2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

Sebepler cok uzun ve cok skcı kimseyi skmak istemiyorum, kkya uye oldugumda bnmle ayni seyleri yasayan var mi die merak edip bi konu acmistim hatta ve hatta bu konuyu acmak icin uye oldum diyebilirim. Sonradan sizleri buldum, son bi kac haftam haziran anneleriyle gecti :) burasi dHa iyi geldi.. Hamilelikten oturu hepimizin ayni heycanlari yasamasi mukemmel.. Allah yuvalariniza dirlik, sevgi versin.. Dua eden edecek olan herkeslerden de Allah razi olsun..
Face e gelemiyorm, kapattm cunku kizlar, takipteyim burdan.. :)

ne dıyelim allah yardımcın olsun...

bence de genetik ben
çok dikkat ediyorum en başından beri
tüm vücudumu kremliyorum ama
yinede çatladım

bende genetik olduğuna inanıyorum annemde de hiç olmamış çatlak Allah'a şükür bende de yok ve hiç krem falan sürmedimm hiç bişey yapmadım çatlak için

Allah yar ve yardımcın olsun arkadaşım.

benim annemin acaip çatlağı var.genetik dedi doktorum ama ben yine de bi ihtimal olmaz belki diye kremlenip duruyorum
ama çok gerginim artık hissediyorum yakındır çatlamam

Allah yardımcın olsun.
hakkınızda hayırlısı olsun

canım üzüldük hepimiz. Rabbim yar ve yardımcın olsun inş.. dualarımız seninle..
bu arada kızlar atlayarak okudum doğum hbri görmedim hiç. minikler haftasonu tatili mi yaptı ne ya da benim hbrim yok...

utopya06 geçmiş olsun canım Allah birdaha yaşatmasın inşallh. ay valla çatlak demeyin çatladım çatladım kanadım birde yetmiyomuş gibi minik minik sivilceeler çıkmış bir kaşınıyo koparıcam deriyo o derece ölüyorum ama bepanten iyi geliyo

Bepanteni doktor söyledi değil mi canım
Ben geçen gittiğimde sormayı unuttum
Benimde sıkıtıdan sırtımda sivilceler çıkıyor
Berbat ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…