- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #32.281
ilk cigim öncelikle bebğin çooook tatlı allahım nazarlardan esirgesin kırkbir kere maaşallahhh
kızlar kontrolden geldimmmmmmmmmmmmmm
çatı muayenem:
arkadaşlar hiçte anlatıldğı kadar kokkunç uzun süren bir işlem değill benim drm nerdeyse bana bakmadı bile birazcık acıdı ama çoook az kendimi kasmamaya çalıştım ve saniyeler sürdü bitti yani söylüyorum sizlere hiiç anlatılanlar bakıpda korkmayın yok elini sokuyor şu kadar gerildim falan diye herkes farklıymışş :))
ikinci olarakda doktor dedikiii bebek ben tombiş olcam diyoooo iki haftada bir kilo almış nerdeyse ve tam olarak 3 700 gr olmuş bu hafta normal doğumu bekleyeceğiz ama benim geleceğine dair bir umudum kalmadı bu gün haftaya gidceceğiz bebeğin kilo kontrolü olacak eğer 4e yaklaşmışsa dr.umuz bebeğimizi alacak yada sezeryan tarihi verecek bizim doğum bir hafta daha uzadı galiba
bende endişelendim sordum yani 16 günde 1 kiloalması normalmmi dedim yani beslenmene bağlı dedi artık salata ağarlıklı besleneyim barii anlamadım ben bu doktoruda zaten bir ay önce gelişmemeiş dedi benda dayadım gıdayıı kendimeee sonrada böyle diyo ya bende nasıl besleneceğimi şaşırdım
doğum kanalına girmemiş dahaa bu hafta doğurursan kolay olur bu haftadan sonra olursa biraz daha büyür zor doğurursun dedii ya bu bebeği bir şekilde doğum kanalına sokmam lazımm
kızlar bebek gelişsin istiyorsanınzzz dondurma çikolata falan bol bol yiyin benim galiba ondan oldu tabi et de çok yedim demekki benimki biraz fazla kaçmış
aahhh kızlar o sabır resmen 38 haftada hat safhayamı ulasıyor desem yoksa tukenıyormu desem bugun dr odasına hadı dogum baslamıs desın dıe gırıyorum haftaya gorusuruz dıe cıkıyorum cok gıcık bı durum
eger sezeryan ısteseydın yapardık ama normal ıstıyorsan 7 hazırana kadar yolu var dedı
acemi anneden bütün annişlere ve bebişlerine slmlarrr
ancak girebiliyorum kaçgundur tam açıyorum kk yı yazıcam bişiler bebişim acıkıyo:)
kapatıyorum kosturuyorum fln..
sizleri cok merak ettim..
dogum yapanlar olmuş cok tebrik ederim..
inş herkes istedigi gibi dogum yapar..
beni arayan soran merak eden butun herkese cok tesekkur ediyorum..
bu kadar gec cewap yazmak istemezdim ama sezeryan olmk kolay bişi degil gercekten Allah hiçbirinizi mecbur bırakmaz inş..
meleğinizi gorunce biçok acı unutuluyo..
hala inanamıyorum..
5gun oldu ama nasıl gectı anlamadım bile..
hepinizi cok öpüyorum gecmişi okumam imkansız olmuş artık..
günaydın herkese.
gece ne çok kaynatmışsınız. benim de uyku problemim var ama yatakta dönüp duruyorum. ya da tv karşısında uyuykluyorum. bilgisyar başında oturamıyorum.
bu gece kabuslarla geçti zaten. canım çok sıkıldı. kızlar ya benim bi kedim var. 2 senedir bizimle. şu an herkes onu evden göndermemi istiyor. deli olucam. doktorumuza sorduk. toksopilazma dışınada kedinin hiç bir zararı olmaz dedi. kedimde de ben de de yok. evden çıkmayan, kuru mamayla baslenen bi kedi. hatta 3 doktora birden sordum sorun yok dediler. bunlardan biri de arkadaşımın babası. kadın doğumcu ve her dönem evlerinde kedi beslemişler. mikrobiyoloji uzmanına sorduk sorun yok dedi.veterinerimize sorduk. o da sıkıntı yok dedi. ama anneme, kayınvalideme bile kabul ettiremiyorum. ben bebeğimi düşünmüyor muyum sanki? onlar baskı yaptıkça canım sıkılıyor. kaç gündür rüyamda görüyorum. benden habersiz evden götürüyolar falan. kabusum oldu. ağlayarak uaynıyorum. zaten çok hassasım bi de üstüme geliyolar. doğumdan sonra ikisi de yanımda olacak ve beni delirtecekler. ne yapcam bilmiyorum.
ufff sabah sabah içim sıkıldı. hava da kapalı.
günaydınlar herkese biz geldik, dün hastaneden çıktık kızlar. Annelik süper bir duygu bebeği seyretmeye doyamıyorum çok çirkin bişey işte buda kızım maşallah diyin teyzeleri
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ
وَوَصَّيْنَ الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ
حُسْنً وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْناً وَإِن
جَاهَدَاكَ لِتُشْرِكَ بِي مَا لَيْسَ لَكَ بِهِ عِلْمٌ فَلَا تُطِعْهُمَا إِلَيَّ
مَرْجِعُكُمْ فَأُنَبِّئُكُم بِمَا كُنتُمْ تَعْمَلُون
Eki Görüntüle 428535 Eki Görüntüle 428534
Ilk cim masallah kizin cok tatli.
