2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

ooo maşşallah bebısıne cnm valla ıns dogum kanalına gırerde normal yaparsın cnmcımmm bol bol yuruyus yap tavsıye ederım ben sureklı yuruyus yapıorum cok faydalıymıs yururyus

bu dogum konusu hepımızın ortak sorunu sanırım acaba boyle mı olcak soyle mı olcak dıye kafamız ıyıce karısık

aynı duyguları paylasıyoruz ya sen bole soleyınce ayy bende boleyım dıorum dr hadı doguma cıkıoruz desın dıe can atıorum bebısımı bı an once saglıklı bı sekılde kucagıma almak ıstıorum

cnm benım yaaa ne guzel oğlusuna kavustun ıns darısı bızlerın basına...
valla zaman cok cabuk gecıyor dogum yaptında 5 gun gectı bıleee merak edıyorum ılk bebısın yaa nasıl adapte oldun mu alıstın mı?lohusa psıkolojısı nasıl?bebısın nasıl ıyı mı ?gazını cıkarabılıomusun ?sureklı uykusuz gecelere alısabıldınmı?
en önemlısıde annelık nasıl bır duyguuu ?
ben dogurmaktan cok bebısıme nasıl en ıyı sekılde bakarım dıye dusunmekten kendımı alamıorum ıns hepımız bu kutsal gorevımız annelıgı en ıyı sekılde yaparız

benim 2 tane kedim var, biri 8, diğeri 6 yıldır benimle. çocuktan öte çocuklarım benim onlar; hayatımdam çıktıklarını düşünemiyorum bile. daha hamilelik olayı olmadan o kadar tavrımı net koydum ki şimdi kimse sesini çıkartamıyor. çok da araştırdım, asla bir zararları yok bebeklere; tam tersine birçok arkadaşım bebekten sonra eve hayvan aldı, çünkü hayvanla büyüyen çocukta birçok olumlu davranış gelişimi oluyor. yazık kedine, sakın gönderme bir yere. 2 yaşında bir kedinin o kadar zor ki yeni bir yuva bulması ve yeni evine alışması.

Maşallahh süphanallah, Allah nazarlardan saklasın ne kadar güzel bebişin. Ömrü de güzel olsun, sağlıkla sıhhatle huzurla büyüt inşallah.
Hikayeni de anlatmışsın sağolasın çoğumuza umut verici örnek oldun.

Bu arada doğum yapan tüm arkadaşların gözü aydın olsun. İyi haberlerle doktordan gelen arkadaşların da gözleri aydın. Umarım herkes hayırlısıyla gönlüne göre bebişlerini kucağına alır.

Ilk cim masallah kizin cok tatli.
Cirkin diye sevenlerdensin sende herhal

Dogum hkayende cok guzel ya. Insallah hepimiz kolayca dogururuz bebislerimizi.

Beni bekleyen 50 sayfa var,ne cok cene yapmissiniz :26:
Ama useniyorum okumaya. Cok yoruldum bugun. Sabah 10 da ciktik evden ve ben daha yeni oturdum.
Umarim bu yorgunluk ile,gece deliksiz uyurum

çok yormuşşsun sen de cnm kendini
ya bu sefer de yorgunluktan uyuyamazsan noolcak

ben de kocişi bekliyorum yarım saate gelcek inşşş
yemek yicez, sonra beni dondırma yemeye götürcekk..
kocaman dondurmaaaa
:131::131::131::131::131::131::131::131::131::131::131::131::131::131::131::131::131::131::131::131::131::131::131::131::131::131::131::131::131::131:

benimde eşim hala gelmedi
gelir heralde birazdan
ben yemeğimi yiyeli baya oluyor
o gelene kadar tekrar acıkabilirim

Kizlar cok cok fazla karadut yedim, gaz yapar mi acaba? Gaz sancisini dogum sancisi zannedip hastanelik olurmusum
Duymustum boyle bir hikaye, kadinin biri koskoca bir kavun yemis, doguruyorum sanmis, egitimlerde doktoru anlatti. Doktor tam hastaneye giderken hemsireler aramis gelmeyin yanlis alarm diye Rezillik valla

