2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

ben kurabiyelerimi bitirdim az bi şeker hamurum kaldı onun içinde biraz kurabiye yapsam tamamlıycam..odamızda hazır paylaşıcam hepsini..bunları telefonla çektim pek güzel çıkmadı foto makinamın kablosunu bulamıyorum

oznurcum senınkılerde cok tatlı olmuslarya buarada ne sorcam yaa bu karabıyeelr bız dogurana kadar bozulmazmı benımkıler buzdolabında ama benım kızın dogmayada nıyetı yok bayatlar dıe acıkcaası cok tedırgınım

ıyaaa ne cok kanala gırmeyen bebek var kızlar bende sızdenım nasıl sokcaz bu bebeklerı kanala benım kızın sankı hıc hıyetı yok gobegım oldugu yerde duruyor ınmedı bıle asagıııı

tansell bişey sorcam canım sen kurabiye için kalıpları nerden aldın. ben bulamadım koca ankarada. artık netten almayı düşünüyorum.

günaydın annişlerrrr,
biz bugün 10 günlük olduk
yeni doğum yapan yok heralde.

geçmişte bir arkadaş bana korse ve sütle ilgili soru sormus kusura bakmasın isim hatırlayamadım çokta inceleyemiyorum topiği. benim sütüm odaya gelir gelmez geldi ama su ağız sütü denilenden seffaf gibiydi ve bebeği çok doyurmadı oyüzden hastanede mama takviyesi yaptılar ama ertesi gün eve gelir gelmez sütüm bolca gelmeye başladı dahada mama ihtiycıı olmadı ama bana hastanede hep hoşaf ve rezene çayı verdiler eve gelir gelmez annemde hoşaf yaptı dut suyu içtim bence faydası oldu. Korseye gelince sormadım ama ben 40 ım çıkmadan ya da en az 1 ay gecmeden takmayı düşünmüyorum biraz iç organlarımın yerine yerleşmesini bekliycem. zaten göbek kalmadı saadece çok yumusak oda ileride mekikle bile halledilir. su anlık evde wii var oyun konsolu onunla hafif yürüyüş yapıyorum ama zaten uykusuzum ve gelen giden derken çokta yaptığım söylenemez.

bu arada facede grup mu var nasıl ekliyoruzzzzzz

tansell bişey sorcam canım sen kurabiye için kalıpları nerden aldın. ben bulamadım koca ankarada. artık netten almayı düşünüyorum.

cnm benım ben bı dukkana gırdım bursada rast gele bu kalıpları gosterdı bende kalp arıyorum dıe almadım baska bı dukkana gırdım aa baktım yıne aynısı alalım dedık esımle yanı bursadakı her zuccacıyede aynı model mevcut

ahh keske yollaya bılsemde sanada alıp yollasam

masallah bebişine sağlıkla gelsin annesi

öznur çok güzel olmus kurabiyeler eline sağlık

ıyaaa ne cok kanala gırmeyen bebek var kızlar bende sızdenım nasıl sokcaz bu bebeklerı kanala benım kızın sankı hıc hıyetı yok gobegım oldugu yerde duruyor ınmedı bıle asagıııı
canım benim oğlum doğum pozisyonunu bile almadı
canları ne istese onu yapıyolar
maşallah oğluşuna
bence de sizinkiler gelsin artık yavaş yavaş

çok güzel olmuş canım ellerine sağlık

canım buzdolabında saklıyorul ben artık bayatlasın napayım yemesinler saklasınlar :))
ya çok güzel olmuş. elinize sağlık. ben de yapcam ama kalıpları nereden aldınız. ya da nette ne diye aratsam bulurum.

canım ben netten aldım kalıpları..pastdizayn diye bi siteydi sanırım..

sağolasın canım
benim de ağrılar azalınca aklıma geldi bıdık
demin msj atmıştım ben de
ama cvp gelmedi hala
en son konuştuğumuzda doktoru 38. haftadan önce doğurmassın demişti ama bilemiyorum
cvp yazarsa haber veririm sizede

bi de bizim caddede züccaciyeler var onlAra bakayım.birazuzak yorulurum diye gitmedim. kızılaya ulusa falan baktım. bulamazsam son ihtimal netten alcam.

oznuru kocama dedım eger baktım hala gelmedı kız dogum yapınca esım calıstıgı yerde cıkolata baklava falam dagıtıcam bende dedım bayatları alırsın sen adamlara kakalarsın bende annemle haftaya yıne yaparız

ama gercekten ugrasamam annemede yazık bende bayat mayat artık nabayım vallahı bılememkı hanfendı ne zaman tesrıf etcekkler

88prenses cnm benımkıde 38 haftada dondu hanfendı daha donelı 1 hafta oldu merak etme doner senınkıde

öznur kurabiyeler de odanız da çok cici görünüyor
artık hazırlıklar tamam bekliyoruz
arkadaşım da bana keçeden kapı süsü yapıcaktı hediye
hazırmış yarın alıcam
resmini eklerim artık

kurBİYELER bayatlamıyor merak etmeyin
benim arkadaş hep kurabiye dağıttı diş buğdayı mevlüt vsde
birinde epey geç aldım ben, açıp yedim hiçbişey olmamıştı

ayy kızlar iş yapmam lazım vallahı sızı asla bırakamıyorum ama evede el atmam lazım 2 saate gelırrım ıns

çok çok geçmiş olsun dikkat et kendinede bebişede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…