2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

aman yaa parol napıcak zaten
o da ağrı kesici midir pehh
ben de içmiyorum
benimki sızlama şeklinde değil de ne bilim bi tuhaf valla çözemedim
aynen parol fayda etmiyor zaten
ben hamile kalmadan önce hap kolik gibiydim
baş ağrım hiç geçmezdi bide adet sancısı
her defasında majezik içerdim anca fayda ederdi
hamile kaldığımdan beri o kadar çok baş ağrım olmuyor
ama hamileliğim boyunca 15 tane falan parol içmişimdir.
inşallah doğumdan sonra da ağrılarım az olur.

maşallah yaa okuyunca çatır çatır doğurasım geldi valla bize de şimdilik normal doğum yolu gözüktüğü için cesaretlendiriyor böyle kolay doğum anıları. Rabbim bizlere de nasip etsin böyle kolay doğumlar

aldığım emzirme sütyeni hala bol geliyor
100 beden almıştım son aylarda
duruldu benimkiler.
boşa almışım emzirme atletini daha çok sevdim

evt cnm yaaa bı heyecan sarmıstı 1 cm acıklık var dedı dr um ama henuz ne suyum geldı ne de nışan geldı (
ılk 1 cm acıklıkla gıtmıs hastaneye dusun...kafam cok karısık hayırlısı bakalım sancılarım ıns artar

maşşşalllahhhhhh tütütüüüü

cok tatlış yaaaaaaaa öptum valla pc den

hepinize tek tek teşekkürler kızlar şuanda bebeğimi emziriyorum darısı sizlerin başına inşallah. bir ara müsait olduğumda doğum hikayemide anlatıcam

ayyyyyy cok gusel yaaaa darısı bızlerın basına emınım cok guzel duyguları yasıyosun...heycanlandım sımcık bende emzırcekmıyım yaaa

aaaa benım bebısımle aynı kılosu bızım sat larda hemen hemen aynııı beklemek zor dımı bıde zamanımızda az kaldı sunun surasında ıkı hafta kalmıs ben bu hafta doguma gırmek ıcın can atıorum emınım sende bı an once dogurmak ıstıosundur ıns bu hafta senın bebıste kanala gırer bu hafta ıkımızde dogum yaparız amınnnn

hayırlısıyla kurtulmussun cnm....ıns Allah bızlere kısmet eder normal dogumu...bıde bısey sorucam cnm cuma gunu dr daydık 1 cm acıklık var dedı ama benı eve gonderdı dr um sancılarımda sun ara ara gelıor ama sıddetlı deıl senın sancıların nasıl dı doguma gıderken duzenlı mıydı?
bıde bu hafta doguma gıder mıyım sence?
bebekte suan kanala gırmıs tam dogum pozısyonunda zaten alttan baskı yapıor zaman zaman cıkıcak mıs gıbı agrı hıssedıorum?

ilk_ doğum hikayeni yazmışsın ne güzell
Allah bize de nasip etsin böyle kolay doğumu.
senin minnakına da sağlıklı, huzurlu yaşam versin inşşşş...

ben de şimdi kalkıp mutfağa gidicem...
yemek işine girişicem kızlar..
ama arada gelir naaptığınza bakarım herhalde

ilk_

maşallah cnm bebeğine
ne kadar kolay doğum olmuş
Allah hepimize nasip etsin inş
benim anlamadığım ayaklarını neden bağladılar???

maşallah suphanallah...Rabbim gül cemalini soldurmasın,bahtını hep açık etsin inşallah...
ilkcim bayıldım kuzuna...bizimde karnımızda o dalgalanmaları yapan böyle tatlı bir şey desene
Allah'ım hepimize seninki gibi kolay ve hayırlı doğumlar nasip etsin...
pazartesi göreceğim kısmetse oğlumu...özledim tosunumu...

benim de yemek yapmam gerekiyor ama ne yapacağım bilemiyorum ((
fikir verseniz kızlar...
yemek yapmak sorun değil ki yemeğin adını koymak sorun...ne yapacağına karar verince gerisi kolay...

