- 25 Ağustos 2011
- 2.175
- 121
- 163
- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #31.621
iyi geceler hanımlarr gene uyku tutmadı eniii eşimi uyuttum miss gibi uyuyorr ne güzel..bende sizleri merak ettim
ilk_ ne yaptı haber var mı?
bugün oğlumun perde halı uyku seti ve odasına koacağım minderleri hallettim bakalım önümüzdeki haftaiçi hepsi gelicek inşallahh...
İyi geceler
Güle güle kullansın oğluşun canım aldıklarını
saol canım aminnn inşallahhh hepimiz güle güle kllanırız cicileri..,
ilk ten haberin avr mı?
uykusuz her geceeeeeeeeeeeee
bu soğuk sahnedeeeeeeeeeeee
unuturmuyum senii uyusam her geceeeeeeeeeeeeeeeeeeeedewamı böylemiydi u ydurmuş olabilirim
:)))
Kızlar sanki benim uykum geldi.
Ben bir deneme yapmaya gidiyorum
Herkese kesintisiz huzurlu uykular diliyorum
Yata yata büyümek dedikleri bu işte :)
başınız sağolsun canım..herkese hayırlı kandiller kızlar,bugün yorgunum şaşkınım bi tuhafım teyzemi kaybettik böyle bir günde dualarınızı esirgemeyin nolur..
hala haber yok canımkızlar geçmişe bakmaya çalışıyorum ama bulamadım İlk_'ten haber varmı doğum gerçekleştimi ??
gırdıgınde ne olur marhmelov maceranı bana anlat benmı becerıksızım acaba sende kabus gıbımı yaptın seker hamurunuu
cok merak edıyooruuummm
kızlar geçmişe bakmaya çalışıyorum ama bulamadım İlk_'ten haber varmı doğum gerçekleştimi ??
slm kizlar saat 10da suni sanci vermislerdi 2 bucuk saatte acilmam 10 cm oldu sonra doguma aldilar 15 dkda normal yollarla dogurup ciktim bebegim cok tatli Allahim sizede boyle rahat guzel bir dogum nasip eylesin minisimi emziriyorum 24.05.2012 saat 12:40ta berenimizi kucagimiza aldik 3200kg 48cm boyunda cirkin bir kiz ayrintili dogum hikayemi bu sabah eve gidince paylasicam
slm kizlar saat 10da suni sanci vermislerdi 2 bucuk saatte acilmam 10 cm oldu sonra doguma aldilar 15 dkda normal yollarla dogurup ciktim bebegim cok tatli Allahim sizede boyle rahat guzel bir dogum nasip eylesin minisimi emziriyorum 24.05.2012 saat 12:40ta berenimizi kucagimiza aldik 3200kg 48cm boyunda cirkin bir kiz ayrintili dogum hikayemi bu sabah eve gidince paylasicam
ayyy ne güzelll bir haber bu... hakikaten tüm gün topik seni beklemiş canım :))) ilk ismine yakışır şekilde ilk normal doğumu sen yaptın, ne kdr da sevgili kuluymuşsun ki hem istediğin tarihte hem de anlattığın kadarıyla kolay bir doğum olmuş..slm kizlar saat 10da suni sanci vermislerdi 2 bucuk saatte acilmam 10 cm oldu sonra doguma aldilar 15 dkda normal yollarla dogurup ciktim bebegim cok tatli Allahim sizede boyle rahat guzel bir dogum nasip eylesin minisimi emziriyorum 24.05.2012 saat 12:40ta berenimizi kucagimiza aldik 3200kg 48cm boyunda cirkin bir kiz ayrintili dogum hikayemi bu sabah eve gidince paylasicam
walla kuzum fırından birşeyler yaptırıcaz,üstüne makarna, yanına sütlü tatlı ve kurabiye yapacağım. herkes biliyo halimi. totomu döndürmekte bile zorlanıyorum bazen.. annem hazırlıklarda yanımda olmasa da manevi desteği yetiyo çok şükür.. darısı başına,sizinkiler de geliyomuşcanım sen hamile bir bayansın senden pasta börek uman utansın benceee kendini hiç yorma normal vakitte kalk evini süpür toparla hazır ikram al çay demle ver yesinler aaaa birde pasta börek mi yapacannn
ayyyy kuzuuuummm.. ben 2 ay kdr çektim o yalnızlığı.. neler çektiğimi sen gel eşime sor. her gün eve geliyordu sinir küpü bunalmış bir kadın. adam düğün sonrasına ertelediği işlerle mi uğraşsın benimle mi şaşmıştı walla.. bi de evliliğin ilk zamanlarıydı, şimdi itiraf ediyo yavaş yavaş neler düşündüğünücanım ben ne ünideki ark. larımla birlkteyim nede memleketimdeki arkadaşlarıma
üstelik hamile oldktan sonra şehir değiştirdik eşimin tayini çıktı ve
yeni taşındğmz yerde bir çalışma ortamımda olmadğı için hiç arkadaş edinemedim
zaten kolay alışan bir insanda değilim apartmanda teyzeler var sağolsnlar da nereye kadar
keşke kafama göre dostlarım yakınlarımda olsa zaten aaneden babadan ayrı diyarlardayım
birde ark. olmayınca kendii çok yanlz hissediyorum bu topik bana bir sürü arkadaş dost verdi sağolun herkese
birde tabi faceden falan akrabalarımla dostlarımla görüşüyorum ama herzaman
olmuyor sahile dolaşmaya çıkacağım eşim işte oluyor gel çıkalım diyecek kimsem o lmuyor
ayy çok sıkıldım bir kahve içelim diyecğm insanlara ihtiyaç duyuyorum
ama inan olmuyor
sosyal hayatta otrp konuşacğn insanlara ihtiyaç duyuyor insan bir yerden sonra
sen yinede de şikayetçi olma bak bir selam verdin borçlu çıktın :) :26::111::111:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?