- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #32.321
eşimle kavga ettik.. Artık benimle hiç ilgilenmez oldu. Mutsuzummm
kızlar gelelim doğum hikayeme 23 mayıs çarşamba günü doktorda kontrolümüz vardı gittik nstye girdik hiçbirşey yoktu normal istediğim için doktorum 3 hazirana kadar bekleriz olmazsa alırız demişti bende doktoruma bu gece doğurucam ayşe hanım hazırlıklı olun dedim benimle dalga geçti neyse eve geldik akşam ara ara alt tarafıma adet sancısına benzer sancı giriyodu gece uyuduk saat üç gibi yatakta sızıntı şeklinde çiş kaçırıyomuş gibi su geliyodu ayağa kalkmamla boşalması bir oldu beyaz bir suydu eşimi kaldırdım sakince anneme gösterdim suyun dedi doktorumu aradım hazırlan hastaneye yatışını yap dedi banyomu yaptım abdestimi aldım kandil günü olduğu için ayrıca mutluydum üstümü giydim makyajımı yaptım hastanenin yolunu tuttuk çok sakindim gece boyunca nst ile takip ettiler bebişimin kalp atışları çok iyiydi 1 cm açılmam vardı sabaha doğru 2 cm oldu çok yavaş ilerliyordu sonra pilates topu getirdiler üstünde yaklaşık yarım saat zıpladım çok iyi geldi hem sancılarımı azalttı hemde açılmayı hızlandırdı, bundan sonra işte sancılar başlayacaktı suni sancıyı taktılar saat 10da, 2 saatte kasılmalar 15dk bir gelmeye başladı ve en son 2 saniyeye inince doktorum morfin yaptırdı sarhoş gibi oldum ağrıları hissediyorum bağrıyorum ama umursamıyorum çok değişik bir duygu anlatılmaz sonrasında kustum gelip tekrar açılmama baktılar ebeler bile inanamadı 2 saatte 10cm olmuştu doğumhaneye aldılar ayaklarımı bağladılar başıma 1 anestezist geldi doktorum beni çok güzel motive etti sancı geldiğinde derin nefes alıp ağzımdan ve burnumdan çıkmayacak şekilde ıkınmamı söyledi dediği şekilde 3 defa ıkındım 4. ıkınmada bebeğin başı çıktı o sırada anestezist beni bayılttı ne omuz çıkışını ne kesiyi ne dikişi ne de plesantayı çıkarışını hiçbirşeyi görmedim uyudum kalktığımda hepsi beni tebrik etti tabi ben şok bu kadar kolaymıydı dedim doğumhanedeki ebe gençti benim makyajımı yaptı üstümü giydirdi doğumhaneye girmemle çıkmam bir oldu alttan 3 dikiş attılar çok şükür kızım sağlıklıydı. ama doğum yaparken gıkım bile çıkmadı eşim sesimi duymamak için odaya geçmiş tam 7 tane yasin okuyacaktım birini okudum ki hemşire geldi müjdeli haberi verdi şok oldum dedi annemler doğumhanenin kapısında beklerken sesimi duymayınca panik olmuşlar bana bişey olduğunu zannetmişler içeriye girmeye falan kalkmışlar o derece yaniama doktorum mükemmel kızlar verdiğim her kuruş helal hoş olsun herkese öneriyorum kendisini şimdi. Op. dr. ayşe büyüköğüt muayenehane vatan cad. aksarayda. Allah sizlerede böyle kolay ve güzel doğumlar nasip etsin. kızım şimdi yıkandı mışıl mışıl uyuyo kandil hediyemiz oldu bizim.
arada bende tartışıyorum
ilgisiz gibi geliyor tamamen hamilelikle ilgili
üzme kendini.
yanına geleyim mi diyorum gelme diyor bazen tiksindiğini bile düşünür oldum
yanına geleyim mi diyorum gelme diyor bazen tiksindiğini bile düşünür oldum
http://www.kadinlarkulubu.com/hamilelerden-haberler-soru-sorunlar/527240-sinirlerim-cok-bozuk.html
bak şurayı oku yalnız değilsin canım
http://www.kadinlarkulubu.com/hamilelerden-haberler-soru-sorunlar/527240-sinirlerim-cok-bozuk.html
bak şurayı oku yalnız değilsin canım
Noldu canım ya üzülme bu sıralar
Ben dün aynıydım.
Eşime dedimkisen evde olmayınca seni özlüyorum
Gelince sana uyuz oluyorum diye
Adamcağız çekiyo hallerimizi
soğan gerçekten işe yarıyormuş
bende denemeyi düşünüyorum
soğanı kesip suyunu sürüyormuşsun
bebeği emzirmeden siliyorsun dimi???
bebeğiniz doğduğunda her şeyin yolunda gittiğini görürlerse ikna olurlar umarım. hem yeri gelirse "beni üzmeyin, sütüm kesilir sonra" gibi her türlü duygu sömürüsünü de yapabilirsin
ben onu dört gözle bekliyorum ama o soğuk davranıyo canım
Hassaslaştığındandır güzelim ya
Bak sana ne anlatıcam
Hafta sonu bebek için birşeyler almaya gittik
Hepsini bana ödetti
Ben iki gün ağladımbu adam çocuğunu sevmicek diye
Böyle halimiz işte
aynen bende zorla kızımı sevdiriyorum gibi geliyor bizi sevmiyorsun diyip ağlamaya başlıyorum
evet o 3 çocuk doğurmuş hıçbirinde yara olmadı demişti.soğanı 2 ye bölup suyu çıkana kadar bırbırıne surt sonra göğüslerini sur demişti suyunu.emzırmeden önce de yıka dedı.Allahım bu nasıl bir doğumdur çok duygulandım inan bende çok istiyorum aslında normal doğum ama içimdede hep bi korku var anasıl olur diye , sana maşallah canım tabiri caizse pırt diye çıkmış..ama kafası çıkınca hemen uyutmasını anlamadım tekrar ıkınmadan bebeğin vücudu nasıl çıkmış ki..bunu salı günü doktoruma sorcam ama epidurali sanırım kabul ettirmeye çalışıcam bende..
D-GABBANA seni bulmuşken sorayım şu göğüsler için soğan demişsin doğuma girmeden önce bu nasıl yapılıyor bide arkadaşın denemiş diye yazmıştın hiçmi yara olmamış..doğumdan daha çok korktuğum şey göğüs yarası benimde..
Hassaslaştığındandır güzelim ya
Bak sana ne anlatıcam
Hafta sonu bebek için birşeyler almaya gittik
Hepsini bana ödetti
Ben iki gün ağladımbu adam çocuğunu sevmicek diye
Böyle halimiz işte
evet genç bı yaş ama erken dıye düşünme.ben ılk kızımı 30 yaşında kucağıma aldım.eşim de 36 yaşında baba oldu.ıkımızın de hayattakı en buyuk pişmanlığımız geç yaşta anne baba oluşumuz.hoş alllahım 2,5 sene arattı ılkınde.vaktı satı o zamanmış dıye tesellı edıyrum kendımı.genç anne olmak süper bışey bence.senın yaşında anne olsaydım bugun 11 yaşında olurdu kızım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?