2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

Duramiyorum ki
Yapmam lazim,esimin yaptigi icime sinmiyor. Dinlene dinlene deneyim bakalim. Ay sonra agrim var diye sizlanirsam kocisden yicem fircayi
Bugun burnuma bebek kokusu geliyor ya,hadi hayirlisi.

herkese selam guzel anneler

Oncelikle herkesin Regaip Kandili mubarek olsun.. bolbol dua edelim insallah bu gece kizlar.. hepimiz icin...
sonrada Ilk_ ten haber varmi? ne yapti acaba ?

merhaba güzel annecikler... hepinizin kandili mübarek olsun bu gece bol bol edelim birbirimize... bu arada ilk ne yaptı tüm sayfaları okudum ama haber yok galiba...

bu arada interneti karıştırırrken bunu buldum daha önce bazı arkadaşlar sormuştu yanlış hatırlamıyorsam

Doğuma Girmeden Okunacaklar

1. Meryem Suresi

2. Fatiha-Yasin-Tebareke-Amme

3. Doğum yapacak hanımın sıhhat ve kolaylıkla doğumunu yapması niyetiyle, Önce Âyete’l-Kürsî okunur, sonra (Felâk ve Nâs) sûreleri okunur. Bunlardan sonra da şu âyet okunur:

"İnne rabbekümüllahüllezı halekas semavati vel erda fı sitteti eyyamin sümmesteva alel arşi yuğşil leylen nehara yatlübühu hasısev veş şemse vel kamera ven nücume müsehharatim bi emrih ela lehül halku vel emr tebarakellahü rabbül alemın" A'raf suresi/54.

Doğum Anında Tekrarlanacaklar:

( Doğum yapan ve onu bekleyenler tarafından)

1. Lailahe illa ente kuntuminezzalimin

2. İnşirah suresi

http://www.iskenderpasa.com/kuran-i_kerim/sure.asp?sure=94&B1=Getir

3. Rabbiyesir duası

Rabbiyesir vela tuasır Rabb, temim Bil hayr.

4. İnşikak suresi ilk üç ayet:

5. Abese suresi 20. Ayet:

Sümmmessebile yesserah (özellikle doğum ve sancı anında tekrarlanmalı)

Anlamı: Sonra ona (doğmasında, hayır ve şerri seçmesinde) yolu kolaylaştırdı

kalkayım da yemeğimi koyayım bari..
burdan da ses soluk yok zaten.
kandilden dolayı kimsecikler bişi yazmıyo sanırım

ilk_ hbr vermedi, ne yaptı acaba?

slm kızlar ben malesef iyi haberlerle gelmedim dr bebeğimin gelişmesi halen yavaş suyuda azalmaya devam ediyo 35-2 deyim ve 1.840 gr dr bazı knt yaptı başka bi ultrasonda damarlarının akışına baktı kordın daralması varmış o yüzdende bebek beslenemiyo dedi 32-5 olarak gösteriyo bayağı gerideyiz bide saçlı olcakmış kızçem bende gördüm saçlarını prematüre bi kızım olucak kızlar yani anlıcanız nstde hiç ağrım çıkmadı perşembe günü muayneye tekrar gidicem
ilk doğumamı gitti kızlar

Canim bozma moralini. Kucagina aldiginda bol bol emzirirsin bebisin alir kilosunuda. Insallah haftaya muayenende guzel haberleri alirsin.
Evet ilk doguma gitti. Gece suyu gelmis topice yazdi sabah ara ara.

Resmen 2 saatde ufacik evin isini bitiremedim.
Aksam yemegini yapacagim daha,ve dersim var
Mutfak,banyo ve balkon artik yarin ebe den gelinceye kaldi.

Oglumda sikayetci herhal kasildi iyice. Otur diye baya tekme atti

Son düzenleme:

tuanacım ewt oğluşum sözünü tuttu
babamızı bekledik
seninle bakmıştık ya sabahlık
onu aldık
hani mevlüt tülbenti de vardı içinde ya o
sen şeker işini ne yaptın???
bu arada ben takı da beğendim
yarın babamıza onu da aldırayım tamamdır

canım sağlıkla doğsun kızın

benim alt komşumun iki oğlu var ikiside prematüre doğmuş ama çok şükür şimdi biri 7 yaşında diğeri 1.5 yaşında sağlıklı çocukları var hayırlısını dile bu mübarek günde üzme kendini

arkadaşım zor bi durum ama bozma moralini, yüksek tut lütfen.
bak bugün mübarek gün, dua et bol bol

doğduktan sonra inşş güzel güzel kilosunu alır..
dr peki doğuma ne zaman alıcakmış seni, bişey dedi mi doğumla ilgili

morelim iyi de dr bu tür durumlarda ani bebek ölümleri oluyo dedi hareketlerine çok dikkat et dedi bebeğin biraz daha kilo alması için tutmam lazım dedi sık sık knt çağırıyo işte

çekirge devlet berbat bence düşünme bence ben hamileliğim ilk öğrendiğim zaman gittim 2 defa ama ilgi yok alaka yok ve pis... şuan verdiğim paraya inan acımıyorum çok temiz ve her sorduğum sorunun cevabını alıyorum..

38i doldurmak istiyo drum ama bellide olmaz haftaya alır belki duruma göre

kızlar merhaba;

21 Mayıs Pazartesi 37+4 günlükken apar topar doğuma alındım.Yüksek tansiyon aşırı derece ödem ve idrarda fazla protein çıktı yani preeklampsi. Yani haziran annesi olamadım :)
bebeğim ve ben iyiyiz . Kızlarrr bu müthişşşş bi duygu anlatılmazzzzzzzzzzzzzzzzzz!!!! duygularımı tarif edemiyorum...

Umarım hepiniz en kısa sürede hayırlısı ile kurtulursunuz.

morelim iyi de dr bu tür durumlarda ani bebek ölümleri oluyo dedi hareketlerine çok dikkat et dedi bebeğin biraz daha kilo alması için tutmam lazım dedi sık sık knt çağırıyo işte

canım benimde 31 haftada suyum geldi hepsi değil ama sızıntı şeklinde doktorum bu şekilde bebek mikrom kapıp ölebilir dedi ama şükür birşey olmadı 36 hafta içindeyiz şuan ve bebeğim gayet sağlıklı sen kendine dikkat et devamlı soluna yat ve bol sıvı tüket hatta nesguimk var ya sütle onu ye be öle yaptım

bugün çok işim vardı topiğe bakamadım daha yeni gördüm ilk doğuma gitmiş. ayrıca normal olması beni çok mutlu etti. doğum olmuşmu bari haberi olan varmı. çok merak ettim.

Tatlim cok guzel bir konuya parmak bastin.
Kadin dogum doktoru konusunda hazirliksiz yakalandik, bu sefer ekonomik bir hastane iyi bir doktor bulmak istiyorum.
Tavsiyelere acigim... Anadolu yakasinda oturan arkadaslar duydugunuz bildiginiz yerleri yazarsaniz cok makbule gecer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…