ben fırında patatesli tavuk yanına pilav yaptım canım

ev başıma yıkılacak az kaldı
ses sistemini son ses açtım müzik dinliyorum
seslerini anca öyle bastırabildim
birazda onlar rahatsız olsunlar

ben fırında patatesli tavuk yanına pilav yaptım canım

eline sağlık cnm,aklıma gelmedi değil ama fırınım midi fırın dolabın üzerinde indiremiyorum ki ((
bana tencerede yapılacak bir şeyler önerin...olur mu ((

ev başıma yıkılacak az kaldı
ses sistemini son ses açtım müzik dinliyorum
seslerini anca öyle bastırabildim
birazda onlar rahatsız olsunlar

bizim üstekilerin aynısını anlatıyorsun valla...bizde bir ara böyle yaptık...sonuç...huylu huyundan vazgeçmiyor...

tam da mutfağın yanındalar...bnm de işim mutfakta.
ben de laptopu mutfağa getirdim kabloları taşıyıp, şarjı bozukta
müzik açıcam şimdi bn de şekerim

maşallah allahım ne güzel bir melek bu böle bizim içimizde böle birşey mi var :))

herkes komşudan şikayetçi anlaşılan
ben gerçekten sabırlıyımdır şurda yüz yüze
bakıyoruz diye sesimi çıkarmıyorum.ilk kez sabah
dayanamadım gece geç yattım sabahın 9 unda
ev süpürüyor ne düşüncesizlik çıktım kibarca uyardım
ama bebek doğduktan sonra böyle devam ederse
ben kesin kavga ederim.sabırda bi yere kadar

Maşallah bebeğine canım Allah ailesi ile birlikte uzun ömür versin inşallah

herkese merhaba...

gözün aydın ilk.hayırlı olsun bebişiniz güzel ömürlü olsun Allah analı babalı büyütsün bizede hayrlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin.

bende oğluşumun kıyafetlerini attım makineye bi yandan onlar yıkanıyor,bi yandanda hastanede ve eve gelicek misafirlere tutacağımız çikolataları yapıyorum,dün ablamla uğraştık ama bitiremedik yani bugünde işe devam.umarım sizinlede paylaşabilirim bitireyim bi hayırlısıyla.

ilk cigim öncelikle bebğin çooook tatlı allahım nazarlardan esirgesin kırkbir kere maaşallahhh

kızlar kontrolden geldimmmmmmmmmmmmmm

çatı muayenem:

arkadaşlar hiçte anlatıldğı kadar kokkunç uzun süren bir işlem değill benim drm nerdeyse bana bakmadı bile birazcık acıdı ama çoook az kendimi kasmamaya çalıştım ve saniyeler sürdü bitti yani söylüyorum sizlere hiiç anlatılanlar bakıpda korkmayın yok elini sokuyor şu kadar gerildim falan diye herkes farklıymışş :))

ikinci olarakda doktor dedikiii bebek ben tombiş olcam diyoooo iki haftada bir kilo almış nerdeyse ve tam olarak 3 700 gr olmuş bu hafta normal doğumu bekleyeceğiz ama benim geleceğine dair bir umudum kalmadı bu gün haftaya gidceceğiz bebeğin kilo kontrolü olacak eğer 4e yaklaşmışsa dr.umuz bebeğimizi alacak yada sezeryan tarihi verecek bizim doğum bir hafta daha uzadı galiba

bende endişelendim sordum yani 16 günde 1 kiloalması normalmmi dedim yani beslenmene bağlı dedi artık salata ağarlıklı besleneyim barii anlamadım ben bu doktoruda zaten bir ay önce gelişmemeiş dedi benda dayadım gıdayıı kendimeee sonrada böyle diyo ya bende nasıl besleneceğimi şaşırdım

doğum kanalına girmemiş dahaa bu hafta doğurursan kolay olur bu haftadan sonra olursa biraz daha büyür zor doğurursun dedii ya bu bebeği bir şekilde doğum kanalına sokmam lazımm

kızlar bebek gelişsin istiyorsanınzzz dondurma çikolata falan bol bol yiyin benim galiba ondan oldu tabi et de çok yedim demekki benimki biraz fazla kaçmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…