2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

Yuh artik! Ebeye bir agzinin payini vermek lazim. Ne sorumsuz insanmis.
Cok sevindim iyi olmana, gecmis olsun...

benimde annecim yarın gelecek

ah annelerimiz olmasa ne yaparız bilmem

ben de saf gıbı tüm bu yazılanalrdan habersız son yarım saatte 3 patlıcan közleyıp 2 tepsi de kurabıye yaptım pişiyo şu an.

allahtan eşim kızımı alıp dışarı çıktı da ben de şimdi ayaklarım uzatıp hurremi izliycem

bnm poğaça börek stoklamasından önce yapmam gereken başka işlerim var
mesela hastane çantamı hazırlamak gibi
ya da mutfak dolaplarını temizlemek gibi
offff

Merhaba arkadaslar. Insallah bende haziran annesi olacagim. Sizleri hep takip ediyorum ama yazmak simdi nasip oldu. Kizlar yaa size sorum olacak 34+4 deki dr kontrolümde bebegimin kilosu 2390gr geldi. Dr herseyin yolunda gelismesinin falan normal oldugunu haftasiyla uyumlu oldugunu söyledi. Ama sizleri takip ettikce bebegimin kilosu biraz düsük geliyor bana. Acaba ne yesem icsemde bebegimi biraz daha iyi beslerim neler yemeliyimki lütfen cevap yazabilirseniz cok sevinirim...32 haftama kadar riskli bir hamilelik gecirdim sürekli yatarak gecti.Simdi de öyle ama riskler azaldi cok sükür...Allah hepinize hepimize hayirli saglikli uzun ömürlü evlatlar nasip etsin insallah...

pargalı nın ikizleri çok tatlı yaaaa, maşaallah o çocuklara

ikiz dedim de akıllıbıdık ne yaptı ki acaba, o da doğum yapmak üzeredir herhalde

sana ve evladına sağlıklı uzun ömür versin Allah...
hoşgeldin aramıza sen de....
ben 35+5 im, daha bugün dr a gittim, 2780 gr dedi.
senin ölçümde geöen haftakiymiş bak almıştır 200-300 gr.
bana da kilosu gayet iyi dedi, takma kafana bence...

bende 06.06 olarak düşündümde bakalım olacakmı, hayırlısı artık :))

slm kızlar,,
geçmişe bi baktım maşallahh yanii oku oku bitmiyor. doğum yapanlar olmuş. ne güzel ya böyle duyup duyup seviniyoruz, bizde inş. en kısa zamanda doğum haberlerimizi veririz. Buarada yarın öğlen kontrolüm var. bu aralar biliyosunuz gün içinde bir çok kez ağrılarım oluyordu ama önemsemiyordum. bide yarın büyük ihtimal 2. alttan muayenemi de olurum belki açılma falan vardır. hadi hayırlısı hepimizin hakkında.

aa benimde randevum 30 mayısta ve sezaryan günü belirlicez artık bende 6 haziran düşünüyorum :))))

iyi akşamlar kızlarrr
geçmişe atlaya zıplaya baktımm dr a gidenler olmuş çok sevindim herşey yolunda gidiyorr
göbüşlere maşallahh zypzyp, jelibons tu galibaa süpersinizz
bugün için dün bir sorun çıkartıp dr a gidesim var diyordum
dün biraz yoruldum herhaldeki ağrım vardı sol kaburgam ve karında adet sancısı gibi :44:
ağrım devam edince dr a gittim bugünn
meleğimm 2,200 gram 46 cm olmuşş
yumurtlamam geç olmuştu benim bdt bir hafta ileri alınmıştı ama bebek 1 hafta önden gidiyor
şuanki haftamla tam uyumlu yanii
bizden haberler böylee çok sevindirik oldum kızımı gördüüümm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…