2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

kızlar gelelim doğum hikayeme 23 mayıs çarşamba günü doktorda kontrolümüz vardı gittik nstye girdik hiçbirşey yoktu normal istediğim için doktorum 3 hazirana kadar bekleriz olmazsa alırız demişti bende doktoruma bu gece doğurucam ayşe hanım hazırlıklı olun dedim benimle dalga geçti neyse eve geldik akşam ara ara alt tarafıma adet sancısına benzer sancı giriyodu gece uyuduk saat üç gibi yatakta sızıntı şeklinde çiş kaçırıyomuş gibi su geliyodu ayağa kalkmamla boşalması bir oldu beyaz bir suydu eşimi kaldırdım sakince anneme gösterdim suyun dedi doktorumu aradım hazırlan hastaneye yatışını yap dedi banyomu yaptım abdestimi aldım kandil günü olduğu için ayrıca mutluydum üstümü giydim makyajımı yaptım hastanenin yolunu tuttuk çok sakindim gece boyunca nst ile takip ettiler bebişimin kalp atışları çok iyiydi 1 cm açılmam vardı sabaha doğru 2 cm oldu çok yavaş ilerliyordu sonra pilates topu getirdiler üstünde yaklaşık yarım saat zıpladım çok iyi geldi hem sancılarımı azalttı hemde açılmayı hızlandırdı, bundan sonra işte sancılar başlayacaktı suni sancıyı taktılar saat 10da, 2 saatte kasılmalar 15dk bir gelmeye başladı ve en son 2 saniyeye inince doktorum morfin yaptırdı sarhoş gibi oldum ağrıları hissediyorum bağrıyorum ama umursamıyorum çok değişik bir duygu anlatılmaz sonrasında kustum gelip tekrar açılmama baktılar ebeler bile inanamadı 2 saatte 10cm olmuştu doğumhaneye aldılar ayaklarımı bağladılar başıma 1 anestezist geldi doktorum beni çok güzel motive etti sancı geldiğinde derin nefes alıp ağzımdan ve burnumdan çıkmayacak şekilde ıkınmamı söyledi dediği şekilde 3 defa ıkındım 4. ıkınmada bebeğin başı çıktı o sırada anestezist beni bayılttı ne omuz çıkışını ne kesiyi ne dikişi ne de plesantayı çıkarışını hiçbirşeyi görmedim uyudum kalktığımda hepsi beni tebrik etti tabi ben şok bu kadar kolaymıydı dedim doğumhanedeki ebe gençti benim makyajımı yaptı üstümü giydirdi doğumhaneye girmemle çıkmam bir oldu alttan 3 dikiş attılar çok şükür kızım sağlıklıydı. ama doğum yaparken gıkım bile çıkmadı eşim sesimi duymamak için odaya geçmiş tam 7 tane yasin okuyacaktım birini okudum ki hemşire geldi müjdeli haberi verdi şok oldum dedi annemler doğumhanenin kapısında beklerken sesimi duymayınca panik olmuşlar bana bişey olduğunu zannetmişler içeriye girmeye falan kalkmışlar o derece yani ama doktorum mükemmel kızlar verdiğim her kuruş helal hoş olsun herkese öneriyorum kendisini şimdi. Op. dr. ayşe büyüköğüt muayenehane vatan cad. aksarayda. Allah sizlerede böyle kolay ve güzel doğumlar nasip etsin. kızım şimdi yıkandı mışıl mışıl uyuyo kandil hediyemiz oldu bizim.

ayy kızlar herseyden gectım zaten beklek cok zor bıde malum kurabıyelerı yaptım ıns bayatlamazlaryaaa

ılkcım hep aklımız sendeydı ve normal rahat dogum yapman ne guzel masallah sana darısı basımıza banada dr daha bebk gerıde dedı bugun sınır oldum bende
ıns senın gıbı pat dıe suyum gelır doguma gıderım
buarda bebegınınde masllahı var yanı

