- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #32.521
Ben hic kremlenmiyorum :18: banada birden cikcaklar diye korku sardi:26:
Gerci Kimi genetik diyor,ne kadar dogru acaba
Bu akşam banyodan çıktım
Göbeğime krem sürerken bir de ne göreyim
HEr yanı çatlamış
Hiç farketmedim
bence de genetik benBen hic kremlenmiyorum :18: banada birden cikcaklar diye korku sardi:26:
Gerci Kimi genetik diyor,ne kadar dogru acaba
bu çatlaklar bi anda ortaya çıkıyor zaten
benimde iç bacağım da ve karnımın yan
taraflarında oluştu çok kötü
Sebepler cok uzun ve cok skcı kimseyi skmak istemiyorum, kkya uye oldugumda bnmle ayni seyleri yasayan var mi die merak edip bi konu acmistim hatta ve hatta bu konuyu acmak icin uye oldum diyebilirim. Sonradan sizleri buldum, son bi kac haftam haziran anneleriyle gecti :) burasi dHa iyi geldi.. Hamilelikten oturu hepimizin ayni heycanlari yasamasi mukemmel.. Allah yuvalariniza dirlik, sevgi versin.. Dua eden edecek olan herkeslerden de Allah razi olsun..
Face e gelemiyorm, kapattm cunku kizlar, takipteyim burdan.. :)
bence de genetik ben
çok dikkat ediyorum en başından beri
tüm vücudumu kremliyorum ama
yinede çatladım
ben üzüldüm ama yapacak bişey yokİşin garibi olmasın diye ilk zamanlar baya kasmıştım
Kremler falan
Ama görünce hiçbişey hissetmedim
Amannnn dedim
Sebepler cok uzun ve cok skcı kimseyi skmak istemiyorum, kkya uye oldugumda bnmle ayni seyleri yasayan var mi die merak edip bi konu acmistim hatta ve hatta bu konuyu acmak icin uye oldum diyebilirim. Sonradan sizleri buldum, son bi kac haftam haziran anneleriyle gecti :) burasi dHa iyi geldi.. Hamilelikten oturu hepimizin ayni heycanlari yasamasi mukemmel.. Allah yuvalariniza dirlik, sevgi versin.. Dua eden edecek olan herkeslerden de Allah razi olsun..
Allah yardımcın olsun.Sebepler cok uzun ve cok skcı kimseyi skmak istemiyorum, kkya uye oldugumda bnmle ayni seyleri yasayan var mi die merak edip bi konu acmistim hatta ve hatta bu konuyu acmak icin uye oldum diyebilirim. Sonradan sizleri buldum, son bi kac haftam haziran anneleriyle gecti :) burasi dHa iyi geldi.. Hamilelikten oturu hepimizin ayni heycanlari yasamasi mukemmel.. Allah yuvalariniza dirlik, sevgi versin.. Dua eden edecek olan herkeslerden de Allah razi olsun..
ben üzüldüm ama yapacak bişey yok
oluştu bi kere oğlumun hediyesi
canım üzüldük hepimiz. Rabbim yar ve yardımcın olsun inş.. dualarımız seninle..Sebepler cok uzun ve cok skcı kimseyi skmak istemiyorum, kkya uye oldugumda bnmle ayni seyleri yasayan var mi die merak edip bi konu acmistim hatta ve hatta bu konuyu acmak icin uye oldum diyebilirim. Sonradan sizleri buldum, son bi kac haftam haziran anneleriyle gecti :) burasi dHa iyi geldi.. Hamilelikten oturu hepimizin ayni heycanlari yasamasi mukemmel.. Allah yuvalariniza dirlik, sevgi versin.. Dua eden edecek olan herkeslerden de Allah razi olsun..
utopya06 geçmiş olsun canım Allah birdaha yaşatmasın inşallh. ay valla çatlak demeyin çatladım çatladım kanadım birde yetmiyomuş gibi minik minik sivilceeler çıkmış bir kaşınıyo koparıcam deriyo o derece ölüyorum ama bepanten iyi geliyo
bende hamileliğimin başında cildiyeye gitmiştimBepanteni doktor söyledi değil mi canım
Ben geçen gittiğimde sormayı unuttum
Benimde sıkıtıdan sırtımda sivilceler çıkıyor
Berbat ettim
bende hamileliğimin başında cildiyeye gitmiştim
bepanthene vermişti bi sakıncası yok demişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?