- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #31.121
Tesekkürler kizlar
Fos cikti desem gülermisin?
Artik ebe eve gitcek diyemi öyle birsey sacmaladi bilemedim.
Dün özel bir bölüme gittik iste,tekrar bakacaklardi.Ah su türkce kitligim.Hani bebek karninda zehirleniyormu diye olan bölüm
Neyse iste idrari verdim yine,obur tahlillere baslamadan once.
Doktor dediki,neden burdasin biliyormusun?
Ben baktim bi,dedim protein varmis..Doktorda dedi pc deki kayitlarda yok yazilmis,simdi idrar de temiz cikti,ama dogum kagidima ebe var yazmis
Hamileligin gayet saglikli geciyor sacede demirin düsük,oda iki kat doz aldigin icin yavas yavas cikar.Endiselenecek birsey yok diyip tekrar eve yollandim
Cuma ebeye gitcem,bakalim bebis in tahmini kilosuna kac diyecek ebe,gerci güvensemmi
kızlar sagolsun anam evımı mıs gıbı yaptı ve gttı ama kızıma dedıkı ev kırlenmeden dog bıran once yoksa pıs eve gelırsın bıdahada temızlık yapmam dedı
bakalım annanesınden korkcakmı benım kızım
Merhaba arkadaslar. Insallah bende haziran annesi olacagim. Sizleri hep takip ediyorum ama yazmak simdi nasip oldu. Kizlar yaa size sorum olacak 34+4 deki dr kontrolümde bebegimin kilosu 2390gr geldi. Dr herseyin yolunda gelismesinin falan normal oldugunu haftasiyla uyumlu oldugunu söyledi. Ama sizleri takip ettikce bebegimin kilosu biraz düsük geliyor bana. Acaba ne yesem icsemde bebegimi biraz daha iyi beslerim neler yemeliyimki lütfen cevap yazabilirseniz cok sevinirim...32 haftama kadar riskli bir hamilelik gecirdim sürekli yatarak gecti.Simdi de öyle ama riskler azaldi cok sükür...Allah hepinize hepimize hayirli saglikli uzun ömürlü evlatlar nasip etsin insallah...
bakarsın aynıg un doğururuz:)) eşim istedi 6 hazıranı 06/06 lsun dedı.bı de 3 gun ıznı var h.sonuyla bırleşir başınızda olurum dedı.
ben yazdım bı kaç saat önce ama okumadın sanırım.doktorum söyledı bugun aynı adet sancısı gıbı olur kasıklarına belıne vurur doğum sancısı.öyle hıssedersen ara hemen dedı.var mı öyle regl sancısı gibi sancın?
Maşallah bence kilosu gayet iyi, ki daha önünde 2 hafta daha var. bende 31 mayısda son kontrolüme gidicem doktor o hafta için sezeryan tarihi belirleyeceğimizi söyledi, benim aklımdan geçen tarihde 6 haziran ama bakalım doktora uyacakmı. heyecanlandım bak az kaldı
aa benimde randevum 30 mayısta ve sezaryan günü belirlicez artık bende 6 haziran düşünüyorum :))))
bende 06.06 olarak düşündümde bakalım olacakmı, hayırlısı artık :))
bakalım ozamana kadar dolmazsa tarih :))) 6 hazirana büyük ilgi varya. hangi gün olacak haber verirsin :)
herkez hürremi izliyor sanırım topik sessiz...
herkez hürremi izliyor sanırım topik sessiz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?