- 1 Şubat 2011
- 5.043
- 3.766
- 198
- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #32.741
ilk seni yakalamışken bide
dikişlerini sorayım3 dikiş gerçekten çok az
ne durumdalar iyi misin wc sıkıntısı falan çektin mi?
normal doğumda en korktuğum şeycanım sadece sağ tarafımın üstüne tam oturamıyorum dikişlerim kaynamak üzere her wcye çıktığımda özel jelle yıkayıp batidon sürüyorum hiç zorlamadı dikişler öyle acılı ağrılı bişey değil. perşembe günü benim doktorda kontrolüm var o zaman tam geçmiş olur sanırım.
normal doğumda en korktuğum şey
dikiş inş bizimde senin gibi az ve ağrısız olur canım
doktorun son zamanda ayrılması cidden çok kötü olmuş
şimdi naapmayı düşünüyorsun
aynı hastanede başka doktora geç istersen canım
en azından bildiğin yer olsun
o sancı ve açıklığa da hiç takılma bence
arkadaşın da son kontrolünde hiç açıklı ve sancı yoktu
haftaya çağırmıştı 40. haftasında
aynı gün gece suyu geldi direk doğuma gitti
kimisi belirti vermiyor
illa geç olacak diye bişey yok yani
hakkında hayırlısı olsun
Bizim dr un sabahtan ameliyati varmis
Bis hala sira bekliorus
Babamisda tembihledi
Normal olacaksada ne zaman olacak sor diyo
Gulduk annemle
Dakikasinida soralimmi :)
Bizim dr un sabahtan ameliyati varmis
Bis hala sira bekliorus
Babamisda tembihledi
Normal olacaksada ne zaman olacak sor diyo
Gulduk annemle
Dakikasinida soralimmi :)
bikaç gündür şehir dışından misafirlerim olduğu için gelemiyordum topiğe inşallah herkes iyidir.Cumartesi günü bebeğin hareketlerinde azalma hissettim doktorumu aradım hemen gel bekleme dedi gittim hemen nstye bağladılar 20 dakika kaldım bebeğin kalp atışlarında yavaşlama vardı doktor tekrar çektirmemi istedi bir meyvesuyuyla bir çikolata ye dedi onları yedim 20 dakika daha nst ye girdim ama bu seferde çok hareketlendi kızım zor aldık ölçümleri sil başta tekrar nst 3 defa nstey girdim çok şükür hareketleri çok normal dedi birkaç gündür şekerli bişiler yemiyosan ondandır dedi çrş tekrar çağırdı tekrar nst ye giricem artık doğurmak istiyorum yaaa göbeğim iyice indi aşşağıya hep erken olcakmış gibi bir his var içimde her gören 10 günü bulmaz senin iyice inmiş diyolar seviniyorum o zaman:))))
kızlar bugün duman_e doğum
yapacaktı dimi
sezeryanla ben mi yanlış hatırlıyorum
bugunde bız heycanlıydık doguma gıder gıbı gıttık sancılarımda arttıgı ıcın bı ıhtımal belkı doguma gırerım dıe hazırlıklıydık benım eşımde benı guldurduuu eee ne zaman gelıcekmıs cocuk dıyooo sordunmu dr a dıoo :))))))
sordum dıorum haftaya gelırmısss
evet doğru hatırlıyorsun
ben unutmuştum
bi msj atalım hemen
evet doğru hatırlıyorsun
ben unutmuştum
bi msj atalım hemen
bu kocişler insanı gülmekten öldürüyo canım
hadi hayırlı haberlerle dönün inş.
bizde yarın sabah gidicez
babamız çok heyecanlı şafak:6
bana hiç bişi yeme belki sezeryala alır diyo
yani öle olsa bile beklemeye tahamülü yok
hemen gider gitmez kucağına bebişi verseler itiraz etmicek
bugunde bız heycanlıydık doguma gıder gıbı gıttık sancılarımda arttıgı ıcın bı ıhtımal belkı doguma gırerım dıe hazırlıklıydık benım eşımde benı guldurduuu eee ne zaman gelıcekmıs cocuk dıyooo sordunmu dr a dıoo :))))))
sordum dıorum haftaya gelırmısss
canım en kısa zamanda toparlanırsın inş. bak ne güzel kaynamak üzereymişcanım sadece sağ tarafımın üstüne tam oturamıyorum dikişlerim kaynamak üzere her wcye çıktığımda özel jelle yıkayıp batidon sürüyorum hiç zorlamadı dikişler öyle acılı ağrılı bişey değil. perşembe günü benim doktorda kontrolüm var o zaman tam geçmiş olur sanırım.
canım doğru hatırlıyorsun benimde aklımda akşam arıycaktım çok geç olmuştu bugünde arıyamadım telaşlılardır diye..
kızlar tek tek alıntı yapmadım herkese güzel dilekleri için tşk ederim..
jelibonum çok geçmiş olsun canım..
İlk_ mutlu aile tablonuz çok güzel rabbim yüzünüzdeki gülücükleri eksik etmesin inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?