2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

hani ilk yok ki, nerede????

kızlar ben yarın anneme gidicem, yazamayabilirim belki..
doğurdum falan sanmayın heee, şimdiden söyleyeyim dedim

merhaba kızlar umarım herkes iyidirrr ilk yazmadı sanırım hala bende merak içerisindeyim

kızlar yaaa karnım sızlıyor sanki karnımın kasları sızlıyor gibi sürekli sürekli değil sızlıyo geçiyo sızlıyo geçiyor
böyle içten içe kor gibi cızz cızz ediyor gibi
buna yakın bir şey yaşayan varmııı olan varmı sanki cızlamalar ciğerime vuruyor gibi oluyor acısıı

yada başka nasıl tarif etsem hani yüzlerce mekik çektikten sonra hamlarsın ya sonrada o hamlamış halinle öksürdğnde karın kaslarında bir acı hissedersin ona yakın bir ağrı??

herkese hayırlı kandiller kızlar,bugün yorgunum şaşkınım bi tuhafım teyzemi kaybettik böyle bir günde dualarınızı esirgemeyin nolur..

canım sanırım ben de aynı acıyı çekiyorum.göğsümün ortasında özellikle öyle bir acı hissediyorum,sanki kanıyor.acayipte sırtıma vuruyor.

herkese hayırlı kandiller kızlar,bugün yorgunum şaşkınım bi tuhafım teyzemi kaybettik böyle bir günde dualarınızı esirgemeyin nolur..

Canim basiniz sagolsun,Allah rahmet eylesin mekani cennet olsun ins.

Yeni dogum yapan arkadaslarin da gozleri aydin Allah anali babali buyutsun yavrularini,herkes yavas yavas yavrusuna kavusuyo masallah burasi surpriz mayis aanneleri topigine dondu:))

Ilk'den hala haber yok heralde,Rabbim bu yolda kimseyi oyalamasin dogumu olmustur ins. sadece girip yazamamistir belki.

Allah razı olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…