Bu aksam eurovision var, izliycek misiniz?

geçenlerde de ben yedim gaz falan yapmadı
gaz mı yapıyormuş ilk kez duydum.
sadece bana karadut yiyip orana burana dokunma
dediler batıl inanç bebekte leke olurmuş
eurovision ne zaman diye az önce baktım
eşim seyrederse seyrederim

Bir sorum olacak.
Logusa serbeti likor sisesinde ikram edilir degil mi? Likor bardagim var, takimi yok. Yani sisesi, tepsisi falan.
Kendime yeni bir is cikarsam mi? Bu arada kayinvalide mevlut sart dedi, kocam olmaz diyor. Ben aranizda halkedin diyip kenara cekildim

karadut, çilek ve kiraz yiyince bi tarafına dokunmicakmışsın
hatta eti tavuk, balık tutunca da dokunmicakmişsin
bi tarafında bişey çıkarmış bebeğin sözde..işte öyle bi inanış.
bnm çocuk kesinlikle benekli çıkacak sanırım

kaçta başlıyo ki yarışma, demin baktım dizi var trt de?

Aslinda oglen donecektik. Kocisle yemegi disarida yiyelim dedik.
Sonra sahilde baya yuruduk,oturduk. Kocisin basini sisiriyordum hic gezmiyoruz diye ben eve gidelim diyince lafimi hatirlatti :))) oyle diyince gezdikde,gezdik
Ay insallah olmaz oyle birsey. Gerci sicaklardan uyuyamiyoruz ki:18:

Ben izlicem buyuk ihtimal. Alti ustu 4 turk kanalimiz var,onlardada Pek birsey yok izlenecek.
Can bonomodon hic umudum yok ama

ay niye istemiyo ki,
sonuçta gündüz olucak onun ruhu bile duymaz

Valla bebegi bilmem ama benim dudaklar, disler, sag elimin 3 parmagi simsiyah oldu.
Eurovision 21:30 da diye gorunuyor rehberde.
Bizim sarkiyi cok sevdim ben, telefonuma melodi yaptim ne zamandir...

Ben hic mevlut gormedim,gitmedim. O yuzden istiyorum
Esimde Sirf mevlut pilavi icin istiyormus burda,dun agzindan kacirdi

Gerci aralikda Tr e gitmeyi dusunuyoruz. Esim ordada yapcez dedi, benim icin hava hos :) benim merak ettigim belirli bir suredemi olmasi gerekiyor?

Benim göndermeye hiç niyetim yok canım. Ama o kadar çok baskı varki, artık eşim soylenenlerden etkilenmeye başladı. En çok da o canımı sıkıyor. Ben onu nasıl alıştığı ortamdan, evinden ayiririm. Onu geçtim benim çocuğum gibi, hala sarılıp uyuyorum. Evden gidişine ben dayanamam en başta. Artık ne derlerse desinler umurumda değil. Bazen bebisimin büyüdüğünü ve birlikte oynadıklarını hayal ediyorum. Benim gibi düşünen birinin olması çok mutlu etti. Cevabın içim sağol canım.

ay niye istemiyo ki,
sonuçta gündüz olucak onun ruhu bile duymaz

Kendisinin de evde oldugu bir zaman yapilacagini dusundugu icin herhalde.
Bir suru kadin olcak evde, bir suru is cikacak falan diye...
Dogumgunu icin bile simdiden pazarlik yapiyoruz.
Kalabalik parti falan istemiyormus, anneanne, babaanne falan yetermis

Normalde kirki cikinca yapilir diye biliyorum. Bir de ismi kulagina okunuyor o gun galiba.
Ben de butun adetlerin cahiliyim, nisan, nikah, dugun, ...hepsinde cuvalladim istisnasiz...

bizde de hiç mevlüt planı yok henüz. :) hadi ben de anlamam ama annem çok da ilgilendiği halde bişi söylemedi daha. belki de kendi planlamıştır bi sorup bakim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…