2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

Kızlar bebeğin eşyalarını yıkayıp
Dolaba yerleştirdim
Herşey çok az göründü gözüme
Sizler ne durumdasınız?

bana da öyle geliyor :))) demek ki bir ben değilmişim alışverişe doymayan ama almayalım canım beni çok uyarıyor çevremdekiler alma diye çoğunu 1 ya da 2 defa ancak giydirirsin diyolar hemen büyüyormuş

banda fıçı dio

bana da öyle geliyor :))) demek ki bir ben değilmişim alışverişe doymayan ama almayalım canım beni çok uyarıyor çevremdekiler alma diye çoğunu 1 ya da 2 defa ancak giydirirsin diyolar hemen büyüyormuş

Aynen canım.
Duruyoruz almıyoruz birşey :)
Kendimizi sakinleştiriyoruz :)

canım yaaa..
bizi bizden baskası anlayamazz..

bende hergece ama herrrr gece yüzüstü yatıcamm (ins)..
az kaldı insallahh sabırrrrr

normal doğurursak yatarızda hemen sezeryan olursa biraz zor sanki ya arkadaşım bişey denetti bugün sırtını duvara daya dedi dik otur bi ayağını diğerinin üstüne at dedi kaldırdım attım karnın düşmemiş daha dedi bende bu neki dedim sağ ayağımı dizden büküp sol üst bacağımın üstüne attım erkekler gibi ohoooo senin daha 2 ayın var doğuma dedi güldük baya da takıldı kafama şimdi illa karnımızın düşmesimi lazımki düşmemişse ben doğuramıycammı ki daha

Ben sezeryan düşünüyorum canım.
15 haziran gibi yaparız dedi doktor ama tam konuşmadık daha
Sen ?

walla ben sezeryanın "S" sini getiremiyorum aklıma.. :18:
hem sezeryandan cok korktuğumdan, hem cok normal doğum istediğimden..
kendimi cok hazırladım normal doğuma, hep ona sartladım.
ama böyle diyip, bu kadar kendimi hazırlayıpta sezeryana mecbur bırakılıcam gibi geliyo..
hayırlısı olsun..
Nasıl hayırlıysa öyle gelsin miniğim.. önemli olan o..
aslında tarihinin belli olması da ayrı bi güzeldir, insallah sende hayılısıyla al yawrunu kucagına canım

Sağol canım.Sağlıklı bir şekilde alalım da. Nasıl olduğu farketmez.
Benim iş yerinden arkadaşım sezeryan diye tutturmuştu erken geldi normal oldu
Belli olmuyor ya da bizim planladığımız gibi olmuyor

Sana panda diyorsa eşin bizi görse fil falan der herhalde
Maşallah sana biz nabalım 1.60 boy 80 kilo olucaz nerdeyse

ya Allah aşkına kim ne derse desin herkes ebru şallı gibimi hamiş olcak yok yemesen kilo almasan bakmadın etmedin yemedin diycekler herkes herşeyi söylüyo boşverin ağzı olan konusuyo şu 9 ayda o kadar çok laf duydum ki hepsine he dedim geçtim 2 ay önce söyledkleri 2 ay sonrasını tutmuyo çoğununda ohhhh kiloda alırız bebişde yaparız kime ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…