2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

uykusuz her geceeeeeeeeeeeee
bu soğuk sahnedeeeeeeeeeeee
unuturmuyum senii uyusam her geceeeeeeeeeeeeeeeeeeee dewamı böylemiydi u ydurmuş olabilirim
:)))

kızlar ben yatıcam uykum y ok ama döne döne bir şekilde uykum gelir inşallah
hoşçakalın allaha emanet olun bu gecenin tüm güzellikleri üzerinize olsun inşallahh..

herkese hayırlı kandiller kızlar,bugün yorgunum şaşkınım bi tuhafım teyzemi kaybettik böyle bir günde dualarınızı esirgemeyin nolur..
başınız sağolsun canım..
hsnbrl inş kanaman durur bebeğinin iyi olmasına sevindim
Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin.
bende alıngan değilim fakat çok duygusalım
herşeye salya sümük ağlayabiliyorum özellikle haberleri falan seyredince
çok kötü oluyorum hele ki şehit haberlerine içim parçalanıyor

gırdıgınde ne olur marhmelov maceranı bana anlat benmı becerıksızım acaba sende kabus gıbımı yaptın seker hamurunuu

cok merak edıyooruuummm

canım ya şeker hamuru maceranı okudum hamurla bütünleşmişsin kaşıkla karıştırmana gerek yoktu aslında eritince pudra şekerini koyup karıştırcaktın sonrada elinle yoğurcaktın ama seninki şanssızlık olmuş biraz en iyisi internetten sipariş ver sen şeker hamurunu..ben çok kolay yoğurmuştum hamurumu :))

slm kizlar saat 10da suni sanci vermislerdi 2 bucuk saatte acilmam 10 cm oldu sonra doguma aldilar 15 dkda normal yollarla dogurup ciktim bebegim cok tatli Allahim sizede boyle rahat guzel bir dogum nasip eylesin minisimi emziriyorum 24.05.2012 saat 12:40ta berenimizi kucagimiza aldik 3200kg 48cm boyunda cirkin bir kiz ayrintili dogum hikayemi bu sabah eve gidince paylasicam

Allah analı babalı büyütsün inşallah. Sizi de tebrik ederim anna ve baba olmuşsunuz. Minik Beren güzel bir günde dünyaya geldi böyle mübarek bir günde Allah ömrünü güzel bahtını açık eylesin herdaim inşallah. Bugün benim de doğum günüm Beren gibi beni de güzel bir Mayıs günü dünyaya getirmiş canım anneciğimin ilk bebeğiyim ben. Zaten iki kardeşiz bir diğeri de benden yedi yaş küçük kızkardeşim.

Böyle güzel bir bebek haberi alınca, sizi tebrik etmek, mutluluğunuzu paylaşmak için iki satır da olsa yazmak istedim. Tabi doğum günlerimiz aynı olunca biraz daha bir özel sempati duydum kızınıza. Hayırlı kandiller olsun. Bebeği benim için de koklayın lütfen.

canim gozunaydin Allah anali babali buyutsun
tum gun herkes seni beklemis valla. bende disardaydim, merak ettim, simdi gece uyku tutmayinca okurken gordum yazdiklarini cok sevindim. Allah gonlune gore vermis bugun dogurmak istiyordun hemde normal olmus
Saglikla mutlulukla buyusun bebegin...

günaydınnn kızlaarrrrr
ayyy ne güzelll bir haber bu... hakikaten tüm gün topik seni beklemiş canım :))) ilk ismine yakışır şekilde ilk normal doğumu sen yaptın, ne kdr da sevgili kuluymuşsun ki hem istediğin tarihte hem de anlattığın kadarıyla kolay bir doğum olmuş.. darısı artık bizim başımıza.. minik beren ini kokla benim için, Allah göğüs çatlaklarından esirgesin
canım sen hamile bir bayansın senden pasta börek uman utansın benceee kendini hiç yorma normal vakitte kalk evini süpür toparla hazır ikram al çay demle ver yesinler aaaa birde pasta börek mi yapacannn
walla kuzum fırından birşeyler yaptırıcaz,üstüne makarna, yanına sütlü tatlı ve kurabiye yapacağım. herkes biliyo halimi. totomu döndürmekte bile zorlanıyorum bazen.. annem hazırlıklarda yanımda olmasa da manevi desteği yetiyo çok şükür.. darısı başına,sizinkiler de geliyomuş

ayyyy kuzuuuummm.. ben 2 ay kdr çektim o yalnızlığı.. neler çektiğimi sen gel eşime sor. her gün eve geliyordu sinir küpü bunalmış bir kadın. adam düğün sonrasına ertelediği işlerle mi uğraşsın benimle mi şaşmıştı walla.. bi de evliliğin ilk zamanlarıydı, şimdi itiraf ediyo yavaş yavaş neler düşündüğünü sonra bursadan bi arkadaş buradaki bir tanıdığına aratmıştı beni, o gün resmen dönüm noktam oldu.. yaşıtlarıyla sosyal ortama girmeyi özlüyor insan. tlf,face,msn kiminle konuşsan kesmiyo hasreti, almıyo sıkıntıyı.. Allah yrdcın olsun kuzum.. bak annenler gelince 40ına kdr onlarlasın. sonra dünyanın en şirin mızmızını,yaramazını yanında bırakıp gidecekler onlardan sıkılmaya vakit bulamicaz inan ki...

kiyamam yaa masallahhh Allah anali babali, saglikla buyutsun, rabbim uzun omurler versin.. tam istedigin gun oldu hemde normal.. ilk normal doguranimiz oldun masallahh.. gule gule buyutun bebeginizi.. cok sevindim..dogum hikayeni bekliyoruz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…