- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #31.601
başınız saolsun canım, Allah sabırlar versin..herkese hayırlı kandiller kızlar,bugün yorgunum şaşkınım bi tuhafım teyzemi kaybettik böyle bir günde dualarınızı esirgemeyin nolur..
canım sanırım ben de aynı acıyı çekiyorum.göğsümün ortasında özellikle öyle bir acı hissediyorum,sanki kanıyor.acayipte sırtıma vuruyor.
kızlar selam pazartesi doğumum var inş. hepinizin kandili mübarek olsun bana da dua edin bu mübarek gecede....
herkese hayırlı kandiller kızlar,bugün yorgunum şaşkınım bi tuhafım teyzemi kaybettik böyle bir günde dualarınızı esirgemeyin nolur..
Arkadaslar Elif'im çok şükür yanımda ama benim kanamam devam ediyor dualarınızı esirgemeyin
Kızlar bende acayip bir alınganlık var
Bu hamilelikte oldum böyle
Birşeylere takıp saatlerce ağlıyorum
Sizde de oluyor mu?
hayrılı geceler kızlar.. herkese güzel rahat bir uyku diliyorum. uyuyamayanlar da teheccüd vakti dua edebilirler, hazır uyanıkken değerlendirmek gerek.. bugün hep dışarıdaydım bir haftadır neredeyse ev süpürülmedi, yarın da en az 10 kişi eve misafir geliyo... sabahın nurunda kalkıp hem temizlik hem ikramlıkları hazırlamam gerekecek, dua edin yetişsin.. zor gibi ama
ay evet hatta bugün de eşim işten streslimi gelmiş nedir azıcık kalbimi kırdı gerçi hemen gönlümü aldı ama ben yinede hemen alındım ağladım birsürü
bu neden eğri duruyor dese hemen gözlerim doluveriyor zaten annem babam taa nerde bir tane tanıdık dost akraba yok
gerçi komşularımız çok iyiler sağlsnlarda ailenin yeri başka tabi..
allahtan az kaldı annişlerrrr cumtsi geliyorlar 40ım çıkana kadar yollamicam..
Arkadaslar Elif'im çok şükür yanımda ama benim kanamam devam ediyor dualarınızı esirgemeyin
Sanırım benim hamilelikten sonra hiç arkadaşım kalmıcak
Hepsine şu an gönül koymuş durumdayım
Nabıcam bilmiiyorum ben ya
dostların hamile psikoljsinde oldğnu biliyorlardır
doğumdan sonra n ormale dönünce hep birlikte konuşp gülersiniz bile
canım ee dost dedklerin böyle zamanlarda belli olur hiç sıkma canını
Ya da benim gibi hiçbirşey yapma
Bugün yerimden kalkmadım ben
Bu işleri kim yapacak acaba?
ben varımm
Bilmiyorum canım ya
Hiçbirinin yüzünü görmek istemiyorum nedense
Geçer inşallah
canım ben ne ünideki ark. larımla birlkteyim nede memleketimdeki arkadaşlarıma
üstelik hamile oldktan sonra şehir değiştirdik eşimin tayini çıktı ve
yeni taşındğmz yerde bir çalışma ortamımda olmadğı için hiç arkadaş edinemedim
zaten kolay alışan bir insanda değilim apartmanda teyzeler var sağolsnlar da nereye kadar
keşke kafama göre dostlarım yakınlarımda olsa zaten aaneden babadan ayrı diyarlardayım
birde ark. olmayınca kendii çok yanlz hissediyorum bu topik bana bir sürü arkadaş dost verdi sağolun herkese
birde tabi faceden falan akrabalarımla dostlarımla görüşüyorum ama herzaman
olmuyor sahile dolaşmaya çıkacağım eşim işte oluyor gel çıkalım diyecek kimsem o lmuyor
ayy çok sıkıldım bir kahve içelim diyecğm insanlara ihtiyaç duyuyorum
ama inan olmuyor
sosyal hayatta otrp konuşacğn insanlara ihtiyaç duyuyor insan bir yerden sonra
sen yinede de şikayetçi olma bak bir selam verdin borçlu çıktın :) :26::111::111:
Ah canım senin durumunu düşünemiyorum bile
Allah yardımcın olsun
Ben de işten izne ayrılınca bu hala geldim
Yalnız kaldım tabi herkes çalışıyor
Normalde yalnızlığı çok severdim
Acayip ilgi ister oldum bu hamilelikte
doğumdan sonra herşey yoluna girer inş. senin alınman normal onlar anlayışla karşılayacaktır doğumdan sonra eski haline geldğni görünce farkı anlarlar artık sen yinee dostlarının kıymetini bil :)
iyi geceler hanımlarr gene uyku tutmadı eniii eşimi uyuttum miss gibi uyuyorr ne güzel..bende sizleri merak ettim
ilk_ ne yaptı haber var mı?
bugün oğlumun perde halı uyku seti ve odasına koacağım minderleri hallettim bakalım önümüzdeki haftaiçi hepsi gelicek inşallahh...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?