- 20 Haziran 2011
- 1.940
- 321
- 173
- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #31.521
slm kızlar ben malesef iyi haberlerle gelmedim dr bebeğimin gelişmesi halen yavaş suyuda azalmaya devam ediyo 35-2 deyim ve 1.840 gr dr bazı knt yaptı başka bi ultrasonda damarlarının akışına baktı kordın daralması varmış o yüzdende bebek beslenemiyo dedi 32-5 olarak gösteriyo bayağı gerideyiz bide saçlı olcakmış kızçem bende gördüm saçlarını prematüre bi kızım olucak kızlar yani anlıcanız nstde hiç ağrım çıkmadı perşembe günü muayneye tekrar gidicem
ilk doğumamı gitti kızlar
kızlar slm
izmir de acayip yağmur var... hatta kocaman kocaman dolu yağıyor
bütün camlar balkonlar battı
böyle havaları sevmiyorum yaaaa
içim sıkıldı
dışarı çıkıp yürüyüş yapıcaktım ama malesef oda kaldı
cidden evde yapacak bişey yok
en iyisi yatıp uyumalı o zaman da iice gece bekçisi olurum artık
dilek canım hadi gözün aydın babanız geliyormuş
senin paşa sözünü tuttu bak babası yokken gelmedi
buarada sabahlık bulmuşsun iyi günler de kullan canım
Canim bozma moralini. Kucagina aldiginda bol bol emzirirsin bebisin alir kilosunuda. Insallah haftaya muayenende guzel haberleri alirsin.
Evet ilk doguma gitti. Gece suyu gelmis topice yazdi sabah ara ara.
slm kızlar ben malesef iyi haberlerle gelmedim dr bebeğimin gelişmesi halen yavaş suyuda azalmaya devam ediyo 35-2 deyim ve 1.840 gr dr bazı knt yaptı başka bi ultrasonda damarlarının akışına baktı kordın daralması varmış o yüzdende bebek beslenemiyo dedi 32-5 olarak gösteriyo bayağı gerideyiz bide saçlı olcakmış kızçem bende gördüm saçlarını prematüre bi kızım olucak kızlar yani anlıcanız nstde hiç ağrım çıkmadı perşembe günü muayneye tekrar gidicem
canım sağlıkla doğsun kızın
benim alt komşumun iki oğlu var ikiside prematüre doğmuş ama çok şükür şimdi biri 7 yaşında diğeri 1.5 yaşında sağlıklı çocukları var hayırlısını dile bu mübarek günde üzme kendini
haklısın ama önce bi içime sinmesi lazımsinene kadar onlar kabul etmeyecek belkide beni araştırıyorum aslında ama alıştım dr.uma da. özel, devlete göre çok daha iyi malumumuz. çekirge devlet hastanesi nasıl ki acaba ?
arkadaşım zor bi durum ama bozma moralini, yüksek tut lütfen.
bak bugün mübarek gün, dua et bol bol
doğduktan sonra inşş güzel güzel kilosunu alır..
dr peki doğuma ne zaman alıcakmış seni, bişey dedi mi doğumla ilgili
morelim iyi de dr bu tür durumlarda ani bebek ölümleri oluyo dedi hareketlerine çok dikkat et dedi bebeğin biraz daha kilo alması için tutmam lazım dedi sık sık knt çağırıyo işte
kızlaryaa ne dıcem artık bebıslerımız ıcın cocuk dru bulmamız lazım dımı
arastırmaya gırmem lazım suanda dogum ıcın ozel hastaneyue gııdyorum ama ordakı cocuk dru dusunmuyorum oyuzden yenıden ozel bır hastane ve dr bulmam lazım :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?