2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

Sizinde ayaklariniz sis mi? Tontis tontisler,agriyorda bazen yururken.

hemde nasıl bugun flo dan ayakkabı aldım denerken 38 denedım alırken 37 aldım cunkı hayatımda ben hıc 38 gıymedım 36 37 gıydım hep ıns dogurunce sıslıklerım gıderde 37 numara papuc elımdee patlamaz

Olur mu olur valla

aaa cnm saol ya dr ıcın medıcabılde ıdı dımı bende su dr bı arastırmaya gıreyım bakalım ıyıysede neden olmasın tsk ederım

benim deli gibi parmaklarım şiş sadece başka hiç bir yerimde göbüşüm hariç hamile gibi değilim ama parmaklarımda o kadar çok ağrıyorki katlayamıyorum resmen. bugün beni gören teyzelerin hepsinin söylediği şey ay maşallh erkekmi? hayır kız. hımmm erkek gibi ama karnın. eeee ne kadar kaldı doğuma 2 hafta inşallh. aaaaaa daha düşmemiş karnın offff belki benimki düşmicek belki benim kızım erkek fatma olcak anası gibi uyuz oldum heee

selammmmmm
bugün doğum olmamış anladığım kadarıyla,yoksa gözden mi kaçırdım?
face grubuna nasıl ekleniyoruz kızlar

canım dr un doğumdan kaç gün önce kesmeni söyledi iğneyi,ben dr umu değiştirdiğim için tam olarak emin olamıcam ne zaman bırakmam gerektiğine sanırım

bende ufaktan kacıyım kocacık horuldadıkca uykum geldı zaten pc sarjıda bıtmek uzere

bugece dogurma dılegıyle optum hepınızı kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…