Cirkin diye sevenlerdensin sende herhal
Dogum hkayende cok guzel ya. Insallah hepimiz kolayca dogururuz bebislerimizi.
Beni bekleyen 50 sayfa var,ne cok cene yapmissiniz :26:
Ama useniyorum okumaya. Cok yoruldum bugun. Sabah 10 da ciktik evden ve ben daha yeni oturdum.
Umarim bu yorgunluk ile,gece deliksiz uyurum
geçenlerde de ben yedim gaz falan yapmadıKizlar cok cok fazla karadut yedim, gaz yapar mi acaba? Gaz sancisini dogum sancisi zannedip hastanelik olurmusum
Duymustum boyle bir hikaye, kadinin biri koskoca bir kavun yemis, doguruyorum sanmis, egitimlerde doktoru anlatti. Doktor tam hastaneye giderken hemsireler aramis gelmeyin yanlis alarm diyeRezillik valla
Bu aksam eurovision var, izliycek misiniz?
geçenlerde de ben yedim gaz falan yapmadı
gaz mı yapıyormuş ilk kez duydum.
sadece bana karadut yiyip orana burana dokunma
dediler batıl inanç bebekte leke olurmuş
eurovision ne zaman diye az önce baktım
eşim seyrederse seyrederim
çok yormuşşsun sen de cnm kendini
ya bu sefer de yorgunluktan uyuyamazsan noolcak
ben de kocişi bekliyorum yarım saate gelcek inşşş
yemek yicez, sonra beni dondırma yemeye götürcekk..
kocaman dondurmaaaa
:131::131::131::131::131::131::131::131::131::131::131::131::131::131::131::131::131::131::131::131::131::131::131::131::131::131::131::131::131::131:
Kizlar cok cok fazla karadut yedim, gaz yapar mi acaba? Gaz sancisini dogum sancisi zannedip hastanelik olurmusum
Duymustum boyle bir hikaye, kadinin biri koskoca bir kavun yemis, doguruyorum sanmis, egitimlerde doktoru anlatti. Doktor tam hastaneye giderken hemsireler aramis gelmeyin yanlis alarm diyeRezillik valla
Bu aksam eurovision var, izliycek misiniz?
Bir sorum olacak.
Logusa serbeti likor sisesinde ikram edilir degil mi? Likor bardagim var, takimi yok. Yani sisesi, tepsisi falan.
Kendime yeni bir is cikarsam mi? Bu arada kayinvalide mevlut sart dedi, kocam olmaz diyor. Ben aranizda halkedin diyip kenara cekildim
geçenlerde de ben yedim gaz falan yapmadı
gaz mı yapıyormuş ilk kez duydum.
sadece bana karadut yiyip orana burana dokunma
dediler batıl inanç bebekte leke olurmuş
eurovision ne zaman diye az önce baktım
eşim seyrederse seyrederim
Bir sorum olacak.
Logusa serbeti likor sisesinde ikram edilir degil mi? Likor bardagim var, takimi yok. Yani sisesi, tepsisi falan.
Kendime yeni bir is cikarsam mi? Bu arada kayinvalide mevlut sart dedi, kocam olmaz diyor. Ben aranizda halkedin diyip kenara cekildim
benim 2 tane kedim var, biri 8, diğeri 6 yıldır benimle. çocuktan öte çocuklarım benim onlar; hayatımdam çıktıklarını düşünemiyorum bile. daha hamilelik olayı olmadan o kadar tavrımı net koydum ki şimdi kimse sesini çıkartamıyor. çok da araştırdım, asla bir zararları yok bebeklere; tam tersine birçok arkadaşım bebekten sonra eve hayvan aldı, çünkü hayvanla büyüyen çocukta birçok olumlu davranış gelişimi oluyor. yazık kedine, sakın gönderme bir yere. 2 yaşında bir kedinin o kadar zor ki yeni bir yuva bulması ve yeni evine alışması.
ay niye istemiyo ki,
sonuçta gündüz olucak onun ruhu bile duymaz
Ben hic mevlut gormedim,gitmedim. O yuzden istiyorum
Esimde Sirf mevlut pilavi icin istiyormus burda,dun agzindan kacirdi
Gerci aralikda Tr e gitmeyi dusunuyoruz. Esim ordada yapcez dedi, benim icin hava hos :) benim merak ettigim belirli bir suredemi olmasi gerekiyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?