- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #32.541
20 lik dişlerim ağrıyor
çok fena bugün ağrısından
kahvaltıda bişey yiyemedim
hem de altlı üstlü çıkıyorlar
20 lik dişlerim ağrıyor
eğer unutuyorsanŞu doktora bir şey sorma işini bir türlü beceremedim
Bir şeye takıyorum
Çıkıp gidiorum yanından ya
En son gittiğimde soracaktım
Az kilo almıştı bebek onu düşünürken
Sormadan çıkıp gittim
eğer unutuyorsan
bi kağıda yaz soracaklarını
ben bi ara öyle yapıyordum :)
Kızlar facedeki grubumuz süper gelmek isteyen varsa birimizden birmize ulaşsın olurmu
neydi bu?reklamları mı izledık
kızlar sut içiyo musunuz?öf 3 gundur hiç içmedım ben.böö geldı garimeyve daha cazıp gelıyo serın serın.h.sonu geldımı butun duzenık bozuluyo benım.h.içi gene daha duzenlı beslenıyorum vlla.
kızlar sut içiyo musunuz?öf 3 gundur hiç içmedım ben.böö geldı garimeyve daha cazıp gelıyo serın serın.h.sonu geldımı butun duzenık bozuluyo benım.h.içi gene daha duzenlı beslenıyorum vlla.
20 lik dişlerim ağrıyor
Size öyle gibi mi geldi?
Bahsettiğim şeyin ne olduğuyla ilgilenmiş olsaydınız, bu söylediğiniz gibi bir şeyin söz konusu bile olamayacağını zaten mutlaka görmüş olurdunuz.
Ben söyleyeyim isterseniz izlediğiniz şeyin ne olduğunu.
Yıllarca bir takım enfeksiyonlar nedeniyle sürekli (normal günlerinde afedersiniz ama akıntı ve bir takım problemlerle, periyodik günlerinde ise çok çok sancılı, ağrılı ve çift ped kullanmasına rağmen günlük yaşantısını kabusa çeviren yoğun kanamalarla) geçirmiş, yetmezmiş gibi güya bunlara engel olup iyi geleceği ifade edilen bazı fitil ve hijyen amaçlı vajinal duşlardan dolayı problemleri yetmezmiş gibi bir de mukozada meydana gelen sıkıntılarla çok cebelleşmiş 46 yaşında bir kadının, (Allah hepinizin ve herkesin yavrusunu bağışlasın inşallah, bizim de 19 yaşını doldurmak üzere olan bir oğlumuz var ve belki de anneniz yaşında sayılırım) kendisinden çok daha genç olduğunu düşündüğü insanlarla, kendine layık gördüğü bir şeyin naçisane paylaşımı ve tavsiyesiydi sadece.
Benim için bunca önemli olan bir şeyin, başkaları için aynı önemde olamayabileceğini ve bahsettiğim tavsiyeye hiç ihtiyaçları olmadığını düşünemediğim için kusura bakmayın.
inşallah çektirmek zorunda kalmamgeçmiş olsun canım bende 7. ayıma girdiğimde çektirmiştim 4 gece yatamamıştım ağrısındançektirip kurtulmuştum
ben yumurtada yemiyorum süt de içmiyorum hergün her gün yiyemem içemem midem kalkıyor
tansell
canım burdamısın?
özel mesaj kutuna bakSaruboceq bende facede gruba katılmak istiyorum ama özelden mesaj gönderemiyorum sana, mesaj sayım 100 olmamış daha
burdayım tatlım tam 1 saattır gecmıs okumaya calısıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?