- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #32.721
arkadaşlar nışan ne renk oluyor? kanlı olması şartmı
benim bugün top şeklinde jöle gibi bir şey geldi bu nışan olabilirmi normal zamandaki akıntım gibi değildi farklıydı ama kanlı değildi
acil cevap yazarsanız sevinirim
benim bugün top şeklinde jöle gibi bir şey geldi bu nışan olabilirmi normal zamandaki akıntım gibi değildi farklıydı ama kanlı değildi
canım ben hastaneden getirdiğimden beri yıkıyorum sadece bugün yıkamadım o da hastaneye götüreceğim için, göbeği düşmedi alkolle bakım yapıyorum ama düşmek üzere çocuk doktoru yıkanabileceğini söyledi iyi kurutmak gerekiyor sadece.
yarısı gömük çıkmaya çalışıyor canımCanım senin 20 lik dişlerin çıkıyormu
Yoksa çürüdüler mi?
anladım canım yıkayınca geç düşüyor diye biliyorumcanım ben hastaneden getirdiğimden beri yıkıyorum sadece bugün yıkamadım o da hastaneye götüreceğim için, göbeği düşmedi alkolle bakım yapıyorum ama düşmek üzere çocuk doktoru yıkanabileceğini söyledi iyi kurutmak gerekiyor sadece.
ilk_ maşallah canım miniğine
gerçi abla oldu o minikliği kalmadı
böyle zaman buldukça gelip bişiler yazman çok hoşuma gidiyor
hep devam et emi
tulumların kullanışsız olduğunu duyduğumdan ben çok az aldım zaten
bebek bezini de şimdiden stoklamıştım
2 tane 1 numara almıştık
gerekirse yine alırız tabi
pişik önleyici kremi ben de her defasında sürücem mutlaka
humana still tea aldım ben de, hastaneye götürmeye gerek yoktur ama heralde
ben bir tane malt içeceği koydum çantaya
inşallah bizim sütümüz de bolca olur
allah mutluluğunuzu daim etsin
bir de doğum sonrası kaç kiloya düştün çok merak ettim
sen zaten 4-5 kilo bişey almıştın
canım ben bebedorunkini aldımseviyor mu banyo yapmayı?
inşallah benim oğlum sever de hergün yıkarım
göbek bağının bakımı zor mu canım?
bir de alkolü nerden alıyoruz ki doktor mu veriyor?
canım ben bebedorunkini aldım
bebek mağazalarında satılıyor.
jokerde falan da var
seviyor mu banyo yapmayı?
inşallah benim oğlum sever de hergün yıkarım
göbek bağının bakımı zor mu canım?
bir de alkolü nerden alıyoruz ki doktor mu veriyor?
valla bende şaşırdım bakbak o kadar şey aldım
bunu hiç görmedim d duymadım
nasıl eksik kalır benim alkolümmm
hemen tamamlamam lazım
eh ılıktı işte biraz ama su gibi değildi koyu bir top jöle gibiydi kahvemsi koyu bir sarıçok mu aktı? sıcakmıydı?
hmmm..canım benim bildiğim illaki kanlı oluyor
yani pembe kırmızı arası falan bişey olduğunu duydum
renksiz olan nişan mıdır bilmiyorum
nişan pembe renk veya kırmızı oluyor seninki akıntıdır ama kendini takip et bugün diğerlerinden farklıysa akıntın her an bişeyler olabilir.
.
selam kızlar, aklıma geldikçe bişeyler ekliyorum faydası olur diye, bol miktarda zıbın ve ayaklı pijama alın, tulumlar şirin duruyor ama bu söylediklerim daha kullanışlı alt açarken falan çok rahat oluyor tulumu komple sökmek gerekiyor. penye battaniyelerden en az 8 tane olsun üstüne kusabiliyor hep üstünde yatıyo çünkü götürdüğünüz her yere battaniyeleri seriyorsunuz. Humana steel tea süper süt yapıyor ve boza benim çok şükür bebeğin ağzından taşıyo sütüm ama sadece bunları içiyorum ve bol su. primanın bebek bezinden 1 numara en az 3 paket olsun benim bebiş 3.200kg doğdu 5 günde 1 paket bitti sayılır az kaldı ama bayağ geniş kalıyo poposunda. ilk günden itibaren her alt açışında muhakkak pişik önleyici krem kullanın 1 kere sürmeseniz kızarabiliyor. bugün saat 4te bebişimin doktor kontrolü var bakalım son durum ne. şuan mıymıylıyo yatağında bi bakayım bebişime.
buda bebişimin banyo sonrası saçları kurutulurkençok seviyo süslenmeyi kokoş kızım benim
وَإِن يَكَادُ الَّذِينَ كَفَرُوا لَيُزْلِقُونَكَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّكْرَ وَيَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُونٌ
Eki Görüntüle 429809
öznur odası ve şekerler süpre bayıldım güle güle büyüsün bebişin odasında
selam kızlar, aklıma geldikçe bişeyler ekliyorum faydası olur diye, bol miktarda zıbın ve ayaklı pijama alın, tulumlar şirin duruyor ama bu söylediklerim daha kullanışlı alt açarken falan çok rahat oluyor tulumu komple sökmek gerekiyor. penye battaniyelerden en az 8 tane olsun üstüne kusabiliyor hep üstünde yatıyo çünkü götürdüğünüz her yere battaniyeleri seriyorsunuz. Humana steel tea süper süt yapıyor ve boza benim çok şükür bebeğin ağzından taşıyo sütüm ama sadece bunları içiyorum ve bol su. primanın bebek bezinden 1 numara en az 3 paket olsun benim bebiş 3.200kg doğdu 5 günde 1 paket bitti sayılır az kaldı ama bayağ geniş kalıyo poposunda. ilk günden itibaren her alt açışında muhakkak pişik önleyici krem kullanın 1 kere sürmeseniz kızarabiliyor. bugün saat 4te bebişimin doktor kontrolü var bakalım son durum ne. şuan mıymıylıyo yatağında bi bakayım bebişime.
buda bebişimin banyo sonrası saçları kurutulurkençok seviyo süslenmeyi kokoş kızım benim
وَإِن يَكَادُ الَّذِينَ كَفَرُوا لَيُزْلِقُونَكَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّكْرَ وَيَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُونٌ
Eki Görüntüle 429809
öznur
benim çürümedi sağlamjelibonscum ben çektirdim 20lik dişimi.hiç korkma valla kuş gibi oluyorsun benim tutulacak yerimde kalmamıştı çürükten.git çektir hiç bir sıkıntı olmuyor inanki.
ilk bebeğin çok tatlı allah bağışlasın
kızlarrrr slmmm nasılsınız dr dan gelıoruz maalesef moralım bozuk pers gunu dr hastaneden ayrılıyor bırrrr cuma gunu 1 cm acıklıgım cıkmıstı bugun doguma alınırım dıe heycanlı gıtmısstım oysa ne sancı cıktı nede acıklık artmıs hala 1 cm gozukuo nst de ve bugun 39 haftamızdayızz sadece 1 haftam kaldıı artııı haftaya dr olmıcak ben su dk dan sonra baska dr arıcam dusunsenızeee
moralım alt ust oldu bıde ustune bugun ıst havası yagıslıydı kasvetlıydı anlıyacagınız moralım sıfırlandı....
oysakı aksam ruyamda dogum yapıordum bebısımı emzırıodum hee bıde agrılarımda arttı dun gece hıc bı tarafa donemedım sancıdan öluyorummmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?