- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #31.161
Herkese iyi geceler.Fotoğraf paylaşanlara özendim bende kızımın resmini paylaşayım.Maşallah demeyi unutmayın lütfen.
Eki Görüntüle 426535 Eki Görüntüle 426534
Herkese iyi geceler.Fotoğraf paylaşanlara özendim bende kızımın resmini paylaşayım.Maşallah demeyi unutmayın lütfen.
bu arada hepinizin regaip kandili mübarek olsun.....
Kızlar bebeğin eşyalarını yıkayıp
Dolaba yerleştirdim
Herşey çok az göründü gözüme
Sizler ne durumdasınız?
bizim kıyafet konusunda maşallahımız var kokoş bi kız olcak benim kızımşimdiden bayramlıkları bile hazır
bu arada hepinizin regaip kandili mübarek olsun.....
Of ya çok alma hemen büyüyorlar dediler kıyafeti o kadar abartmadım
Hepsinin ütülenmesi bitsin bir daha bakıcam
Of ya çok alma hemen büyüyorlar dediler kıyafeti o kadar abartmadım
Hepsinin ütülenmesi bitsin bir daha bakıcam
Bebisleriniz herhangi bir yediginize inanilmaz tepkiler veriyor muu?? Sut ictigimde ornegin resmen gobek atiyo benim kizcem icimde)
Bebisleriniz herhangi bir yediginize inanilmaz tepkiler veriyor muu?? Sut ictigimde ornegin resmen gobek atiyo benim kizcem icimde)
Bende çok kıyafet almadım.Hediye de çok geliyor zaten.Yeter gibi geldi bana.
benimki yemeye değil ama babacı olacak sanırım ben saatlerce konuşuyorum tınlamıyorbabası eliyle bi okşuyor allahhhh içerde halay çekiyo kızım kıskanmıyo değilim yani
benimki yemeye değil ama babacı olacak sanırım ben saatlerce konuşuyorum tınlamıyorbabası eliyle bi okşuyor allahhhh içerde halay çekiyo kızım kıskanmıyo değilim yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?