2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

20 lik dişlerim ağrıyor
çok fena bugün ağrısından
kahvaltıda bişey yiyemedim
hem de altlı üstlü çıkıyorlar

Şu doktora bir şey sorma işini bir türlü beceremedim
Bir şeye takıyorum
Çıkıp gidiorum yanından ya
En son gittiğimde soracaktım
Az kilo almıştı bebek onu düşünürken
Sormadan çıkıp gittim

20 lik dişlerim ağrıyor

Benimde 1 haftadir var sag altda agri. Dis mi cikiyor bilmedigimden. Sanki yarilmis gibi disin cikacagi yer. Ama sanki hepsi cikmisti. 32 disin var yani yer yok yenisine

eğer unutuyorsan
bi kağıda yaz soracaklarını
ben bi ara öyle yapıyordum :)

kızlar sut içiyo musunuz?öf 3 gundur hiç içmedım ben.böö geldı gari meyve daha cazıp gelıyo serın serın.h.sonu geldımı butun duzenık bozuluyo benım.h.içi gene daha duzenlı beslenıyorum vlla.

neydi bu?reklamları mı izledık

Size öyle gibi mi geldi?
Bahsettiğim şeyin ne olduğuyla ilgilenmiş olsaydınız, bu söylediğiniz gibi bir şeyin söz konusu bile olamayacağını zaten mutlaka görmüş olurdunuz.

Ben söyleyeyim isterseniz izlediğiniz şeyin ne olduğunu.

Yıllarca bir takım enfeksiyonlar nedeniyle sürekli (normal günlerinde afedersiniz ama akıntı ve bir takım problemlerle, periyodik günlerinde ise çok çok sancılı, ağrılı ve çift ped kullanmasına rağmen günlük yaşantısını kabusa çeviren yoğun kanamalarla) geçirmiş, yetmezmiş gibi güya bunlara engel olup iyi geleceği ifade edilen bazı fitil ve hijyen amaçlı vajinal duşlardan dolayı problemleri yetmezmiş gibi bir de mukozada meydana gelen sıkıntılarla çok cebelleşmiş 46 yaşında bir kadının, (Allah hepinizin ve herkesin yavrusunu bağışlasın inşallah, bizim de 19 yaşını doldurmak üzere olan bir oğlumuz var ve belki de anneniz yaşında sayılırım) kendisinden çok daha genç olduğunu düşündüğü insanlarla, kendine layık gördüğü bir şeyin naçisane paylaşımı ve tavsiyesiydi sadece.

Benim için bunca önemli olan bir şeyin, başkaları için aynı önemde olamayabileceğini ve bahsettiğim tavsiyeye hiç ihtiyaçları olmadığını düşünemediğim için kusura bakmayın.

kızlar sut içiyo musunuz?öf 3 gundur hiç içmedım ben.böö geldı gari meyve daha cazıp gelıyo serın serın.h.sonu geldımı butun duzenık bozuluyo benım.h.içi gene daha duzenlı beslenıyorum vlla.

Ben iciyorum. Inek gibi hissediyorum kendimi sabah kahvaltidan 2 bardak, sonra oglen gürel yiyorum,bide okulda isem ordada iciyorum. Bazen gunde 1 litre ictigim oluyorum

Bende meyveden kestim resmen. Sadece karpuz ile elma yiyorum.

bende süt içemeyenlerdenim
doktor süt sevmiyorsan dondurma ye demişti

20 lik dişlerim ağrıyor

geçmiş olsun canım bende 7. ayıma girdiğimde çektirmiştim 4 gece yatamamıştım ağrısından çektirip kurtulmuştum

ben yumurtada yemiyorum süt de içmiyorum hergün her gün yiyemem içemem midem kalkıyor

gecirdiğiniz rahatsızlıklardan dolayı gecmış olsun.ama daha önce buraya hiç yazmamış bırının bı anda gelıp adeta bır reklam metnını buraya yazmış gıbı urunu anlatması ve en sonunda da ......... pedı deneyın demedı bana garıp geldı.o kadar.

inşallah çektirmek zorunda kalmam
bu halde dayanabileceğimi sanmıyorum:18:

slm kızlar nasılsınız bugun kocamla cok guzel vakıt gecırdım sagolsun gezdırdı yedırdı ıcırdı suanda kendı yatakta sızdı uyuyo bende aldım pc bı sıze bakayı dedım

kızlar ne dıcem sabah berı acayıp enerjı var ustumde sankı daha 3 aylık gebeyım gıbı okadar gezmeme ragmen ayy demedım esım bıle sasırdı masallah dedı

dogumdan once ınsana bı enerjı gelırmıs dogrumu acaba bılnıyoruummm

aman herseyı doguma yoruyorum dogurdugumda yokk

burdayım tatlım tam 1 saattır gecmıs okumaya calısıyorum

Doktorun adını öğrendim de bugün unutmadan yazayım istedim
Zafer Çapar adı canım
Arkadaş ilgili
Telefonlarını açıyor en azından dedi
Atilla beye gidiyormuş ilk zamanlar
Bir kaç kere aramış acil bir şey olduğunda
Açmamış ve dönmemiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…