- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #32.181
maşallah canım Allah nazarlardan saklasın
karnımızda böyle bişey var demek
mucize gerçekten
minesualp benimde tanıdığım kadın doğumcu var ve evinde
2 3 tane kedisi var 3 çocuğu var şimdi büyüdüler ama
bebekken de kedileri hep varmış.senin içine siniyorsa
bi problem olacağını bende sanmıyorum.
erkek bebeklerin babalarına garezleri var anlaşılan,ama acıttığı anda göstermek hiç aklıma gelmemişti,hamilelik ıQ seviyemi iyice düşürdü sanırımkaburgalar tüm bebişlerin oyuncağı oldu demek
benim oğlum da sağ kaburgamı delmeye bayılıyor
oğlum babasını sevmiyor galiba
ne zaman gel bak nasıl oynuyor desem o elini koyunca birden kesiliyor hareketleri
ama her defasında aynı oluyor
ben de artık oğlum canımı acıtınca gel bak diyorum
o elini koyunca duruyor
ben de teşekkür edip yanından ayrılıyorum
kocam da yine beni kullandın di mi diyor
kardelen, neler koydun çantaya, öğrenebilir miyiz? benim taşınma olayım var. bi hayırlısıyla evimi düzeyim, bebeğe hazırlığa sıra gelecek. evimde bir sürü eksiğim var daha. gözüme büyüyor nasıl kalkacagım altından hangi birini alacağım diye
arkadaşlar kızıma zeynep bilge ismini vermeyi düşünüyoruz, sizce nasıl? o kadar isim geldi geçti ancak bunda karar kıldık valla ama alternatif bi isim bulsam cayabilirim. ama zeynep sabit. zeynep ismi de baya populer oldu ama napalım güzel anlamlı bi isim. onun yerine de baska bulamadım.
arkadaşlar kızıma zeynep bilge ismini vermeyi düşünüyoruz, sizce nasıl? o kadar isim geldi geçti ancak bunda karar kıldık valla ama alternatif bi isim bulsam cayabilirim. ama zeynep sabit. zeynep ismi de baya populer oldu ama napalım güzel anlamlı bi isim. onun yerine de baska bulamadım.
güzel isim bence daha fazla düşünme
insanın kafası karışıyor :)
günaydınlar herkese biz geldik, dün hastaneden çıktık kızlar. Annelik süper bir duygu bebeği seyretmeye doyamıyorum çok çirkin bişey işte buda kızım maşallah diyin teyzeleri
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ
وَوَصَّيْنَ الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ
حُسْنً وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْناً وَإِن
جَاهَدَاكَ لِتُشْرِكَ بِي مَا لَيْسَ لَكَ بِهِ عِلْمٌ فَلَا تُطِعْهُمَا إِلَيَّ
مَرْجِعُكُمْ فَأُنَبِّئُكُم بِمَا كُنتُمْ تَعْمَلُون
Eki Görüntüle 428535 Eki Görüntüle 428534
zeynep benimde vazgeçilmezim
hatta öyleki bu gece rüyamda daha evli olmayan eltimde hamileymiş,o benden önce doıum yapıyo ve kızlarına zeynep koyuyolar,nasıl üzülüyorum,keşke patentini alsaydım diyorum
benimde kızım olcakmış bu arada,halbuki oğlum olcak nasipse
öyle sıkıntı etmişim ki uyandığımda çok gergindim ve yüzüm gözüm kıpkırmızıydı
beğendiğine sevindim. ooo ilk başta çok karıştı zaten de son karar bu isim oldu :) ama sanırım evet son karar bu olacak gibi :) bi ara zeynep nazende deyip durmuştum uzun gelmeye başladı kulağıma. kızım bu isimden de caymadan gelir inşaallah.
canım gözün yiyorsa yap götüray kızlar birazcık buzdolabımı toparladım. çok dağılmış yaww..
bi de silmeye cesaretim olsaydı çok iyi olacaktı ama, o koca cam rafları nasıl çıkartıp yıkayayım bu halimle
yandaki daire eve doğalgaz alıyo sanırım, sabahtan beri zır zır matkap sesi.
daha fazla çekemicem artık kendimi sokağa atıcam sanırım..
ay şu bnm vicdanım ne olcak çok mrk ediyorum.
geçen konuşma arasında haftasonu karışık kızartma yapıcam demiştim kayınvalideye.
o da ay bnm e çok cnm istiyo ama hem yoruluyorum onu yaparken hem de baban da çok yiyo( kolestrolü var da kayınbabamın) yapamıyorum demişti.
şimdi bugün kızartma yapıcam, biraz fazla yapiim de ona da gönderiyim diyorum.
sonra içimden bi seste saçmalama sen hamilesin. senin yanında mantıları, dolmaları yapıp yediler. sana hiç gönderdiler mi diye fit veriyo.
napiim sizce
canım gözün yiyorsa yap götür
şahsen ben olsam öyle yapardım o utansın
büyüklük sende kalsın
ay kızlar birazcık buzdolabımı toparladım. çok dağılmış yaww..
bi de silmeye cesaretim olsaydı çok iyi olacaktı ama, o koca cam rafları nasıl çıkartıp yıkayayım bu halimle
yandaki daire eve doğalgaz alıyo sanırım, sabahtan beri zır zır matkap sesi.
daha fazla çekemicem artık kendimi sokağa atıcam sanırım..
ay şu bnm vicdanım ne olcak çok mrk ediyorum.
geçen konuşma arasında haftasonu karışık kızartma yapıcam demiştim kayınvalideye.
o da ay bnm e çok cnm istiyo ama hem yoruluyorum onu yaparken hem de baban da çok yiyo( kolestrolü var da kayınbabamın) yapamıyorum demişti.
şimdi bugün kızartma yapıcam, biraz fazla yapiim de ona da gönderiyim diyorum.
sonra içimden bi seste saçmalama sen hamilesin. senin yanında mantıları, dolmaları yapıp yediler. sana hiç gönderdiler mi diye fit veriyo.
napiim sizce
selam kızlar geçmişe bakamadım çok uzun
bende evdeyim temizlik yapıyorum bakayım bi dedim herkes iyi mi diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?