2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

ilk seni yakalamışken bide
dikişlerini sorayım 3 dikiş gerçekten çok az
ne durumdalar iyi misin wc sıkıntısı falan çektin mi?

canım sadece sağ tarafımın üstüne tam oturamıyorum dikişlerim kaynamak üzere her wcye çıktığımda özel jelle yıkayıp batidon sürüyorum hiç zorlamadı dikişler öyle acılı ağrılı bişey değil. perşembe günü benim doktorda kontrolüm var o zaman tam geçmiş olur sanırım.

normal doğumda en korktuğum şey
dikiş inş bizimde senin gibi az ve ağrısız olur canım

Allah tan tanıdıgım bı yer var cnm hemsıre tanıdıgımız var o hastanede o yuzden oraya gecmeyı planlıorum suan zaten o dr dan umudumu kestım olsaydı cok ıyı bı dr du ama kısmet ıste bızım mınnak gelmedı bakalım hala pers kadar suyum sancım kanamam bısey olursa yıne aynı dr aynı hastane fakat eger olmazsa pers gunu yıne randevu verdı ama gıtmıcem dırek halıc hospıtal e gıdıp orda dogum planlıorum...hatta bugun sımdı konusucam menekşe hemsıreyle burdakı bı cok kısı onda dogum yaptı ve cok memnunlar artııı benım 16 yasında yegenım var onunda dogumu menekşe hemsıre yaptırdı ben bole menekşe hemsıre dıorum ama menekşe ablam o benım...sadece dr u begenmeyıp bu hastaneye gelmıstım halada ordakı dr begenmıorum ama malesef yapacak bısey yok son haftalarım ((

benım anlamadıgım 1 cm acıklık var yaa oraya takıldım
neden hala agrılarım oldugu halde nişanım gelmıor hatta nst de agrım cıktı fakat dr demesıne gore doguma yeterlı agrılar degılmışş valla sımdı cektıgım agrılar boyleyse dogumda yanmışım ben

Bizim dr un sabahtan ameliyati varmis
Bis hala sira bekliorus
Babamisda tembihledi
Normal olacaksada ne zaman olacak sor diyo
Gulduk annemle
Dakikasinida soralimmi :)

bikaç gündür şehir dışından misafirlerim olduğu için gelemiyordum topiğe inşallah herkes iyidir.Cumartesi günü bebeğin hareketlerinde azalma hissettim doktorumu aradım hemen gel bekleme dedi gittim hemen nstye bağladılar 20 dakika kaldım bebeğin kalp atışlarında yavaşlama vardı doktor tekrar çektirmemi istedi bir meyvesuyuyla bir çikolata ye dedi onları yedim 20 dakika daha nst ye girdim ama bu seferde çok hareketlendi kızım zor aldık ölçümleri sil başta tekrar nst 3 defa nstey girdim çok şükür hareketleri çok normal dedi birkaç gündür şekerli bişiler yemiyosan ondandır dedi çrş tekrar çağırdı tekrar nst ye giricem artık doğurmak istiyorum yaaa göbeğim iyice indi aşşağıya hep erken olcakmış gibi bir his var içimde her gören 10 günü bulmaz senin iyice inmiş diyolar seviniyorum o zaman:))))

Bis hala sira bekliorus
Babamisda tembihledi
Gulduk annemle

bugunde bız heycanlıydık doguma gıder gıbı gıttık sancılarımda arttıgı ıcın bı ıhtımal belkı doguma gırerım dıe hazırlıklıydık benım eşımde benı guldurduuu eee ne zaman gelıcekmıs cocuk dıyooo sordunmu dr a dıoo :))))))
sordum dıorum haftaya gelırmısss

Bis hala sira bekliorus
Babamisda tembihledi
Gulduk annemle

bu kocişler insanı gülmekten öldürüyo canım
hadi hayırlı haberlerle dönün inş.
bizde yarın sabah gidicez
babamız çok heyecanlı şafak:6
bana hiç bişi yeme belki sezeryala alır diyo
yani öle olsa bile beklemeye tahamülü yok
hemen gider gitmez kucağına bebişi verseler itiraz etmicek

cnm kendını sartlama bence...bende hep kendımı sartladım erken gelıcek 20 mayısa kadar dogururum dıodum suan 9 gunumuz var hala ama bebısımız yerınde ıyı sanırım gelmedı...bıde mılletın demesıne de bakma bana da gobegın ınmıs sen dogurursun dedıler ama yok hala dogurmadım yanııı helede sımdıde annem dıoo senın gobegın cok ınmıss vsss toplanmıs bılmem ne dıo en sonunda bu sabah anneme dedımmm eeeeee gobek ınmıs toplanmıss hala tık yok dedım nıyee?:)))))

valla beklemek zor mus helede bu son haftalardaa hayırlısıyla gelsın mınıklerımız ınsss 40 tan sonra beklemeyızz

Bazen gercekten bi alem oluyolar :)

kızlar tek tek alıntı yapmadım herkese güzel dilekleri için tşk ederim..
jelibonum çok geçmiş olsun canım..
İlk_ mutlu aile tablonuz çok güzel rabbim yüzünüzdeki gülücükleri eksik etmesin inş.

canım en kısa zamanda toparlanırsın inş. bak ne güzel kaynamak üzereymiş allahım bana da nasip ederinş. doğum yapabilmeyi bakalım belkiyorum hala...

canım doğru hatırlıyorsun benimde aklımda akşam arıycaktım çok geç olmuştu bugünde arıyamadım telaşlılardır diye..

nedense aramaya çekiniyorum doğumun ilk günü kim olursa olsun
o nedenle ilk gün hep msj atıyorum
müsaitse döner nasılsa

sıkıntılı bir süreçti
umarım sıkıntısız bir doğum geçirir
bebeği de daha küçük onun bugün 36+2 olması lazım
benden 1 gün öndeydi diye biliyorum
haber gelince yazarım mutlaka

bu arada bana sanki hiç doğurmayacakmışım hep hamile kalacakmışım gibi geliyor ya

bir de akşama ne yemek yapıyorsunuz kızlarr
fikir verin

öznur-u
ne durumdasınnn canım benimde son 15 gün :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…