- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #31.821
canım benim ilk kızımda görümcemle aramda 21 gün vardı 1 hafta sonra kayınvalidem görümcemin yanına gitti şehir dışına.Allah bana o kadar sabır selamet verdiki ben ertesi gün ayağa kalktım kendi işimi kendim yaptım.görümcem 40 gün kalkamadı kayınvalidem yaptı her işini.
kalp temizliği önemli zaten anne olunca insan ister istemez tecrübe alıyor.sakın ümitsizliğe kapılma.ben kayınvalidemi görümcemi pek severim ayrıca.hiç kırgın da değilim.bende olsam kızıma giderim aynı durumda.
canım yaaaa ne kadar da yüce gönüllüymüşsün öyle...ben böyle düşünemiyorum işte...
görümcek bir kere arayıpta bir şeye ihtiyacın var mı,temizliğin ne alemde,göbeğinden eski kıyafetler olmaz şunu da senin için aldım falan demedi hiç...amannnn demezse demesin...annem geldi temizliğimi yaptı,bütün hamilelik kıyafetlerimi kız kardeşlerim aldı...her bana uğradıklarında oğluma bir şey almış gelmiş oluyorlar...
böyle olunca da insan aynı kefeye koyamıyor doğal olarak...
kızlar ya ben haasta oluyorum galiba hiç halim yok bütün eklemlerim ağrıyo gözlerimin içi yanıyo. bayılırım zaten tüm özel günlerimde böyle hasta olmaya dua edin nolur hasta felan olmuym ben hasta oldummu kolay kolay toparlanamam çünkü
Kizlar bugun bizde temizlik var, gitsin de biraz yatiyim diye kadinin gozunun icine bakiyorum.
Arada boyaci falan geldi, kizimin odasini bir daha boyattim, yapiskanlarin izi gitsin diye ama bazi yerler bana misin demedi.
Astar cekmek lazimmis, astar cekerse de yarin bir daha gelmesi lazim falan...
Bu arada rainbowdan tanitima geldiler, sahane bir makineleri var fakat 6.250 tl gibi acayip bir fiyata satiyorlar.
Su aritma cihazi da hediye, normalde onun da pesin fiyati 1.600 tl. İcme sularimiz az kirli, cesme sulari pasli cikti.
İgrenc bir goruntusu vardi musluk suyunun, fakat bu cihazi sadece bir yerde kullanabiliyorsun o kotu iste.
Ben isterdim ki evin her yerinden akan su aritilmis olsun. Banyoda, camasir makinesinde, bulasik makinesinde aritilmis su kullanilsa fena mi olurdu?
Offf cok uykum geldii
geçmiş olsun canım
nane limon ya da ıhlamur falan iç
ben de dün fenaydım bugün biraz daha iyiyim
havaların ani değişimi çarpıyor herlade
kızlar ya ben haasta oluyorum galiba hiç halim yok bütün eklemlerim ağrıyo gözlerimin içi yanıyo. bayılırım zaten tüm özel günlerimde böyle hasta olmaya dua edin nolur hasta felan olmuym ben hasta oldummu kolay kolay toparlanamam çünkü
aynen eğer o fark varsa kesinlikle koyamazsın zaten.insan ne yaşadığını kendi bilir canım benim.hep yaşanmışlık vardır haliyle.
canım yaaaa ne kadar da yüce gönüllüymüşsün öyle...ben böyle düşünemiyorum işte...
görümcek bir kere arayıpta bir şeye ihtiyacın var mı,temizliğin ne alemde,göbeğinden eski kıyafetler olmaz şunu da senin için aldım falan demedi hiç...amannnn demezse demesin...annem geldi temizliğimi yaptı,bütün hamilelik kıyafetlerimi kız kardeşlerim aldı...her bana uğradıklarında oğluma bir şey almış gelmiş oluyorlar...
böyle olunca da insan aynı kefeye koyamıyor doğal olarak...
Eşimle annesi 3 sene evvel kavga ettiler.
Kayıvalidemin evinde oturuyorduk.
Bizi evden kovdu.
3 senedir ne gördüm,ne duydum
Böyle anneler de var
maşaallah cnm saglıcakla kucagına alırsın inşaallah sıra sıra gelecegiz peşinden inşaallah
Kizlar bugun bizde temizlik var, gitsin de biraz yatiyim diye kadinin gozunun icine bakiyorum.
Arada boyaci falan geldi, kizimin odasini bir daha boyattim, yapiskanlarin izi gitsin diye ama bazi yerler bana misin demedi.
Astar cekmek lazimmis, astar cekerse de yarin bir daha gelmesi lazim falan...
Bu arada rainbowdan tanitima geldiler, sahane bir makineleri var fakat 6.250 tl gibi acayip bir fiyata satiyorlar.
Su aritma cihazi da hediye, normalde onun da pesin fiyati 1.600 tl. İcme sularimiz az kirli, cesme sulari pasli cikti.
İgrenc bir goruntusu vardi musluk suyunun, fakat bu cihazi sadece bir yerde kullanabiliyorsun o kotu iste.
Ben isterdim ki evin her yerinden akan su aritilmis olsun. Banyoda, camasir makinesinde, bulasik makinesinde aritilmis su kullanilsa fena mi olurdu?
Offf cok uykum geldii
pazara gittim geldim
gaza gelmem lazım börekleri yapmam için
evet canım dolaba atayım diyorum.oooooo maşşallah valla ben pazarı unutalı ıkı ay oldu gıdemıorum artıq boreklerı neden yapıosun dolaba atmak ıcın mı cnm?
çikolataya aramıza hoşgeldin çınar alp yazdırıyorum.Kızlar etiketlere ne yazıyorsunuz çikolata ve kurabiye etiketlerinize
Kızlar etiketlere ne yazıyorsunuz çikolata ve kurabiye etiketlerinize
bu gun doğum gunun ama kocam kutlamadı...moralim cok bozuk zaten hersey aglatıyor benı hele ki bu durum of yaaa...gece oglum kutladı sancılarımı baslatarak iiki oğlum varmış valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?