- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #31.581
adaer sagolasin canim
bir haftada 320 gram kadar almis iyi mi bilmiyorum da bana iyi geldi
beslenmeme dikkat ettim sozde
hergun yumurta muz sut et urunu meyve yedim iste
hani ilk yok ki, nerede????
kızlar ben yarın anneme gidicem, yazamayabilirim belki..
doğurdum falan sanmayın heee, şimdiden söyleyeyim dedim
kızlar ben de hepimiz için dua ettim.
Allah kabul etsin inşşş......
herkese hayırlı kandiller kızlar,bugün yorgunum şaşkınım bi tuhafım teyzemi kaybettik böyle bir günde dualarınızı esirgemeyin nolur..
herkese hayırlı kandiller kızlar,bugün yorgunum şaşkınım bi tuhafım teyzemi kaybettik böyle bir günde dualarınızı esirgemeyin nolur..
merhaba kızlar umarım herkes iyidirrr ilk yazmadı sanırım hala bende merak içerisindeyim
kızlar yaaa karnım sızlıyor sanki karnımın kasları sızlıyor gibi sürekli sürekli değil sızlıyo geçiyo sızlıyo geçiyor
böyle içten içe kor gibi cızz cızz ediyor gibi
buna yakın bir şey yaşayan varmııı olan varmı sanki cızlamalar ciğerime vuruyor gibi oluyor acısıı
yada başka nasıl tarif etsem hani yüzlerce mekik çektikten sonra hamlarsın ya sonrada o hamlamış halinle öksürdğnde karın kaslarında bir acı hissedersin ona yakın bir ağrı??
kızlar selam pazartesi doğumum var inş. hepinizin kandili mübarek olsun bana da dua edin bu mübarek gecede....
başın sağolsun cnmm
Rabbim in sevgili kuluymuş ki bak ne gzel bi günde almış yanına...
başınız sağ olsun canım...Rabbim geride kalanlara sabır versin...
iyi geceler kızlar Ada kız yatmalı artık...
Başınız sağolsun canım. Allah sabır versin
Canim basiniz sagolsun,Allah rahmet eylesin mekani cennet olsun ins.
Yeni dogum yapan arkadaslarin da gozleri aydin Allah anali babali buyutsun yavrularini,herkes yavas yavas yavrusuna kavusuyo masallah burasi surpriz mayis aanneleri topigine dondu:))
Ilk'den hala haber yok heralde,Rabbim bu yolda kimseyi oyalamasin dogumu olmustur ins. sadece girip yazamamistir belki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?