmuşsun" dedi
ben napiim artık bu kadını, Allah a havale ediyorum...
teşekkür ederim canım
çok sivriydi sonradan duruldu
bende anlamadım içi mi geniştir nedir
çok ayakta kalınca benimde kalça ağrım oluyor
sonra akşam koltuğa yapışıp kalıyorum
biz senle kilo kardeşiyiz şekerim..
ben de 82 kg oldum, 20 kilo da ben aldım
ağırlığımızı sırtımıza belimize veriyoruzben o kalça ağrısını sordum dr a, bi de sağ bacağımda güç kaybı gibi oluyo ayağa kalkınca.
onu da sordum.. bu aylarda normal dedi artık, kilo aldın, karının büyüdü. onların etkisidir dedi.
çok aşırı bişey değilse normalmiş.
ayrıca diş çektirmenin de bi sakıncası yokmuş, öle dedi dr
Kızlar herkese merhaba,
geçmişe çok dikkatli bakamadım, iyi dileklerini ileten tüm arkadaşlar hepinize canı gönülden teşekkür ederim. Darısı sizlerin başına olsun.
bu arada yeni doğum yapanların gözü aydın olsun, yapacaklarada Allah kolaylık versin. Hadi artık arkadaşlarımızı bekliyoruzz
merhaba kızlar.bıraz önce dktordan geldık 6 hazıran sabah saat 8 e randevumuzu almış doktorumuz.kızım ıyı çok şükür.suyun plesantan vs herşey ıyı dedı.ama yuzunu göstermedı boyu 50 cm miş kılosu da 3 kg 70 gr.az geldı banaama dr ıyı dedı.
neyse adet sancısını bılıyo musun olurmuydu dedı.biliyorum tabı ama doğumdan sonra gecmişti dedım.hah işte doğum sancısı aynı ona benzer dedı.benım de h.sonu oldu eşime dedım hatta regl olcakmışık gıbı kasıklarım belım falan ağrıyo dıye.
aklınızda bulunsun yani.bazen sızlerden de yazan oluyo ya regl sancısı gıbı ağrım var dıye.ondan dedim.
Maşallah bence kilosu gayet iyi, ki daha önünde 2 hafta daha var. bende 31 mayısda son kontrolüme gidicem doktor o hafta için sezeryan tarihi belirleyeceğimizi söyledi, benim aklımdan geçen tarihde 6 haziran ama bakalım doktora uyacakmı. heyecanlandım bak az kaldı
Buda benim göbek35. haftanin ilk gününden
Evet ya öyle oldu gerçekten Ankara açılışını yaptık, kapanışta senden gelir belkioo hoşgeldin taze anne :)
Ankara dan ilk atağı sen yaptın ama bize daha var
cerser :) ne mutlu yaaaa evde bebiş kokusu şimdi miss gibiii :)
Karınında birden yok olması nasıl bi durum o boşluk nasılll bişeyy :)
Bi deeee benim için koklaaaaa misss :)
maşallah canımBuda benim göbek35. haftanin ilk gününden
bence de kapanış ya bendenEvet ya öyle oldu gerçekten Ankara açılışını yaptık, kapanışta senden gelir belkineyse 41 lere kadarda bekletmeyin bizi.
evet canım bütün ev hatta üstümüz bile bebiş kokuyor, eşim sabah günaydın dedi yanağımdan öptü dedim bebek kokuyorsunn hepimize sindi bu dünyanın en güzel kokusu Allah herkese koklamak nasip etsin.
karnım boş kaldı gibi ya, bi değişik geliyor daha çizgi gitmedi 60 kg ile hamile kalmıstım 72 ile doğuma gittim bugün 66 kiloydum ama ellerim falan hala biraz şiş yüzüğüm olmuyor hala.
kızlar benim hiç yalancı sancım bile olmuyordu ta ki pazar gecesine kadar.
pazar aksam üstü bir başladı sancım arada şiddetlendi arada azaldı hatta doğuruyorum sandım ben.
pazartesi hala devam edince doktora gittik. nst de birşey çıkmadı doktor bebek çok aşağıya inmiş dedi.ondan sancı olabilir.korkma falan dedi.
pazartesi aksamı azaldı sancım.
salı ve bugünde öyle sürekli sancım yok fakat bazen çok şiddetli sancılar gelebiliyor hatta yürürken ağrı gelirse zorlanıyorum çok acıyor kasıklarım. sizde de böyle oluyor mu.
acaba doğummum mu yaklaştı?:18:çok merak ediyorum.cevap bekliyorum sizden
insallh öyledir ben 40 haftalara kadar beklemek istemiyorum.
Maşallah bence kilosu gayet iyi, ki daha önünde 2 hafta daha var. bende 31 mayısda son kontrolüme gidicem doktor o hafta için sezeryan tarihi belirleyeceğimizi söyledi, benim aklımdan geçen tarihde 6 haziran ama bakalım doktora uyacakmı. heyecanlandım bak az kaldı
kızlar bir kaç sayfa gerilere falan bakmadım ama önemli bir sorum olacak bilgisi olan varsa ewet parishiltonun sordğu konuda soruyorummm
sancı nasıl bir şey tarif edermisiniz
bir kaç saattir kıvranıyorum resmen ama belimden giren bir sancı değil karnımda oluşan ve kasıklarıma inen bir sancı ve karnımda yer y er şişmeler ve dalgalanmalar yaratıyor gibi artı birazda bebek de hareket ediyor ama geneli şişme gerilme ve dalgalanma bu sancımıdır arkadaşlar zamanlamasına baktım henüz düzensiz ama iki saaati buldu hala geçmedi endişelenmelimiyimmm
kızlar hiç süt sağma pompası alan yokmu aranızda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?