Allah hepimize böyle kolay doğumlar nasip etsin İLK_cim..
Ne güzel normal doğurdun darısı basımıza
ewladına da sana da güzel bi ömür diliyorum..

ilk_ canım ne güzel anlatmışsın
hemencecik doğuruvermişsin gibi
doğurasım geldi
bizde mi plates topu götürsek naapsak:26:

3 dikiş mi
gerçekten çok az ne güzel
inşallah bizlerde senin gibi kolayca doğum yaparız
hastane çantama pilates topumuda mı koysam ne yapsam
ben ilk kez duyuyorum topun üzerinde zıplandığını.

bu arada doğumda uyutucam diyordu ya doktoru
onu da merak ediyordum
doğurduktan hemen sonra uyutmaktan söz ediyormuş
onu da anlamış oldum

jelibons biz de evde zıplayıp zıplayıp gideriz olmadı

bu arada doğumda uyutucam diyordu ya doktoru
onu da merak ediyordum
doğurduktan hemen sonra uyutmaktan söz ediyormuş
onu da anlamış oldum

jelibons biz de evde zıplayıp zıplayıp gideriz olmadı
valla oda mantıklı
yabancı bi film de izlemiştim pilates topuyla
bişeyler yapıyordu kadın ama zıplamıyordu
ben bunu doktora soracağım mantıklı geldi
açılmayı hızlandırmıştır.
suyu evde gelenlerin suyunun hepsi mi bitiyor acaba
bebek kuru kuru mu doğuyor onu merak ediyorum

yok ya sanmam
hepsi bitse kuru kuru çok zor olur
zaten o zaman vakumla çekiliyor sanırsam
benim su zaten az
bi de suyum önce gelirse yandım valla

ilk_ maşallah bebişine allah nazarlardan korusun. Allah bize de böyle kolay doğumlar nasip etsin

canım yaa çok güzel böyle anlatması benimde ilk doğumum normal o yüzden seni çok iyi anlıyorum herkesin normal doğumu tatması gerekiyo anlamak için acısıyla tatlısıyla.....

yok ya sanmam
hepsi bitse kuru kuru çok zor olur
zaten o zaman vakumla çekiliyor sanırsam
benim su zaten az
bi de suyum önce gelirse yandım valla
ben kuru kuru doğmuşum
annemin karnına bastırmış 2 ebe:18:
vakumla çekmemişler yani.
kuru doğum çok zor diyo annem
kardeşim sabun gibi kayıp çıkmış
demek ki ilkin suyunun hepsi bitmemiş

2 gündür 20 lik dişlerim ağrıyor
tamamen çıkmamışlardı sanırım
zorlanıyorlar.
sabah kalktığım da çenem uyuşuk oluyor

Ilk cnm oncelikle kizin cok tatli Rabbim nazarlardan korusun yeni dogmus bir bebege gore cok guzel masallah barekallah,sizlere hayirli evlat olsun ins.
Dogumunda ilk doguma gore gercekten cok kolay olmus masallah diyeyim ona da.
Darisi geride kalanlarin basina,normal dogum cok farkli Rabbim herkesin gonlune gore versin ins.
Bu arada Dusduru arkadasimiz dogum yapmis,cnm Rabbim senin bebisini de anali babali buyutsun ins.
Eger kacirdigim dogum yapan baska arkadaslar varsa onlarin da gozu aydin diyorum.

Kizlarr,dunden beri amma kaynatmissiniz oku oku bitiremedim:))
Dogumlar yaklastikca heyecan,stress doruga ulasiyo tabi,uykularda kevgir gibi oldu Rabbim hepimizi saglikla mutlu sona ulastirsin ins:))

dışarı çıktım, az dolandım geldim.
bu arada şu hani çamaşır makinesi şeklinde detarjan kutuları var ya, onlardan aldım.
tanesi 5 tl ye 2 tane.
biri bnm detarjanıma, diğeri minnakımın

bi de kendime yelpaze aldım kızlar, malum bu günlerde birden ateş basıveriyo beni de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…